Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo jo, hadříků mají jak modelky
Normálně bych ho musela tak 3× denně převlékat, aby to všechno unosil
![]()
No a s tou žárlivostí, počkej až se prcek narodí......ten můj nějak nemůže vstřebat, že po celodením lítání okolo Ondráška, kdy jsem tak citově unavená už nemám sílu poletovat ještě kolem něj a třeba se jen přijít pomazlit. Všechno Ťuťu ňuňu teď patří Ondrovi a to se někdy přistihnu, že si vyčítám, že se ani nepomazlím s Kubou
Tohle je prostě náročné období, ono se to srovná, ale je potřeba, aby to měla taky chlap srovnané v hlavě a byl chápavý ![]()
Taky si myslím,že je hlavní aby to měl chlap v hlavě srovnaný a pak je i trocha toho žárlení na místě
Já se rozplývám nad výbavičkou a zatím mám výhodu,že baterky mi dobíjí starší syn,který neustále chodí a hladí mi bříško a hodně dává najevo jak moc se těší na brášku
Tohle mě dohání k slzám.Někdy nechápu kde se v tomhle neskutečném rošťákovi bere toliko hezkých citů
![]()
Doufám,že mu to vydrží i potom až se mimouš narodí a bude ho mít pořád tak rád ![]()
A jak máš starého syna?
Mému Kubovi je 6 let a už je rozumnej a s lecčím mi pomůže. Na Ondru se teda těšil šíleně, pořád mluvil na bříško jako na Ondru, normálně si s nim povídal
Jednou v autě vynadal tatínkovi ať nejede tak rychle, že se Ondra v bříšku pobleje
![]()
Tak si to těšení ještě užívejte
dneska už mu říká, že je to hérečka, když nám tu řve
![]()
Denny staršímu synovi je deset takže je na něj už 100% spoleh.Dva roky jsem od něj neslyšela nic jiného než ať mu s taťkou pořídíme brášku nebo sestřičku.Prý mu je to jedno hlavně ať už není sám.Přání bylo vyslyšeno a on ho dostal jako vánoční dárek.Že bude mít radost to jsem věděla, ale že až zase takovou to jsem nečekala.
On je taková naše chůva.Má hodně bratranců a sestřenic,kteří jsou všichni mladší.Když jsou pohromadě ví,že na ně musí dávat pozor.Všechny děti ho zbožňují on je takový lidumil ![]()
no tak to má dobrej nácvik na sourozence ![]()
Kuba je taky pečovatelskej tip a nejvíc mu to baští kamarádky holčičky, mladší
Jsou schopny odkývat mu všechno a Kuba je hrozně důležitej. no jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží až mu bude Ondra úřadovat v pokojíčku
![]()
Nedávno jsme měli rodinnou oslavu a bylo tam asi deset dětí ve věku od 9 měsíců po deset let.Náš mladík samozřejmě v čele.Kam se hnul všichni za ním.Taky jsem mu říkala,že mimi nebude pořád jen mimi,ale začne chodit a mluvit.A uvidíme jaké to bude až mu poleze do pokojíčku a začne okusovat vše na co přijde.Povídal,že to malé děti dělají a nemůže se na něj za to zlobit.Ó jak rozumné ![]()
Myslím si,že ho to po pár týdnech sdoužití s malým drobkem přejde ![]()
jo jo, jsem na ně zvědavá ![]()
Mě se narodila ségra, když mi bylo 7 let. hrozně jsem se těšila, dávala do kočárku a do postýlky panenky, no milující sestra. Jenže jak se pak narodila a musela jsem hlídat, nechala jsem jí schválně na chodbě v kočáru a šla jsme ven. Byli jsme doma 4 děti, tak na to máma přišla až když tam řvala hlady a jedno dítě jí chybělo
a já samozřejmě dostala na zadek ![]()
Ahojte holky, taky se přidám, naši kluci jsou od sebe o 9 let a je to paráda. Nejdřív se na tu radostnou novinu starší syn moc netvářil, byl dlouho zvyklý být jedináček, ale teď jsou nerozlučná dvojka. Když přijde ze školy a cvaknou dveře, tak Áďa se začne smát a třepat rukama, je vidět, jak se na něho těší. David sám za ním přijde, posílají si auta a míček, nikdy jsem si nemyslela, že starší bude mít s miminem tolik trpělivosti. Do hlídání ani pomáhání kolem prcka Davida neženu, sám za ním přijde a hrají si. Taky se nebojím nechat je samotné, když musím třeba pověsit venku prádlo, vím, že ho zvládne pohlídat. Je jasný, že se má pozornost teď upírá víc k mladšímu a někdy David žárlí a říká mi, že už nemám tolik času si s ním povídat a věnovat se mu, tak se honem seberu a jdu mu to vynahradit. Adámka dám do ohrádky, ten tam brouká a postupně kvičí a my dáme rychlovku nějakou hru a potom mi sám povídá, že malý plače, že mám jít za ním. Jsou to miláčci! ![]()
Bianco, to je super. Někdo by namítal, že máme mezi dětma velký věkový rozdíl, ale mě to tak vyhovuje. Když jsme třeba venku a potřebuju někde něco vyřídit, Kuba už Ondru v kočárku venku podrndá a nemusím tahat kočárek dovnitř. Tuhle byl Ondra u Kuby v pokojíčku asi půl hoďky a byl na 100% spokojený, ani nepípnul a já se v klidu najedla a dala si sprchu ![]()
Denny, krásní bráškové a Ondra už je teda opravdu buřtík. Podle té poslední fotky by jeden ani neřekl, že už je léto.
Nakoupila jsem malému tolik letních parádiček a snad to ani neunosíme. ![]()
Věkový rozdíl a co kdo na to říká neřeším, já neměla na výběr, měla jsem zdravotní (negynekologické) problémy. A jsem ráda, že to tak je, dost slyším, že už je to hodně, že si kluci spolu nepohrají, ale ať se k nám dojdou podívat. ![]()
Nám taky každý říká jak budeme mít dva jedináčky,když jsou od sebe o deset let,ale já naopak myslím,že je to výhoda.Starší velice rád pohlídá malého,když budu na chviličku potřebovat.
Ségra má kluky po třech letech a ty jsou neustále v sobě.Rvou se jako koně a dělají si samé naschvály,tak nevím jestli mít děti hned po sobě je tak ideální jak každý tvrdí ![]()
Denny já mám dvě ségry.Jedna starší o rok a půl a druhá mladší o šest let.Ta starší byla odjakživa pečovatelka a starala se o mě.Jen já byla hroznej grázlik a využívala toho Tu mladší jsme už musely hlídat obě,ale já když hlídala tak moje malá sestřička by si hlasivky mohla vyřvat,ale se mnou to ani nehlo a lezla po stromech.No neměla to s náma mamka jednoduché ![]()
A mimochodem Denny ten buřtíček je fakt k nakousnutí
![]()
ali, tak to jsi na tom byla podobně jako já. Starší, nevlastní sestra byla o 3 roky a mladší byla o 7 let. Což teda pro mě bylo šílený. Starší mě šikanovala a bylo peklo s ní sdílet pokojíček a o tu mladší jsem se zas musela starat, takže teda nic moc
Hrozně se mi ulevilo, když se pak mamka s nevlastním otcem rozvedla a zůstali jsme jen s mladší sestrou, kterou jsem teda prakticky vychovala.