Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Krausinka Já mám 6 kočárek za 11měs. a musím říct, že Jané Slalom je super. Měla jsem Mutsy Urban, ABC Desing Viper 4S, 2 golfky a PP Book a Slalom mě dostal svojí lehkostí a snadnou ovladatelností. Do kufru se suprově vejde, je prostorný pro dítě. Což jsem po zkušenostech s ostatními kočárky fakt ocenila a myslím si, že je to jedna z priorit (ale to mi daly až zkušenosti). Navíc je lehký - konstrukce, takže se snadno dává do kufru nebo někde poponese. V terénu jsem ani nepoznala, že mi chybí 4 kolečko a to jsem byla dlouho odpůrce trojkolek. Mám kolekci 2008, takže jsem si jen na obrovské okno nechala ušít popruh, aby tam nesvítilo, ale nové kolekce to už nemají. Že drncá, mi ani nepříjde, to by si člověk musel koupit pružinový kočárek typu Takko, ale to je asi tak jeho jediná výhoda. Radši méně odpružený, ale za to kvalitní kočárek! Zatím druhé neplánujeme, ale už jsem pokukovala, na kolik vyjde použitá korbička, že bych si ho případně pro druhé nechala ![]()
@Wikky DO kufru se suprově vejde? Máte velký auto, co?:o)) My ještě donedávna jezdili favoritem a podvozek zabral celej kufr, kobru jsme museli vozit na přední sedačce. Kamarádka má volvo, ale kufr sedan a tam jsem ten kočárek nenarvala vůbec… Ale nemám iluze, že jiný kočárky (golfky nepočítám) jsou skladnější:o)
@xmarge píše:
@Wikky DO kufru se suprově vejde? Máte velký auto, co?:o)) My ještě donedávna jezdili favoritem a podvozek zabral celej kufr, kobru jsme museli vozit na přední sedačce. Kamarádka má volvo, ale kufr sedan a tam jsem ten kočárek nenarvala vůbec… Ale nemám iluze, že jiný kočárky (golfky nepočítám) jsou skladnější:o)
Tak já bych měla ke kočárku asi stejné výhrady jako holky, ale já si prostě musím na všem něco najít a pořád na něm něco hledám. Jinak jsem dost spokojená, do auta se skládá lehce a to jsem potřebovala a malá bude mít 7 měsíců a ještě je v hluboké korbě i s fusakem, ale mám malé dítě
, jinak se ovládá super a dobře se s nim jezdí, jenom si člověk musí zvyknout na to, že je to trojkolka, ale za mě bych mu dala 1, je fakt že na každém kočárku by se něco našlo.
@Krausinka píše:
Díky za upozornění na „mouchy“Tak jsem naplánovala návštěvu Handy v Praze a vyzkoušíme a porovnáme vše na místě, to bude asi nejsnazší… Moc mi vaše příspěvky pomohly a jsem ráda, že ve finále jste všechny vč. Xmarge s výhradama, s kočárkem spokojené. Vypadá to že poměr cena - kvalita je odpovídající.
@xmarge Máme Ford Focus Combi a vejde se mi tam na krásně předním kolem dopředu a zadními k zavírání kufru + mám druhou půlku kufru volnou. Oproti ABC Desingu nebo Mutsy Urban to je luxus.
Holky, můžu se zeptat, co máte kolekci 2011, měřím 175cm, budu o kočár zakopávat při chůzi? Už jsem o tom několikrát četla, že o to lidi zakopávají, ale nikde nenapsali, kolik měřili ![]()
@Beru já mám 171 a nezakopávám, dokonce tam je ještě prostoru… Přítel taky nezakopává a to má víc
@Beru Mám 173 cm a skoro zakopávám akorát při rychlé chůzi. Manžel při 186 cm a rychlé chůzi do kočárku kope.
Mám 2011 a i skate ozkoušený, to byl trošku problém, ale jinak při své výšce 175cm nemám problém s kopáním ani při bruslení ani běhání
Holky, potřebovala bych další radu. Určitě už máte vyzkoušeno, tak se obracím na vás. Jaký zimní fusak se vejde do sporťáku slalom pro 2011? Líbí se mi Kaiser http://www.detskydum.cz/…usak-701201/ ale nevím, jestli není moc obří a jestli se vejde pod nánožník. Chtěla bych nějaký klasický zapínací, ne zavinovací jako Lodger, který se vleze pod nánožník. Ale nechci za něj dávat 2000kč. Poradíte?
Já mám od emitexu fusak combi zimní ( http://www.emitex.cz/…combi-zimni/ ). A je dokonalej, dítě je v něm krásně teploučký. Je pro prťavý dítě i pro větší do sporťáku (jen se tam nandá ta koncová část).
@Beru já jsem pořídila Emitex 3v1 a za mě supr http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…
Tyjo, ty vypadají taky skvěle. A nesjíždí ve sporťáku když v něm dítě sedí?