Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luciasek31
jůůů tý taky, no je to nářez že? tomu říkám načasování ![]()
první co sem prohlísila když sme se dívali na už 5týho ducha s manželem: dvacka je doma ![]()
@Liberta Libert
Jediné, co mi na žáhu zabírá téměř okamžitě je jedlá soda. Rennie a Gaviscon se může jít bodnout. ![]()
@Liberta Libert akorat to je teda pekne hnusny, chce to polknout a nepremyslet nad tim.
@Liberta Libert já si testiky dělala potají, příteli nic neřekla, je hodně citlivý. Loni jsem měla taky duchy týden zpoždění menstruace a když jsme se začali těšit tak konec, mrcha dorazila. Až po kontrole jsem doma ukázala fotku z ult a bylo veselo ![]()
@Liberta Libert ahojky
nám to taky nešlo a začali jsme plánovat svatbu a šup
svatba nebude, já byla na kontrole 6+4 tt a srdíčko bylo vidět, další kontrola přes příští týden. vítám tě tady mezi náma ![]()
@bebenka Jee, to mi uplne pripomina nas. 8 mesicu niiic a jen dlouhe cekani, zacali jsme planovat svatbu ( mam uz i ruzne zaplacene zalohy atd..) a najednoou
ale take svatbu odlozime, at tak nemame cerstvacka!
Jeste tedy nemam potvrzene srdicko, prvni kontrola me ceka ve ctvrtek a to budeme 7+6 ![]()
@bebenka
děkuju moc, máš to krásný že už to víš že to tam máš. Já asi v pondělí zavolám doktorce zda bych nemohla přece jen přijít ještě na kontrolu, mám nervy, uklidnilo by mě to. v pondělí už budu 7+2 tak to už by tam mohlo něco bejt…
Když to tu čtu že v 6tt už srdíčko bylo a embrijko šlo vidět tak to už vidět v mým 7tt bude…
Přeju krásný průběh a ještě krásnější miminko ![]()
@Adeelka93 ono jak se člověk zasousředí jinam
ctvrtek je za rohem, takze uz se tesim az nám tady budes psat sve prvni pocity ![]()
@Liberta Libert vím, že je to tezky, ale snaz se byt v klidu, já jsem se presne kvuli tomuhle chtela nechat objednat az na osmy tyden, aby mě tam nevystresovalo, ze tam treba nic nebude videt, nakonec jsem vydrzela do sesteho, ale kazdy ma ten prubeh jiny ![]()
@bebenka
já su v 7tt tak snad tam už embrijko vidět je, v pondělí si zavolám na gyndu a zkusím je přemluvit esi mě vemou dřív. Moc mě to uklidní tohle to vědět…
@bebenka
a vono vo nic moc nejde, UTZ trvá pár minut, a já bych konečně věděla že tam je a srdíčko fachá.. Tak to prubnu no..
@bebenka Urcite pisnu a hodim se fotecku te nasi „bublinky“. Snad bude vse v poradku… Ja se divim, ze nekteri doktori objednavaji uz na 6tt a taak.. Me automaticky az v 8tt, driv neprichazelo v uvahu, kdyz mi nic neni… Ale co nu, alespon uz proste bude to srdiiicko. Moc se tesim
Budu hned klidnejsi…
Holky ono to je fakt u každý jiný. U mě to bylo jak u prvního tak u druhého vše vidět v 6tt ![]()
@Liberta Libert přeju ať tě vezmou
ať máš klid ![]()
@Adeelka93 já jsem fotku nedostala, doktorka jí sice vytiskla, ale dala si jí zprávy
tak doufám, že příště ![]()