Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
5.4.10 11:07

Katko, co Anička baštila dobrého? Jinak my tak vypadáme po každém jídle. Malý sebou tak rejdí v židličce, že mu jídlo vytírám až z uší a nosu. :lol: :lol: Taky by to chtělo nějakou fotku, ale já jsem takový počítačovofotografický antitalent! :oops: :oops: Musím se to konečně naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.4.10 11:08
maminka123 píše: Ďakujem baby za cenné rady. Utvrdila som sa však v tom, že Jané Transporter je veľmi úzka a pre moje zimné dieťa nebude vhodná. Som z toho veľmi smutná. Varintu šporťak Jané 2010 + korbička zo staršej kolekcie nechcem, lebo farebne neladia. Ešte som rozmýšľala nad farbou stylon, taká tmavomodrá, nemáte ju niekto? Tá myslím, že by farebne mohla ladiť s 2009. Možno som teraz trápna s týmto farebným ladením, ale zdá sa mi to veľmi veľa peňazí za kočiarik, ktorý nebude jedna kolekcia. Asi som veľmi náročná. :cry:

tiez nechapem… 8-o :mrgreen:
ja mam kolekciu 2007…a kupovala som korbicku inej farby nez mam teraz sportak,pretoze sa mi to tak pacilo…a hlavne ked som nasadila sportak tak som mala ako keby novy sportak kedze bol uplne inej farby…to bol pocit… :mrgreen: :mrgreen: :lol:

termin mas v zime???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.4.10 11:16

Katko, já to s tou taškou mám opačně. Protože já zase chodím pořád sama s kočárkem, tak mám peněženku, klíče, mobil, kapesníčky, kabelku se šminkama v té kočárkové tašce. Takže někdy su i dost za parádnici, když přijdu někam na úřad a přes ramenu kabelečku z Roanu nebo teď z Jané. :-D Já právě sama moc autem nejezdím, takže já jsem nikdy nepotřebovala autosedačku nacvakávací na kočárek. Autosedačku mám napevno v autě, kočárek složím do auta a nemám problém synka předělat. Ale proč nevyužít všech moderních vymožeností! Já to říkám pořád, že už su stará! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.4.10 11:21

Bianco, ono je to jine, kdyz mas jen jedno ditko, nebo pak tri…

To ani neni o tom, byt mlada nebo stara- je to o organizaci, casu, rychle presuny- proste logistika jako prase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.4.10 11:29

Věřím, uznávám, můj starší syn už je velký a skoro samostatný, takže já si to teď s tím mladším užívám, jako s jedináčkem, vychutnávám si mateřskou, jen mám ten velký handicap, že se bojím jezdit autem. Mám řidičák, ale nejezdím. Naštěstí moc nepotřebuju, doktory, školu mám při ruce, takže drandím s kočárkem pěšo. Když je potřeba někam jet, tak jedu s manželem nebo autobusem. Čím jsem starší, tím mám větší strach, ale ještě jsem to úplně nezabalila. Pořád si říkám, že se jednou rozjezdím. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.10 11:41

Ja ani neviem prečo, ale tak nejako mi to prišlo, že by som chcela celý kočiarik komplet. Baby, vy čo máte Jané slalom reverse, máte korbičku zo staršej kolekcie alebo úplne iný kočiar? Máte vôbec niekto Jané Transporter?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.4.10 13:39

Holky, děkuji moc za rady :wink:
Maminka 123. Ja tu korbičku take moc chtěla. Vlastně jsem chtěla původně i jinou barvu než sporťáček, což mi i v obchodě slíbili, že lze nakombinovat, ale když jsme korbičku viděli ve skutečnosti, tak jsem se úplně zhrozila tou velikostí - tedy hlavně šířkou korbičky. Je tak uzoučká!!!! Proto jsme problém vyřešili koupí korbičky Concord, která je na tom sportovním podvozku moc hezká :-) . Miminko se nám narodí v půlce května a snad se nám tam přes zimu vejde a na jaře vyjedeme se sporťákem. Také mi napadlo to, že se mi nebude taška hodit k hlubokému, ale tak prozatím budu vozit tašku dole v košíku a až bude sporťák, tak si jí hezky pověsíme :-). Jinak z korbičky jsem nadšená, zvlášť to polohování je úžasné a vzhledově - SUPER!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.4.10 14:18

…taky nechápu s tím laděním´maminko. Na sporťáku je přeci nasazená jen samostatná korba a až pak se nasadí zase sólo sporťák :wink:
No a víte co, mě to přijde docela prima si takhle vyhrát s barvama. V těch starších modelech jsou některé hodně povedené. Já si teda vybírat nemohla, mám jí od kamarádky. Ale má taky chlapečka, takže dobrý.
Mám tu barvu marine - zelená a tyrkysová a jak mám ten sporťák v té modré s tyrkysem, tak mi k tomu docela ladí i ta taška. No, ono teda i kdyby neladila, je mi to teda upřímě jedno :palec:
Spíš mi to přijde celkově super, že nejsi donucená koupit tu novou pidi korbu a můžeš si to vyřešit po svém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.4.10 14:56

maminko, ještě ti nafotím náš nový Jané podvozek se starší korbičkou :wink: Myslím, že to vypadá dobře a nikdo vlastně neví, jakou barvu sporťáku doma mám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.4.10 14:57

a ještě jedna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.10 15:32

denny, wouu! Tak to je fakt paráda. Dokonca farba Calm blue z roku 2010 je môj favorit pre chlapčeka (ale to však ešte teraz neviem, čo v brušku nosím). Ktorú farbu máš z Capaza Pro 2009? Aké sú vnútorné rozmery? Lebo Transporter má vraj len 66×27cm. Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.4.10 16:44

Denny móóóc pěkný. :dance: Máš to pěkně nachystané, už se jen těšíš na chlapečka, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.4.10 17:16

Krásné Velikonoce všem,bolí Vás zadečky???Já jsem dostala au au :mrgreen: aspoň neuschnu :mrgreen:
Denny jééé marine ten jsem měla na Filípka :srdce: krásné barvičky.pak jsem celý komplet prodala a za penízky z prodeje jsem koupila nový.
Katko super foto :palec: :mrgreen: Jaké je to mít tři děti??Já bych moc chtěla 3 dětičky..máme dva kluky tak ještě tu holčičku :lol: (samozřejmě by to byl třetí kluk :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
5.4.10 18:31

Deny, korbička je v téhle kombinaci opravdu pěkná :palec: U nás jich ale jezdí moc, tak jsem zvolila korbičku Pigment (červeno-černá), autosedačku Utopia (modro-šedá) a sporťák… :think: asi to vyhraje ten zelený :pankac:
Maminko - taky se přikláním k názoru, že je super si barvičky nakombinovat a v každém období si užít kočárek jiný :dance:

Skladnost - docela mě děsíte 8-o je o proti starším kolekcím méně skladný? Kufr nějak extra veliký nemám, Jané Nomad se mi tam vešel suprově a ještě kousek zbýval, tak doufám, že nový slalom tam narvu taky a nebudu muset kolečka sundávat :think: Nové auto k vůli kočárku asi pořizovat nebudeme :lol: :lol: :lol:

Zítra jdu navštívit svůj oblíbený obchůdek a nový kočárek už si domluvím. Se totiž bojím, abych ho do toho července vůbec měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.4.10 18:52

Joo k té skladnosti,mě se zdá perfektně skladný.Nezabere mi v kufru skoro žádné místo.
Blani ty jsi psala že opěradlo dáš do polohy leh,ale to je špatně ne??
Já ho dám do úplného předklonu a potom složím.Tak to nezabere vůbec žádné místo :palec: vyzkoušej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí