Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané Muum@MisTer píše:
@Hejhulka25 paradox co, ale ještě nejen už to trvá dlouho a průzkum kočárků už u mě prostě proběhl noooo
chystáme se teď po při MS na IVF.
tak to držím pěsti, já kočárky oblížela vždycky, těhotná, netěhotná ![]()
@Hejhulka25 díky, jsem ráda, že nejsem jedinej blázen:) si ze mě přítel dělá srandu že mi koupí panenku chou-chou a kočárek
![]()
@MisTer @Hejhulka25
Holky jsem z toho zoufalá, byli jsme ve městě tak sem manžela přemluvila ať se rychle skočíme mrknout na Jané muum naživo, je krásný, je lehoučký ale prodavačka mi řekla že budu litovat, že se hodí tak pro někoho kdo naloží kočár do auta a jede do nějakého nákupního cetra a tráví celý den tam, nebo do měst. copak chci moc? Já s ním budu jezdit tady po cestách, to jsou ty cesty ve městě a na dědině takový rozdíl? Fakt mě ten její názor nakrknul, namísto toho nám nabídla Hartana s vložnou taškou který vyšel skoro na 25tis a vůbec nebyl pěkný a nebo DorJana, u kterého uznala že sporťák je škaredý a já sem na něj už navíc alergická ![]()
@ivca9 prodavačky ti jasně poradí dražší asi je potřeba fakt to zhodnit a zeptat se někoho kdo ho má!
Tak holky muum jsem viděla a jsem zklamanná, za ty peníze teda nic moc, platí se spíš značka…korba se kývala o sto šest, dost mi to vadilo a sundat jí z podvozku byl taky problém, zasekla se tam
našla jsem si ale náhradu a jsem do něj blázen ![]()
Tak ja ho jdu reklamovat a pak prodat… po pěti měsících používaní, zadní kolečka mají osmičku, pravý přední rozsypané ložisko a celý vrže, teda vrže od začátku… ještě mám dítě v hl. korbě, sporťák jsme ani nezkusili… jezdíme i třikrát denně, asi na to není kočárek stavěný… jako lehký na skládaní do auta supr, pěkný je moc se mi líbí design, ale asi moc toho nevydrží… nebo jsem měla špatný kus - nevim… ale jdu ho měnit za BRITAX B-motion 4, nádhrený velký kočárek, nafukovací kola a taky lehký a skladný a hlavně má prodloužení boudičky… http://www.detskezbozi.com/…3-darek.html nebo můžete jěště juknout http://www.youtube.com/watch?…
@adula84 tak ten je taky super hlavní výhoda koleček, ale jdou vůbec polohovat nožičky???
@adula84 Já jsem si jako alternativu pořídila Graco Symbio, a teda moc jsem si ho užila
(Ten Jané jsme měli taky nějakej rozviklanej, to byl hlavní důvod, proč jsem ho nevzala, i když byl levnější.) Jen to Graco už prodávám, už ho nepotřebujeme - byl taky druhý, kvůli otočnosti ![]()
@MisTer píše:
@adula84 tak ten je taky super hlavní výhoda koleček, ale jdou vůbec polohovat nožičky???
ano, zespoda se to zatlačí a ono to jako vyjede… švagrová ho má, ale Britax b-agile, je z něho nadšená, ale rozdíl je právě v kolečkách, ten její má plastová a ten b-motion má nafukovací, jinak jsou kočárky úplně stejné… hlavně je velký, prostranný… supr kočárek a je to novinka, takže málokdo o něm ví ![]()
@karolina_a_betuska píše:
@adula84 Já jsem si jako alternativu pořídila Graco Symbio, a teda moc jsem si ho užila(Ten Jané jsme měli taky nějakej rozviklanej, to byl hlavní důvod, proč jsem ho nevzala, i když byl levnější.) Jen to Graco už prodávám, už ho nepotřebujeme - byl taky druhý, kvůli otočnosti
ano, je fakt takový nestabilní, ja ho sice mám jako městský kočárek, ale pořád jezdím a asi na to ten kočár není stavěný…ze začátku to bylo veliký nadšení, ale bohužel ![]()
My máme jané slalom pro, sporťák muum jsem chtěla na druhé dítko, ale nakonec jsem si to rozmyslela, nic moc dobrého o něm nečtu. Zůstaneme u slalomu, ten je suprový, jak hluboký, tak sporťák, projede snad každý terén, perfektně se s ním manipuluje, je prostorný, prostě za mě bezkonkureční
@Verunka.T píše:
My máme jané slalom pro, sporťák muum jsem chtěla na druhé dítko, ale nakonec jsem si to rozmyslela, nic moc dobrého o něm nečtu. Zůstaneme u slalomu, ten je suprový, jak hluboký, tak sporťák, projede snad každý terén, perfektně se s ním manipuluje, je prostorný, prostě za mě bezkonkureční
jo, to je taky dobrá volba… mě se taky líbil pro reverse, ale když jsem ho viděla naživo, tak je hrozne nízky, já i manžel jsme vysocí a i takový uzoučký…
@adula84 aha tak to mi v těch ukázkách chybělo tak super jestli to jde já už měla alternativu i tako alive ten nový.
A jeslti je tahle cena platná http://www.kocarky-matous.cz/…4-korba.html?… tak teda není co řešit to je bomba!
@MisTer píše:
A jeslti je tahle cena platná http://www.kocarky-matous.cz/…4-korba.html?… tak teda není co řešit to je bomba!
teď jsem na něj koukala a je škoda, že v téhle ceně je jen červená nebo černá kombinace, protože britax má i další barvy korbiček volitelných ke kočárku
a když se koupí zvlášť sporťák za 7000, korba za 2000, a autosedačka 3700 tak to vyjde docela podobně jako muum, i když se mi líbí, že k britax se dá přikoupit pultík na kočárek 400 ![]()