Jde šetřit pri mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
5.11.14 13:47
@Virginia píše:
Takže ses dozvěděla, kdo všechno musí jíst biojídlo, kdo kolikrát může na dovolenou a že místo šetření, když na to nemáš, máš sedět radši doma. Že je nutné jíst kvalitně a zdravě. Že je třeba si i užívat a sednout si občas do restaurace a nevozit s sebou řízky a paštiky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale nějaké tipy tu padly ;), nebylo jich moc, ale pár ano… Ono taky záleží na tom, jak moc člověk chce šetřit, jestli musí nebo jen chce, jestli je ochoten se vzdát výletů, dovolených, kosmetiky, kadeřníka, manikůry atd. Každý si představí pod pojmem šetření něco jiného… Podle mě je nejlepší mít nějaký spořící účet, kam pravidelně měsíčně posílat nějakou platbu, a ze zbytku vyžít. Tak se člověk donutí aspoň něco ušetřit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
5.11.14 13:48
@ana11 píše:
Plus asi patnáct příspěvků „to je mazec“ na někoho, kdo skutečně napsal celkem dost podnětných tipů! Jo jo, to je emimino :mrgreen:

Mě by zajímalo, co koho pudí k tomu, mít stále navrch a vypisovat někomu, kdo chce anebo musí šetřit, něco o tom, jak často jezdí on na dovolenou a jak by si nemohl a vlastně vůbec neumí koupit levnej salám. :nevim: (Tady bych měla radu :mrgreen:, stačí říct deset deka gothaje, místo půl kila šunky od kosti.)
Navíc, chce-li někdo šetřit, není potřeba kupovat hnusný buřty, stačí třeba tvarohová pomazánka, že jo. Ale ty drahý uzeniny, to je nějaká mantra nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.11.14 13:49

Ja setrim tak, ze nekupuju casopisy. Uz docela dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
5.11.14 14:47
@Black Cat píše:
Ja setrim tak, ze nekupuju casopisy. Uz docela dlouho…

koupila jsem si v obchodě sedmička mokasíny za 69,už jsem v nich párkrát chodila, zatím drží. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.11.14 21:54
@Terina89 píše:
@lulje No tak samozřejmě když ti to tak vyhovuje.tak to tak praktikuj, ale nepřijde mi zrovna hygienické splachovat záchod 3l vody.On je rozdíl, když někdo šetří s rozumem, nebo by (pardon za ten výraz) sežral i vlastní ho*no :nevim:

Takže podle tebe jsou všechny nově vyráběné záchody nehygienické? 8o Většina nových záchodů má dvojí splachování 3 a 6 litrů. Mám tento záchod rok a jsem maximálně spokojená. Funguje bezvadně a opravdu všechno zatím spláchl. Ale pro někoho, kdo po staru splachuje desíti litry vody 3× za sebou, aby vůbec dosáhl kýženého efektu, jsem vlastně prase, které sní vlastní hovno, jen aby ušetřilo. To je mi zase dobrá diskuse :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí