Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHolky ahojte
,to máme nádherné počásko,že?Já byla včera se svým milovaným slalomem a pasažérem Miškou na tříhodinové procházce a bylo to vůbec poprvé co malej neprotestoval.Že by opravdu to počasí ![]()
Už vám některé z vás vyřídili reklamaci na ty slavné kolečka?Já vím,že je to strašné,ale kdybych měla znovu vybírat kočárek na mimi,tak jdu opět do slalomu.Jeho jízdní vlastnosti jsou prostě super ![]()
Páčko
a užívejte si sluníčka dokud to ještě jde ![]()
ahoj maminky,
jsem zoufalá, s kočárkem jezdím 2 měsíce a už mám problém. Začalo mi rachtat přední kolečko v tom otočném kloubu, bojím se, aby se to nezhoršovalo a nakonec třeba neulomilo. Jezdím v náročnějším terénu, to je pravda, ale zase si dávám pozor a jezdím opatrně! Jednou se mi kolečko seklo při přejíždění kolejí, ale nemyslím si, že by to byla taková hrůza, aby to poškodilo ten kloub. Asi ho budu muset reklamovat, ale problém bude, v čem to miminko budu po tu dobu vozit
Myslíte, že bude lepší nejdříve napsat do Handy a zjistit, jest-li se s tím už setkali a jak dlouho bude případné vyřízení trvat? Nechce se mi 3 měsíce jezdit s nějakou starou károu ![]()
Ahoj Ali, u nás taky svítí sluníčko, jsme s prckem na zahradě jen v mikinách. Já bych šla do Slalomu taky znovu. Malý je v něm strašně spokojený a kromě toho, že se mi jednou trochu odloupla poklice se nehroutím. Když mně se vzhledově kočárek moc líbí i ta barevná kombinace, že nevím, který jiný bych si vybrala. Tento je přesně mé gusto.
Nutkani, to mě opravdu mrzí. Já teda ťukám moc na dřevo, že já s kočárkem fakt zatím žádné problémy nemám. Asi bych zavolala do Handy a poptala se. Na reklamaci mají měsíc, takže bys s tím nic neudělala. A díval se ti na to manžel nebo nějaký chlap, jestli to není jen nějaká blbost? Třeba prostříkat olejem? ![]()
Bianco, promazání to nespraví, je ten kloub takovej jakoby vyviklanej. Manžel na to nekoukal, neboť ten kdyby kouknul, tak by to kolečko tak akorát ulomil
Zkusím dědu, to je šikula. Do Handy jsem napsala a teď čekám na odpověď. Moc se bojím, že mi řeknou něco ve smyslu „vadu jste si způsobila sama nesprávnou manipulací“
Chjo, na tyhle věci já mám smůlu. Schválně si koupím nový kočárek, aby byl plně funkční, krásný, tichý a neskřípal a nevrzal jako polské šunty a nakonec mám tenhle problém hned po krátkém používání. No snad to půjde vyřešit a já opět budu tiše projíždět dědinou ![]()
nutkani,
ja bych to odvezla do Handy osobne- pokud teda nebydlite nejak daleko od Prahy
Ja kdyz jsem davala kocar do servisu, vzdy byl opraveny jeste tentyz den a manzel ho vecer privezl domu.
Jednou tam byl 2 dny
S prednim kolem je problem raz dva- myslim si ze jsi to zpusobila u ty koleje.
Mne ted v Utery pan pomahal- sam od sebe z MHD a drbnul mu prednim koleckem o chodnik- tym drzakem kolecka a klepe mi taky- takze jdu do servisu- teda manzel odveze.
Jinak uz jsem do Handy volala- je to lepsi.
Pan Fiala je vcelku ochotny, resili jsem problem s poklicemi- taky mi je tam zalepi a pry se daji dokoupit plaste- teda nejdrive posoudi, stav- mozna to bude na reklamaci-
Ja jsem totiz opet pichla kolecko- v plasti je dira jako krava- no cca 2mm, ale je
Jo a potesila mne kamaradka- taky si koupila v utery slalomka v barve molten red ![]()
Rikala ze Unlimit byl pro ni zklamani- ten mela jako favorita ![]()
Jeste Nutkani- do opravy se nepoustejte!!!!
V servisu jak to zjisti, ztratite na tuhle zavadu zaruku.....
Ka-tko, očividně máme ten stejný problém. Já to mám ale do Prahy docela daleko, jsem z Olomouce
A co ti k tomu ten pan Fiala řekl? Uznají to jako reklamaci? Ať vím, jest-li si mám začít shánět náhradní kočárek a Slaloma reklamovat a nebo přemýšlet, jak problém vyřešit jinak. Na email mi zatím nikdo neodpověděl, ale co bych chtěla, vždyť je pátek ![]()
A ještě se zeptám, nevypadávají vám kryty těch nýtů, co jsou po stranách konstrukce, jak je nápis Jané? Mě pořád a už jsem dvě stratila
Není to žádná tragédie, ale …
Nutkani, to mě mrzí, hlavně aby ti to uznali.
Kačko, co tvojí kamarádku na Unlimitu zklamalo??? Jen tak pro zajímavost ![]()
No my dojezdíme se Slalomem a hlubokou korbičkou říjen a pak už opravdu pomaže do PP. Je mi to dost líto, protože i přes ty neduhy, které my na Slalomu vadí, tak se mi kočárek prostě líbí a ta manipulace je
Na Výstavě hraček jsme koupili i novou větší autosedačku, která jde vozit i proti směru jízdy, takže od podzima taky půjde tam. Do té malé se oblečený už moc nevejde a nemá žádné pohodlí ![]()
Je to hrůza, jak rychle ty děti rostou ![]()
Ach jo, tak jsem dnes na procházce zjistila, že mi nefunguje ani ta aretace
Jsem zvědavá, s čím přijde Katka. Nedá mi to spát, taky jsem s kočárkem spokojená. Mám fakt smůlu!!!
Nutkany, to je fakt teda pech
Ale myslím si, že by měl kočárek prostě něco vydržet a nejde přeci jezdit jen na rovinkách:roll: Tak snad ti to uznají!
Ahojte
Tak Nutkani, jestli mas az takovyhle problem- netusim co jim rict.
Ja pokazde rekla, ze mi klepe predni kolecko a potrebuji to seridit, s aretaci problem nemam
Vzdy mi to nejak pan opravil dotahnul konstrukci, takze pak byl kocar zase nejaky mesic jako novy, nic neklepalo
Ahojte, Nutkani, jak myslíš, že nefunguje aretace? Nedaří se ti otočit tím „motýlkem“, aby se kolo zamklo? A víš, jak na to? Mně to nejdřív taky nešlo, než jsem zjistila, že kolo musí být otočeno směrem do kočárku, aby to šlo zamknout. Ale to asi víš, jen tak vařím z vody.
Tolik závad na jednom kočárku, to mi hlava nebere.
Držím pěsti, aby jsi byla úspěšná při reklamaci. To bude asi na celodenní výlet do Prahy, že? Já jsem kočárek kupovala v Brně, takže já bych případnou reklamaci řešila přes Brno, tam to mám jen 50 km, kdežto do Prahy 250 km.
No snad to nebudu potřebovat.
nabízím nový nánožník černý,držák na láhve,vložku do kočárku zelenou kdyby někdo měl zájem unlimit mi zatím drží v celku akorát mi upadlo kolečko povolil se šroub ale vše zase spraveno ![]()