Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTak přeju krásnou dovolenku a halvně si odpočiň
Tatínkové ten zápřah potřebují
![]()
holky, mě pořád uchází jedno kolo. Už jsem byla i v cykloservisu a vyměnili mi duši, ale uchází to pořád.
Ve Špuntíku mi řekli, že si mám s tím zajet někam do Prahy do ,,Jané servisu,, ale moc nadšená z toho nejsem
Přemýšlím, že si radši objednám celé nové kolo
![]()
Ahoj holky,
mám takový dotaz (nechce se mi vše dočítat
). Pasuje na Jané slalom reverse 2010 hluboká korba a autosedačka 2007 nebo 2008?
Díky
takže holky dneska dorazil balík ![]()
první dojmy byli nic moc i teď jsem stále taková rozčarovaná
kočárek se mi líbí(muž je z něj úplně vedle pořád se na něj chodí dívat)
stříška opravdu nemá konkurenci je úžasná
je opravdu hodně stabilní a super do terénu všechno přejede jak nic ale je fakt těžkej to je jediné co my vadí. když je v něm mimčo + ještě v košíku nákup tak je to mazec ![]()
to že je úzký mi naopak vyhovuje mimčo v něm nelítá ze strany na stranu ![]()
přidávám fotečku ![]()
bramburko, pasuje, já to tak mám
Korbičku s autosedajdou tuším kolekce 07/08 ![]()
Malaho, tak koukám, jak malému kočárek sluší ![]()
Já už se taky těšim na sporťák. V kombinaci s hl.korbou s kočárku moc odvařená nejsem, je prostě tvrdý
Čím je ale Ondra starší, tím víc mi to přestává vadit a i jemu.
Brambůrko, tady fotka našeho vozítka se starší korbičkou
Tak super, díky za info. Já totiž mám starou korbu 2007 (taky marine), vajíčko budu mít asi od bráchy 2008 a sporťák chci nový. A 2009 jde taky nebo ta ne? Mi totiž bylo řečeno, že starší kolekce na něj pasují, ale 2009 ne. Tak se chci ujistit…
Co myslíte tím, že je tvrdý? Že není odpružený? Mi totiž přišel poměrně tvrdý i ten starší Slalom, ale nějak mi to nevadilo, sice nehoupal, ale já jsem s ním aspoň tak natřásala… ![]()
Měly by na něj pasovat všechny bezadaptérové verze, tedy i 2009
No jinak, je prostě tvrdý, žádné odpružení
Jestli jsi měla před tím taky Janéčko, tak ti to vadit nebude, myslím naopak. Tenhle nový podvozek je oproti starším měkčí
Jen my, co jsme měli odpružené sporťáky teď trpíme ![]()
tak to mě příjde opružený dost
je to tím že jsem předtí měla buzze a ten není odpružený vůbec takže tohle je pro mě úplná houpačka ![]()
denny ta vaše korbička je mooc krásná ![]()
Malaho…tak vzhledem k tomu, že jsem měla na první srágorku Hoco BigFoot, tak teď opravdu vnitřně trpím
To je odpružený kočár, tomuhle říkám koza tvrdá ![]()
Mít třetí dítě, tak si kupuju na miminko klasiku vajíčko, Inglesinu nebo Pegperego a pak tebhle sporťák
Jako dvojnásobná matka jsem prostě zastánce toho, že miminko se má vozit v měkém...... ale to je samozřejmě můj názor ![]()
malaho - k té korbičce - taky si myslím, že ty straší byly prostě povedenější a některé jsou barevně krásné pořád
Ty nové se mi prostě vůbec nelíbí, hlavně teda tvarem. jsou takové…no.....ufonské
![]()
…a taky jsem shlédla tvojí sbírku kočárků
koukám, že jsi stejný blázen jako většina z nás tady
Já na Kubu měla kočárků 5 ale na Ondráška jsem pozadu, to mám jen dva......zatím
![]()
bramburka81 píše:
Ahoj holky,
mám takový dotaz (nechce se mi vše dočítat). Pasuje na Jané slalom reverse 2010 hluboká korba a autosedačka 2007 nebo 2008?
Díky
ano pasuje..... ![]()