Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
13.11.12 18:03
@Gejba79 píše:
Tady je ta fotka chlupatky. Jen se přetáhne přes boudu a připevní se. Stačí vám to tak?

Teď jsem se na internetu koukala, jak vypadá bouda u hlubokého korby a myslím, že tam asi chlupatka nepůjde. Je tam to madlo… ach jo… :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
13.11.12 20:15

Já nevím, mne ten origo nánožník nepřijde masivní, dle foto mi přijde i více vyteplený než Pinkie, ale máme kolekci 2007,tak je možné, že je to jinak šité a jiný materiál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.11.12 20:29

@Markéta2208 jj,už jsem si ho taky našla, je fakt pěknej, ale ta cena je i na mě bohužel moc :? to fakt nedám kor před vánocema :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.11.12 20:56

Teda mě se taky ten Pinkie nánožník líbí…a dělají k tomu i taštičku…no super :palec: Jen ta cena…to je moc :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
14.11.12 19:32

@Wikky dneska jsem zkoušela dát ten nánožník, jak ho máš ty vyfocený a prostě mi to nejde :( Mám kolekci 2011 a když to ohnu pod to madlo, tak pak ty suché zipy nedosáhnou na konstrukci. Tak jsem ještě zkusila variantu, že ty boky nejsou vně kočárku, ale jako by uvnitř a madlo je nahoře (prostě je celý nánožník jakoby pod madlem uvnitř kočárku) a nevypadá to špatně :think: Asi ho tak začnu dávat, takže díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
14.11.12 20:45

@Markéta2208 Já to zapínám pouze za konstrukci kočárku - boky, né stříšku a jen na ty suché zipy v originál barvě potahu nánožníku. Pak tam jsou ještě gumičkové suché zipy, ale ty nevyužívám. Musím říct, že já to vozím různě, když dítě leží, tak to zínám a dávám přes madlo a krásně mi to prcka kryje, když spinká. Navíc, vůbec ho nesundavám, prostě dítě prostrčím do fusaku skrt ten nánožník. Zatím to jde, je malý, 2letého bych tak asi neprotáhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
14.11.12 20:52

Mohla by si mi to vyfotit? Podle popisu to moc nechápu. Mám taky 2011 tak bych to okoukla :)

@Wikky píše:
@Markéta2208 Já to zapínám pouze za konstrukci kočárku - boky, né stříšku a jen na ty suché zipy v originál barvě potahu nánožníku. Pak tam jsou ještě gumičkové suché zipy, ale ty nevyužívám. Musím říct, že já to vozím různě, když dítě leží, tak to zínám a dávám přes madlo a krásně mi to prcka kryje, když spinká. Navíc, vůbec ho nesundavám, prostě dítě prostrčím do fusaku skrt ten nánožník. Zatím to jde, je malý, 2letého bych tak asi neprotáhla :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
14.11.12 20:57

@Wikky tak to jsi dobrá, že tam malého šoupneš s přidělaným nánožníkem, to bych nedala :) A jaký máš fusák? Já mám Lodger Bunker a to bych ho tam do toho asi nezamotala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
14.11.12 20:58

Ha, tak teď jsem ještě důkladně dumala nad fotkou a šla to zkusit znova s prázdným kočárem a vypadá, že by to i šlo, ale malý tam bude na můj vkus moc odkrytý :D Ale vyzkouším zítra znova i s prckem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
14.11.12 20:59

@lucinda2 zítra nafotím a dám sem fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
15.11.12 07:04

@Markéta2208 Já mám zimní fusk Aesthetic 3v1 a ještě mám nad fusakem deku a pak nánožník. Zkusím to dnes vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
15.11.12 18:51

Cosinko, já to zítra vyzkouším na tu hl. korbu, mám ji doma, ale dnes se mi fakt už nechce.

• Citovat
  • Upravit
1096
15.11.12 22:20

Gejba79 Tak to budeš moc hodná
Děkujůůůů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.11.12 11:32

Holky, omlouvám se, že jsem sem ještě nedodala ty fotky, ale nějak nestíhám :( Napravím to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
16.11.12 11:41

@Markéta2208
Tak já vkládám ty své fotky, jak vozím origo nánožník - mám tam zimní fusak Aesthetic 3v1 + deku u nožiček, kterou pak ještě zakryju k hlavičce, když prcek venku na terásce spí + nánožník. Nesundavám ho, ani když prcka strkám do kočárku, je tam dost místa. Kam připínám na konstrukci nánožník, je vidět na první fotce. Je tam krásně vidět, jak je prcek krytý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí