Jaký tablet pro předškoláka?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
27.10.20 20:00
@Kelsey píše:
Skuty = lidove vlasy. Mi to uplne irituje, kdyz ji vlasy lezou do oci. Ale je nepounaucitelna. Uz jsem ji i pohrozila, ze ji tu ofinu ostriham. Coz nejde. Kdyby mela kratsi ty kudrny, tak ma afro nebo retro uces. Tolik sponek a celenek ma. Doma je ma volne nebo gumicku a stejne ji to vsude trci. Predevsim ty podrosty.

Zrak ji to nezničí, tak jestli jí to nevadí, tak bych ji nenutila.
U nás pomohlo na péči o vlasy ostříhání na krátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.10.20 20:42
@Netopirek píše:
U nás pomohlo na péči o vlasy ostříhání na krátko :mrgreen:
To neprojde :mrgreen:.
Jsme byli v srpnu u kadernika. Vzdy pred navratem do skoly jdou. No tahle nase kudrnata holka chtela mikado. Pan kadernik (znamy), ze ji vezme max. 5 cm zdravotne. Ze je skoda vlasu. Kdyz ma krasne kudrnate. Takze je ma nekde pod lopatky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.10.20 21:06
@Kelsey píše:
To neprojde :mrgreen:.
Jsme byli v srpnu u kadernika. Vzdy pred navratem do skoly jdou. No tahle nase kudrnata holka chtela mikado. Pan kadernik (znamy), ze ji vezme max. 5 cm zdravotne. Ze je skoda vlasu. Kdyz ma krasne kudrnate. Takze je ma nekde pod lopatky.

Kudrnaté se krátké moc nedoporučují. Vypadala by jak květák. 🤣
Já mám holky rovnovlásé😁 ale zas jemné, takže jim lezou z vlasů uši 🙄
Kudrnata by se mi líbila. Třeba bude potom aspoň vnučka 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
27.10.20 21:19
@Netopirek píše:
Kudrnata by se mi líbila. Třeba bude potom aspoň vnučka 😁

Já zkudrnatěla teď ve zralém věku. Je to fakt divný a úplně jiný než rovné vlasy, které jsem měla dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.10.20 21:41
@SAJ píše:
Já zkudrnatěla teď ve zralém věku. Je to fakt divný a úplně jiný než rovné vlasy, které jsem měla dřív.

Tak to já měla jako malá lokny. Pak pokládanou vlnu. U dlouhých rovné a vlnité jen konce. A teď se mi to víc a víc kudrnatí. Jedná dcera má lehké vlny, tak je naděje, že třeba možná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
27.10.20 21:45
@SAJ píše:
Já zkudrnatěla teď ve zralém věku. Je to fakt divný a úplně jiný než rovné vlasy, které jsem měla dřív.

Ja jsem jako dítě měla vlasy rovné jak spagaty, až v dospělosti mám taky hodně vlnité. Kadeřnice říká, že je to běžný jev po období velké hormonální nerovnováhy-těhotenství, porod nebo přechod. Vlasy mám hodně husté a stejnou hustotu mají tři děti, z toho dvě barvu po mně, špinavý blond a letní přírodní melír a jedno má vlasy černé. Máme ještě jedno tmavovlase dítě, ale vlasy jiné kvality, jemné, mírně vlnité.

Kudrnaté máme nejmladší dítě. A nevíme, po kom. Na nikoho tak kudrnateho z předků si nemůžeme vzpomenout :nevim:
Koncem srpna chodíme taky všichni ke kadeřnici, holky si nechávají srovnávat jen konečky. Za běžného stavu každou chvíli někde vystupovaly, možnost nechat si zaplest složitější cop nebo drdol je naštěstí láká víc než krátký, případně strapaty střih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.10.20 22:04
@Netopirek píše:
Kudrnata by se mi líbila. Třeba bude potom aspoň vnučka 😁

Jj, ma takovy handicap po nas. Muj muz ma vylozene kudrnate, kdyz to necha narust. To jsem videla pouze fotky v mladi. A ja mam takove huste, vlnito kudrnate sasi. Tri deti mame, vsechny tvrde, huste vlasy po nas, ale pouze prostredni ma kudrny a svetle vlasy (to nevim po kom ma). Jak genetika dokaze kouzlit. Blby je, ze ji podrustaji ty vlasy. Nosi teda gumky, ale vyleze to a trci. Na celenky a sponky zapomina. Na Vanoce ki chci koupit tu celenku, jak je ten roh. To ma rada. Ostrihanim obcas vyhrozuji, ale neudelala bych ji to a ten nas kadernik by ji ani neostrihal. A hlavne muj muz by to nedovolil. Mala je jeho princeznicka na hrasku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.10.20 19:38
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.3.21 00:40

Abych tuhle diskuzi uzavřela. Nakonec jsme vybrali Lenovo, manžel proti Applu nebyl, ale nejdřív chce, aby se dcera naučila s tabletem zacházet a byli jsme si jistí, že ho hned nezničí. Koupě se asi vyplatila, protože se dostáváme denně až na tři hodiny intenzivního cvičení a během února se prokázalo 90% obnovení funkce oka, což znamená, že dcerka má prostorové vidění skoro na stejné úrovni jako zdravý člověk při rozdílu 4dioptrie mezi očima a pravděpodobně se to zvládne dotáhnout do zdárnýho konce. Po čtyřech letech je to úspěch. Takže díky za rady… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
10.3.21 00:49
@Janli píše:
Abych tuhle diskuzi uzavřela. Nakonec jsme vybrali Lenovo, manžel proti Applu nebyl, ale nejdřív chce, aby se dcera naučila s tabletem zacházet a byli jsme si jistí, že ho hned nezničí. Koupě se asi vyplatila, protože se dostáváme denně až na tři hodiny intenzivního cvičení a během února se prokázalo 90% obnovení funkce oka, což znamená, že dcerka má prostorové vidění skoro na stejné úrovni jako zdravý člověk při rozdílu 4dioptrie mezi očima a pravděpodobně se to zvládne dotáhnout do zdárnýho konce. Po čtyřech letech je to úspěch. Takže díky za rady… :kytka:

Super! :palec:

Držím palce, ať to dotáhnete až do úplné obnovy funkce oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
10.3.21 20:39
@Pears206 píše:
Ja jsem jako dítě měla vlasy rovné jak spagaty, až v dospělosti mám taky hodně vlnité. Kadeřnice říká, že je to běžný jev po období velké hormonální nerovnováhy-těhotenství, porod nebo přechod. Vlasy mám hodně husté a stejnou hustotu mají tři děti, z toho dvě barvu po mně, špinavý blond a letní přírodní melír a jedno má vlasy černé. Máme ještě jedno tmavovlase dítě, ale vlasy jiné kvality, jemné, mírně vlnité.Kudrnaté máme nejmladší dítě. A nevíme, po kom. Na nikoho tak kudrnateho z předků si nemůžeme vzpomenout :nevim:
Koncem srpna chodíme taky všichni ke kadeřnici, holky si nechávají srovnávat jen konečky. Za běžného stavu každou chvíli někde vystupovaly, možnost nechat si zaplest složitější cop nebo drdol je naštěstí láká víc než krátký, případně strapaty střih.

Já měla tak do tří let takový kudrlinky, že kdybych to neviděla na vlastní oči tak nevěřím. Postupně se mi to pak začalo rovnat. Teď mám vlasy vlnitý podle šamponu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
10.3.21 20:40
@SAJ píše:
Super! :palec:Držím palce, ať to dotáhnete až do úplné obnovy funkce oka.

Připojuji se s gratulací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33287
10.3.21 20:52

@Janli Doporučila bych iPad, je sice malinko dražší, ale vydrží dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
10.3.21 21:07

Taky máme Leonovo, jsme spokojeni. Hry je na něm alespoň pořádně vidět, jak je větší. Ať se dcerce zrak spraví co nejvíce a jsi skvělá, jak tomu věnuješ čas a energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák