Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTino, blahopřeji k holčičce i k novému Slalomu. Přeji abys s ním byla spokojená.
Holky, přeji krásné vánoční svátky, bohatého Ježíška a do nového roku hodně zdraví a radosti. Blanka
Milé SLALOMAČKY i ostatní, přeji Vám všem nádherné vánoční svátky plné pohody a klidu strávené s těmi nejbližšími a do nového roku hodně zdravíčka ![]()
Krásné vánoce přejí Smolíčci
Ahoj holky,
tak první vlna vánoc za námi a teď jen objíždíme rodiče a prarodiče…říkám tomu škatulata hejbejte se ![]()
Tak přeji všem hezký zbytek svátků ![]()
Ahoj po svátcích. U nás taky škatulata hejbejte se, ani není čas sednout nachvilku k počítači.
Denny, z fotek přímo dýchá pohodová rodinná atmosféra.
Zítra taky pošlu nějakou fotku.
Ahojky děvčátka, tak my se taky přemisťujeme, ale bohužel po doktorech. Míšánek chytil od brášky neštovice. Sice má všeho všudy snad 10 pupínků,ale asi ho to dost svědilo do toho ještě zoubky, tak chudáček dost brečel, byl ukňouranej a hlavně jsme dvě noci nespali takže mazec.Včera večer dostal meducínku, tak spal od sedmi od večera do devíti do rána
bobíšek náš malej snad už bude líp.Zítra ještě kontrola.I přesto zvládl rozbalování dárků ![]()
Ali, bobíšek malej takhle nemocný na vánoce? Tak snad už bude brzy líp. A jaký je z něho už chlapák! Holky, letí to, co? Náš malý už opakuje slova a jde mu docela rozumět. Taky jsme začali zkoušet na nočník. Zatím v něj nemá moc důvěru. Pod stromeček dostal spoustu aut, on je blázen do aut, plastový ponk s nářadím, klavírek s různými zvuky a jiné drobnosti. Tak je s novými hračkami zahraný, že večer ani nechce usnout a plače v postýlce.
Ali, tak to je nadělení
přejeme teda brzské uzdravení a hlavně ať ho to moc nesvědí ![]()
Náš Ondra se vzbudil dneska s teplotou 38,6 a ukňouranej celej den. Už není pár dní ve své kůži a tipuju to taky na zoubky. celý den si hobluje o něco dásně a slintá jak kobyla
je mi ho líto a o noci na dnešek ani nemluvím
horor ![]()
Bianco, Kuba teď chodí spát asi tak o půlnoci
a Ondra má poslední dva měsíce usínání kolem desáté/jedenácté hodiny…takže slušně řečeno-padáme na ústa
![]()
Holky je to nadělení, ale jsem s tím tak nějak počítala, když to měl ten starší.Doktor říkal omezit kontakt jenže bráškové se mají tak rádi
prostě to nešlo.Denny i vám přeju ať brzo zoubky přestanou zlobit a jste fit.Musíte mít večer doma pořádně veselo,když Ondrášek chodí tak dlouho spát
a ty musíš být řádně unavená no to je teda síla
Míša usínal vždy do osmé, ale posledních 14dní už o sedmé chrní páč je vyřízenej.
Bianco šíleně to letí
proto když nemusím nehnu se od mrňouse abych náhodou něco nepropásla
Jsem nedočkavá na nějakou tvojí fotečku
podle dárečků co jsi psala si to malej určitě užil a ještě užívá.A co ten starší?Sdílí radost s tím maličkým?
Jo a jedna jobovka na závěr.Když jsem přenášela Míšu ve vajíčku do auta, tak se mi normálně to madlo vyvrátilo tudíž byl malej obličejem k zemi.Byl přikurtovanej se ví,ale lekl se a já ještě víc.Mi vysvětlete jak se tohle mohlo stát????Dost mě to naštvalo ![]()
Tak holky, žádný zoubky - oba kluci mají angínu
A co je nejhorší, mají to nejspíš kvůli mě
Dostala jsem po poslední kontrole ATB na nějakého streptokoka. Když jsme se ptala doktora, jestli to nemůže nějak pozlobit kluky, řekl mi, že tenhle streptokok způsobuje u dětí angínu… takže čekáme ještě na výsledky výtěrů, jestli je to opravdu můj streptokok. Každopádně, já musím absolvovat další dávku ATB, aby jsme si to nepinkali navzájem. Mě je to jedno, ale hrozně mě mrzí, že to takhle odnesli kluci. ondrášek má v 9měsících první ATB ![]()
…jedna pozitivní zprávička dne…jestli se můžu ,,pochlubit,, ![]()
Dneska jsme ho zaplatili a bude tak do týdne, náš nový člen rodiny ![]()
Hrozně se na něj těším, teda hlavně na tenprostor. Už nebudu muset skládat kočárek a sundavat kolečka. Prostě složím a naložím ![]()
Ahojky, Denny, auto parádní a hlavně velké. Líbí se mi velké auta, připadnou mi takové bezpečnější. Chudáčci kluci, ať jsou brzy v pohodě. S těma dětma je to přes zimu pořád dokola, že? My taky pořád točíme rýmy a různá nachlazení, ale i my jsme vyrůstali se zelenou nudlí u nosu a taky jsme.
Ali, s tím vajíčkem to je teda na palicu. To se mi nikdy nestalo, ale asi bych byla dost vyklepaná. Co kdyby prcek ležel volně nepřivázaný?
U nás už je ten věkový rozdíl mezi kluky 9 let znát. Starší by byl nejradši pořád zavřený u počítače nebo lítal s klukama. No nemůžu po něm chtít, aby si hrál s takovým prckem. Jeho hračky si pozkoušel, všechno rozblikal a rozehrál a pak sbalil Call of Duty (PC hra) a zalezl do pokojíku. Za to Áďa se v tom starším vidí. Pořád stojí dole u bránky a lomcuje s ní a volá nahoru „Dádo!“
Jó Denny to je pořádná kára,super
Doufám,že pak poreferuješ jaký je s ním poježděníčko.Antibiotika nejsou nic příjemnýho,ale myslím si, že v devíti měsících to není tak zlé.Když si vzpomenu na našeho staršího co jsme do roka všechno zkusili,tak toto ještě jde.Každopádně přeju brzské uzdravení
![]()
Bianco si nedovedeš představit jak mě to vajíčko vytočilo.Prcka vždy připoutám,když ho v tom nesu,ale co teď s tím.Manža by se do toho pustil,ale je to v záruce a nakonec mi neuznají reklamaci.Po svátcích musím zavolat do Handy co mi na to řeknou.Netroufám si odhadnout jestli mi to uznají.Nejsem si vědoma špatného zacházení,ale to asi není na mně,že ![]()
My máme kluky o deset let a zatím to spojení funguje dokonale.Starší je chůva k pohledání a ten mladší je z něho baf
Uvidíme až Míša bude chodit a bude všude chtít být s tím starším, tak si myslím, že už to tak růžové nebude ![]()