Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
18.3.10 21:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.3.10 22:18

Ahoj, tak já spoléhám na to, že nám ho ve Špuntíkovi předvedou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.3.10 08:52

Taky bych si ho nejraději nechala předvést, ale do Špuntíku mám cca 250 km, tak si ho nechám poslat. Manžel tvrdí, že to zvládne zprovoznit, je celkem šikovný, tak mu důvěřuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.3.10 09:11
ka-tka píše:
Mrkni tady na video
http://www.jane.es/#…
:dance: Já už ho chcíííí… (ani ten taťka není k zahození :oops: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.3.10 11:20

Bianco, kdyby něco, můžeš mi zavolat a já budu jako ,,přítel na telefonu,, :wink: :lol:

Jinak mi to včera nedalo a znova jsem si volala pani ze Špuntíku. Měli na jejich vebu info, že poslední udaný termín závozu je na začátek dubna a mají přijít ty komplety. Ale kdo má objednaný už jen ten sporťák bude upřednostněn, prostě podle přijaté objednávky…což mi přijde rozmuný. Pani mě teda uklidnila, že nemusím mít strach a že mě, jako objednávající mezi prvními, mi ho tam drží. A že jí můžu zavolat kdykoliv, když mě bude jímat panika a budu potřebovat uklidnit :lol: Musim říct, že jejich přístup a jednání je fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.3.10 12:18

Denny, díky, jestli budu mít s kočárkem problémy, tak se určitě připomenu. Ve Špuntíkovi, chudáci, nedělají myslím nic jiného, než odpovídají nedočkavým maminkám. Taky jsem se ujišťovala, jestli na mě vyjde z první várky, protože jsem objednávala před týdnem a bylo mi svatosvatě slíbeno, že ano a že hned dají vědět. (Mám objednaný jen sporťák Green valley). Tak na ně spolíhám. :mavam: Zítra už je jaro!! :dance: :dance: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.3.10 12:31

Já myslím Bianco, že to bude v pohodě :wink:
Prostě si jen trochu počkáme.....ale stejně se ( snad ) nakonec dočkáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbru
19.3.10 13:22

Já jsme si taky volala do Špuntíka, musím říci, že jednání je velmi milé, taky mě paní řekla, že by měli přijet příští týden.

• Citovat
  • Upravit
131
19.3.10 16:11

Teda holky vy se máte fakt.Velice lituju,že jsem neobjednala taky ze špuntíka.Já se totiž sporťáku nedočkám :cry: prostě handy upřednostňuje komplety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.3.10 16:23

Tý jo tak jsem se naprdla a napsala jsem do Handy maila.Trošku jsem si do nich rejpla…a vyžaduji jasnou odpověď,zda se dočkám sporťáku teď nebo budu muset zase čekat.Jsem moc zvědavá na odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.3.10 16:38

Celestýno, taky bych chtěla jasnou odpověď : budu mít sportovní kočár v první várce nebo ne? Musí vědět, kolik mají objednávek a kolik objednáno kusů ze Španělska. Špuntíci se dušují, že na mě vyjde, tak snad pak na ně nebudu muset psát negativa. Jasně jsem jim napsala, že na další kamiony čekat nemůžu. Ale víš ty co? Pokud tě Handy vytočí, zkus zavolat do Špuntíka, třeba mají ještě volné, já jsem objednávala minulý týden. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.3.10 16:55

Noo právě že mě to taky napadlo.Proto jsem jim napsala a pokud mi napíšou že NE tak zavolám do špuntíka a uvidím.Pokud mi vyjdou vstříc tak Handy zruším.Protože opravdu nedoufám v to,že se Handy chytne za nos a vyjde někomu vstříc.Přece to v handy musí vědět když to ví i špuntík že??
Myslím že jen kalí vodu,protože se bojí odlivu zákazníků.Taky jsem jim napsala že na další kamion v žádném případě čekat nebudu a to myslím vážně.Pokud mi nevyjdou vstříc tak objednám ze špuntíka a i kdybych měla přeci jen ten měsíc čekat tak budu raději čekat u nich.Protože po tom co napsal pán v tom trochu drzém mailu bylo jasně řečeno že ani ten duben není jistý a to mě teda vytáčí maximálně.
Prostě takové jednání trpět nebudu,jsem platící zákazník a mám právo na jasné a fér jednání.Pokud toho nejsou schopni,nechci s nima mít nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbru
19.3.10 16:56

Já tam volala dnes, a měly by vyjít i na mě, tak to v handy zruš a zkus špuntíka.Ono asi záleží jakou kdo bude chtít barvu a jaká zůstane.Holky a vy už jste to platily???

• Citovat
  • Upravit
katbarbru
19.3.10 16:58

No vidím, že jsme nalazeny stejně, jestli to fakt nevyjde, tak je fuk, kde budeš čekat. U špuntíka je to alespoń milé chování, a to musí mít takových dotazů stovky. Mají můj obdiv. Tak to raději dím ty peníze jim, než handy.

• Citovat
  • Upravit
131
19.3.10 17:11
katbarbru píše:
No vidím, že jsme nalazeny stejně, jestli to fakt nevyjde, tak je fuk, kde budeš čekat. U špuntíka je to alespoń milé chování, a to musí mít takových dotazů stovky. Mají můj obdiv. Tak to raději dím ty peníze jim, než handy.

přesně tak!!!!!!!!!!!!!
kočár jsem neplatila,doveze mi ho PPL na dobírku.Jen doufám že to v Handy půjde zrušit.To snad musí jít ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí