Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
12.10.11 08:45
Michaluska píše:
Fakt nevrže???Kámoška má 2009,jezdí s ním devět měsíců a je to jedna velká skřípotina :cry: Prej ho ale nikdy nepromazávala!!!mě ho za ten měsíc,co ho mám promazával přítel a přední kolečko jsem si nechala promazat na prodejně :) Pán mi i poštěloval brzdu :)trochu mi připržďovala přední kolečko…Mě to skřípe při jakémkoliv vychýlení.To je nerovnej chodník…po trávníku vyloženě hraje :roll: Paní v obchodě,mi ríkala,že jí slalom teda taky neskřípal.No nic,zavolám tam…budu ho tam muset poslat :roll: Jinak je to ovšem ten NEJLEPŠÍ kočárek,co jsem kdy měla :srdce: já nechi být bez něj … ach joooo :cry:

Taky se pořád odhodlávám ho tam odvézt, ale vůbec se mi nechce. Nevrže nám teda pořád, ale stejně mě to štve samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaluska
12.10.11 09:12

Jako taky nevrže pořád,ale vrže!!!Kdyby to byl kočárek za poloviční cenu,tak to asi tak neřeším!!!Kámoška má kočárek Tako a rozhodně jí nevrže ani neskřípe!!!!Když si koupím tak drahej kočárek,neočekávám nějaké trable :evil: Jdu tam zavolat …

• Citovat
  • Upravit
374
12.10.11 09:24
Michaluska píše:
Jako taky nevrže pořád,ale vrže!!!Kdyby to byl kočárek za poloviční cenu,tak to asi tak neřeším!!!Kámoška má kočárek Tako a rozhodně jí nevrže ani neskřípe!!!!Když si koupím tak drahej kočárek,neočekávám nějaké trable :evil: Jdu tam zavolat …
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Úplně jí slyším, jak si říká, hlavně že musela mít tak drahej kočár a teď tady vedle mě vrže…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.10.11 09:33
:lol: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaluska
12.10.11 09:37

Asi tak :lol: :lol: :lol: :-P

• Citovat
  • Upravit
374
12.10.11 09:51

Tak to ho tam hned pošli… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.10.11 09:44

Ahoj Slalomačky :mavam: tak fusak nakonec nebude žádný, malá pošlape po svých v kombinéze a mám original nánožník + deku. Byla jsem v prodejně s naším Reversem a prodavačka třeštila oči, povídala „ježiš ten Revers takhle s dítětem je fakt velkej, to se nezdá, když stojí samotný na krámu“ tak další, kdo se u kočárků pohybuje a sám ani neví, co prodává…nojo, je fakt, že to tak opticky vypadá, páč má delší záda a látka bočního vedení zádové opěrky jde jakoby do sedáku, ale je to jen zdání, jak potvrzujou reakce okolí, když v tom vidí pak dítě sedět.

K těm tenkým neoprenovým stříškám u Jané - jsou super, vůbec nepoužívám pláštěnku, u Reversu jde stříška překlopit až přes nohy dítěte a otočené ke mně nezmokne - nezafoukává tam.

PS: holky, nemáte někdo na prodej korbu Jané Capazo 2010 v barvě MoltenRed (na fotce)???? Všude maj jen ten malý Transporter nebo ještě menší Matrix :-? Může být i s autosedačkou, nebouranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.10.11 10:33

jéé to dík za info, zrovna řeším, jestli koupit pláštěnku nebo počkat až jak to bude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.10.11 12:18

Záleží co máš za Slaloma. U toho neotočného jsem bez ní být nemohla, do kočárku pršelo, i když nefoukalo, stačilo tam napršet jen normální chůzí a tou velkou, vysokou a širokou nepraktickou boudou.

Mám doma pláštěnku z klasického Slaloma i z Reverse a obě leží spokojeně v baráku :mrgreen:
Pokud bych jí používala, asi bych sáhla po té z klasického Slaloma, ta Reversácká má pružné výztuže a je hůř skladná, zas je menší objemově. Na kočárku je super, ale když přestane pršet, dá se složit jen přehnutím a zabírá místo v košíku, což je třeba v našem arzenálu kyblíků a bábovek znát. A nemá přesah na suché zipy i na tašku na kočárku, což by třeba někdo chtěl, i když je taška z Reverse nepromokavá (mohu potvrdit).

Saroya píše:
jéé to dík za info, zrovna řeším, jestli koupit pláštěnku nebo počkat až jak to bude fungovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.10.11 12:40

aha myslela jsem na tu boudičku, co ji sháníš, budu mít limitovanou edici…šlo mi o to, jestli to je promokavý, ale je fakt že ono tam i bude fučet zvenčí, takže koupim…neoriginální teda, ta stojí cca 2stovky či co

a je jiná na hlubokou a na sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
13.10.11 13:14

Ne, je stejná na korbičku i na sporťák.
Já bych teda v dešti dala určitě pláštěnku, protože střecha nezakryje celý kočárek a nenechala bych malýmu zmoknout nohy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
13.10.11 13:14

Mám neoriginální pláštěnku na hlubokou korbičku z limitované edice, ale nasazuji ji až při velkém lijáku. Drobný déšť fakt boudička nepropustí (u toho lijavce se mi to nechce riskovat a zkoušet to ;)). Ke sporťáku je pak originál pláštěnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.10.11 13:15
Dappp píše:
Ne, je stejná na korbičku i na sporťák.
Já bych teda v dešti dala určitě pláštěnku, protože střecha nezakryje celý kočárek a nenechala bych malýmu zmoknout nohy. :nevim:

počítala jsem s ní, spíš mě potěšila zpráva, že není nutná :wink: ale pořídím ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
13.10.11 13:17

My jsme střechu vyzkoušeli jen když mrholilo, že nás to chytlo po cestě a neměla jsem pláštěnku po ruce, tak v pohodě, ale do deště je prostě pláštěnka nutná. Koukni na fotky, nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku aby mi nezabírala místo v košíku a vozím jí teď pořád s sebou, že na to nemusím myslet a mám tam i deštník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.10.11 13:31
Dapp,já taky uvažuji o ušití té tašky na tu pláštěnku,taky jsem si našla paní na MMB které to šije,a jsi s tím spokojená?A můžu se ještě zeptat máš to vzadu těsně před tím košem,jestli jsem to pochopila,nevadí tomu potom ten přístuk ke košíku?Když tak mi hoď klidně odkaz
Dappp píše:
My jsme střechu vyzkoušeli jen když mrholilo, že nás to chytlo po cestě a neměla jsem pláštěnku po ruce, tak v pohodě, ale do deště je prostě pláštěnka nutná. Koukni na fotky, nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku aby mi nezabírala místo v košíku a vozím jí teď pořád s sebou, že na to nemusím myslet a mám tam i deštník.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí