Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sam56
11.10.12 09:44
@womanz píše:
Sam56, mě vrže pořád, je to prý normální, než si kočár „sedne“ boudička se mi taky promáčkla několikrát, ale nenapadlo mě to reklamovat, my už teda skoro půl roku jezdíme ve sporťáku a vrže míň když nejsou moc nafouklý kola :mrgreen:

Aha, tak to mě nenapadlo, možná kdybych trošku ufoukla ty kola, tak by to třeba bylo lepší, no doufám, že to přestane, až si to sedne, docela mě to štve, asi ten kočárek moc studuji a pořád něco hledám :) Já jsem si právě říkala, že to reklamuji, až bude malá ve sporťáku, tak mi to pak bude jedno a klidně si na tu boudičku počkám, ale zase bych ji chtěla mít pro druhou pěknou a pokud je trošku vybledlá, tak bude aspoň nová :)

• Citovat
  • Upravit
sam56
11.10.12 09:48
@Barmarka píše:
Ahojte,
mě taky kočár občas vrže, pán ze servisu přímo z Handy mi poslal tady ten odkaz, dá se podle něho vše opravit v pohodlí domova :)
http://serviskocarku.cz/servis/jane/

super odkaz, už jsem na to mrkla a zkusím promazat ty kolečka, jestli to nemůže být z toho. Jednu krytku mám už sundanou, v létě když bylo vedro, tak se mi ten plast ohnul a pak to začalo chrastit, tak čekám už asi 2 měsíce na nové krytky na kola, tak snad se jich ještě letos dočkám :)

• Citovat
  • Upravit
1024
15.10.12 12:02

Ahoj holky, prosím prosím o radu, mám korbičku rok 2008 a normálně jsem ten nánožník na mimi používala, ale nějak se mi podařilo z toho vysunout ty zipy - oba dva, a teď zaboha nemůžu přijít na to, jak je tam správně dát, aby to šlo zapnout. Prosím nemohla by jste mi to některá nafotit? díky mooooccc!!! je to horší jak maturita, už jsem nad tím strávila snad 2 hodiny a furt nemůžu přijít na to jak na to, mám tuto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
15.10.12 15:30

Holky já mám dotaz jak se přidělává do sportáku Emitex fusak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
15.10.12 15:56
@Marky13 píše:
Ahoj holky, prosím prosím o radu, mám korbičku rok 2008 a normálně jsem ten nánožník na mimi používala, ale nějak se mi podařilo z toho vysunout ty zipy - oba dva, a teď zaboha nemůžu přijít na to, jak je tam správně dát, aby to šlo zapnout. Prosím nemohla by jste mi to některá nafotit? díky mooooccc!!! je to horší jak maturita, už jsem nad tím strávila snad 2 hodiny a furt nemůžu přijít na to jak na to, mám tuto:

já mám teda 2011, ale nánožník zapínám nahoře vpravo. Je to třeba oba ty jezdce nasadit úplně nahoře vpravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.10.12 16:09

@Culie jak myslíš jak se přidělává? já jsem teda prostřihla ty díry, protáhla nima pásy a nahoře jak se zapíná stříška k sedáku jsem tím provlíkla tu upínací část z fusaku (nevím jak to popsat :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
15.10.12 16:17
Jak to přidělat aby to nelezlo dolů
@womanz píše:
@Culie jak myslíš jak se přidělává? já jsem teda prostřihla ty díry, protáhla nima pásy a nahoře jak se zapíná stříška k sedáku jsem tím provlíkla tu upínací část z fusaku (nevím jak to popsat :-D)

no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.10.12 16:43

@Culie až se mi nabije baterka do foťáku nafotím a pošlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
15.10.12 16:52
Díky, nevím kam mám dát tu látku vzadu ana co sou tam ty karabinky, nechci aby mi to slézalo :cert:
@womanz píše:
@Culie až se mi nabije baterka do foťáku nafotím a pošlu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.10.12 19:35

@Lennn díky, já nevím jak je to u nových nánožníků, já mám oboustranej, takže 2 jezdce, jeden by měl být na jedné straně druhý na druhé, ale jak tam mají být a jak to zapnout, nešlo by to prosím vyfotit? díky moc!!!já právě chci kočár prodávat a potřebuju to vyzkoušet, nemůžu to nechat bez zipů.. děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.10.12 19:58

Takže návod: :-D viz foto
1. zadní látku umístit za operku
2. detail poutko
3.-4. snurku provliknem ze zadu kolem konstrukce
5. háček zapnem do poutka
6. detail zapnuteho poutka
7. odepnem strisku od operky
8. provliknem pod patent
9. zapnem strisku zpet
10. postup opakujem na druhe strane, provliknem pasy a je hotovo :-)

snad je to srozumitelný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
15.10.12 20:15
Díky moc tak super návod snad sem to pochopila, zítra zkusím, díy moc
@womanz píše:
2. detail poutko
8. provliknem pod patent
9. zapnem strisku zpet
10. postup opakujem na druhe strane, provliknem pasy a je hotovo :-)snad je to srozumitelný :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
15.10.12 22:36

Super návod, dneska mi fusak dorazil, tak až dám sporťák, tak se bude hodit, což bude asi za chvíli, ikdyž mám prcka, měla půl roku a ještě jezdíme v korbě a myslím, že ještě tak měsíc budeme, nevím, jestli nemám nějakou extra velkou korbu a nebo fakt malý dítě :)

@womanz píše:
2. detail poutko
8. provliknem pod patent
9. zapnem strisku zpet
10. postup opakujem na druhe strane, provliknem pasy a je hotovo :-)snad je to srozumitelný :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1024
16.10.12 16:39

Holky najde se nějaká dobrá duše, která mi sem hodí foto, jak tam mají být ty zipy? popřípadě, jak zapnout… Lenn psala, že se to zapíná vpravo, ale to tam mám u obou zipů ten konec, takže to tam nejde.. já nevím, jak je to u nových modelů, ale já mám ještě ten oboustranej, 2 zipy v nánožníku + 2 jezdce a1 zip přišitej u korby. Fakt Vám budu moc a moc vděčná! v blízkosti není žádný obchod z Janéčkama, kam bych to mohla jít okouknout, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
16.10.12 18:01
@Marky13 píše:
Holky najde se nějaká dobrá duše, která mi sem hodí foto, jak tam mají být ty zipy? popřípadě, jak zapnout… Lenn psala, že se to zapíná vpravo, ale to tam mám u obou zipů ten konec, takže to tam nejde.. já nevím, jak je to u nových modelů, ale já mám ještě ten oboustranej, 2 zipy v nánožníku + 2 jezdce a1 zip přišitej u korby. Fakt Vám budu moc a moc vděčná! v blízkosti není žádný obchod z Janéčkama, kam bych to mohla jít okouknout, díky!

koukej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4