JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
22.5.09 08:39

Dobré ránko.

Miruš, fotečky zase úžasné :wink: . A nech se dneska pěkně hýčkat a zkrášlit..

U nás zatím neprší, sice je pod mrakem a chladněji, ale ani nevypadá, že se něco žene…

A 3× huráá, včera jsem volala na rehabku a v pondělí nastupuju alespoň na vodní proudy. Mám napsaných 5 procedur, tak se paní slitovala, že to budeme dělat postupně, ať nemusím ty 2 měsíce čekat :-) .

Eli, Toníček je nádherný, ty řasy mě taky fascinují :wink: . A vidím, že to se dvěma dětma zvládáš s klidem. Jen si čokošku dej, na nervy je fajn. To já nemůžu, protože už nekojím a za chvíli bych se neunesla…

No a ty záda už jsem měla. Dělala jsem v restauraci a z toho nošení těžkých táců mám levou lopatku v háji, tak se mi to vrací…

Holky, Sabinka spí čím dál tím líp. Dnes jedla až v 5:30, hned zase usnula, vzbudila se až před chvíli a zatím si v postýlce ještě sama potichu hraje se štěrkátky :D . A já tu dřepím, můžu aspoň napsat a dát si v klidu kafe :wink: .

Chocholko, ať je Niki brzy fit :wink: .

Duant, tak Vojta bude rok vařit? Já mám taky hotelovku a turismus a vařit jsem se ve škole tedy nenaučila :oops: . To mě dokopalo, až jsem se stěhovala s bývalým manželem. Chudák mamka byla pořád rádce na telefon, abychom neumřeli hlady :lol: .

Ilčo, plavky vypadají super a ta modelka Ti je vážně podobná§§Nejsi to náhodou ty? :lol:

Befi a ostatní, zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.5.09 08:46

CHOCHOLKO:Adule ji má otevřenou už od narození…jsem se na to ptala i doktorky a ta se smála,že se jí tak líp dýchá..ale mě to přijde divnéhttp://www.celysvet.cz/…e/s10255.gif /> No,my se známe od malička,takže se opravdu hodně navštěvujeme,voláme,píšeme…tak bere Aduš SKORO jako vlastníhttp://www.celysvet.cz/…e/s12040.gif a včera mi říkala,že si ji odveze…říkala jsem jí,že by brzo volala…a tak říkala,že teda jak někam pojedem na nákup nebo tak,tak ji máme dovézt a ona ji s přítelem bude hlídat :lol: :lol:

HELE-dneska jsme tu sami nebo cooo?!http://www.celysvet.cz/…e/s10721.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.5.09 08:51

ÁÁÁ tak nejsme,teta SAMMY došla http://www.celysvet.cz/…e/s12484.gif

TAK noc super,my ji měli taky podobnou..malá vytuhla o půl deváté a spala až do 6:30!!!!!!!!! A teď s taťkou dál chrní…už se mi ani fotky dělat nechce,to je pořád na jedno brdo :lol: Malá otevřenou a zakloněnou hlavu,tatin ji objímá a spokojená dvojkahttp://www.celysvet.cz/…e/s12599.gif

My tady máme 19st.ale jde vidět jak se citelně ochladilo a je pod mrakem a prší a prší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.5.09 09:11

Tak něco ze včera,ale fotky nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.5.09 09:17

Jé, befi, Elince to neskutečně sluší!!! :D . my včera měli taky nový obleček. Hodím to do pc a vložím :wink: .

Miri, tak kamarádka by Ti Adulku chtěla vzít, jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.5.09 09:19

Sabi včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.5.09 09:29

Mikin taky spává s otevřenou pusinou a mám kolikrát obavy že je to díky rýmě, on mi tak kolikrát chrochtá, ale když kojím tak ne a šušně vidět nejsou tak ho odsávačkou netrápím.

Chocholko to je teda trápení s teplotou

u nás je tak 20 stupňu a po dešti semtam vykukuje slunko tak snad odpo to bude fajn na prochajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
22.5.09 09:31

Ahojky!
Holky fotečky dětiček moc krásné.A Elinka má pěkně naducané tvářičky :)
Mě Jindřiška teď usnula.teda před 15 minutama, tak za chvilku bude vstávat. :)
Tady zatím neprší,ale je chladněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.5.09 09:43

Elinka je pěknej tlustoprd,ráno jsem ji vážila,má 5,5kg :roll:

Sammy : Sabča má taky krásný šatičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.5.09 10:29

Bef taky sem se dívala že Elda je na tý fotce taková pěkně papulatá :-)
Holky vy mě těma šatičkama snad provokujete nebo co :wink:
Já sem zatím stihla vysát a dát prát a umyla sem vysavač a mezitím sem chodila uspávat mládě, se nějak přetáhl, vydržel skoro 2h vzhůru a pak ne a ne zabrat, pak usl na 15 min a měl hlad a pak mu zase 45min trvalo než zabral. sem zvědavá jak bude dlouho spát.
Jinak když už mluvíte o noci, malej mi usnul už o půl7 pak vstávačka v 9 ve 12 ve 2 (to bylo kvůli tomu že sme měli v ložnici moc horko) a pak v 5 a to už sme si museli jít hrát a pak sme ještě spolu vytuhli do 7 a z postele lezli v 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.5.09 10:30

Jé Bef vy máte zítra 3 měsíce co :-) já už chci taky aby sme měli 3 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.5.09 10:33

Teď mi do mailu došla tato básnička, celkem pravdivá až mi to hlo žlučí.

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ
To čumíte-bílé huby
zaplatíte za mě dluhy
z vašich daní za práci
cikáni se vyplácí

Do práce já nechci chodit
starou budu nutit rodit
svinčík dělám kolem domu
jak je zvykem mnoha Romů

Kolem sebe všechno zničím
na krádeže pakáž cvičím řádně platit nemám zájem
energie ani nájem

Kam já vkročím, kde se mihnu
stoprocentně něco švihnu
u kanálu krycí mříž
na hřbitově zase kříž

Na chlast dobrá každá pětka
něco vysouloží štětka
a podpora v řádné výši
blahobyt mě značně zvýší

Zničený byt prodám tady
v létě letím do Kanady
tam dostanu další mamon
já si žiju jako baron

Až přiletím zase zpátky
nárok mám na ušlé dávky
a pohodu v novém bytě
v žádanější lokalitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.5.09 10:34

Tak a jak tak čučím tak sem tu sama a trpím samomluvou, ach jo. Tak já du za mládětem do pelechu a jak napotvoru se 100% do 5min vzbudí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.5.09 10:44

Ilči, tak ta básnička je fakt pravdivá, až to bolí. I když zase nemůžeme házet všechny do jednoho pytle…

Pěkného šlofíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.5.09 11:15

Maruška při maturitě, on je někdo fotil!!! 8O :lol:

http://photos-a.ak.fbcdn.net/…287456_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek