Jde zachránit vztah po manželově nevěře a zamilovanosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14546
17.1.11 12:18

Co se odloučit na chvíli? Aby zjistil co v tobě má, že má dítě atd. Třeba se mu rozsvítí, že má rodinu..
Je to těžký no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.1.11 12:20

Ahoj. Tohle je mi moc líto a musím říct, že tě tak trochu obdivuji. Já jsem hrozný hoptropák a vůbec by mne nenapadlo, to řešit,lepit a snažit se odpustit-nedokázala bych to.
Proto Ti ani poradit nedokážu, vím, že já bych udělala to co ty právě nechceš, jen jsem Ti chtěla napsat, že Ti držím palce a že jsi fakt borec, že to dokážeš takto vklidu a s rozvahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.1.11 12:20

já vím…asi bych měla odejít… ale pořád si říkám, že když jsem neutekla hned po tom, co mi to řekl, že teď, když to tedy chce zkusit znovu a dohodli jsme se na tom, že přeci teď to nevzdám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.1.11 12:26

A jak dlouho už to zkoušíte? A opravdu to zkoušíte oba nebo jen ty??
Tak mu řekni, co už jsem psala viz. víš a rovnou se zbal a odšupajdi na prázdniny na 14dní k rodičům…třeba mu to dojde a začne něco dělat! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.1.11 12:28

právě, že to zkoušíme teprve 6 dní......je to chviička a tohle asi opravdu potřebuje mnohem víc času!!! Jen mi to přijde jako věčnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
17.1.11 12:31

Já bych neodcházela, akorát bude mít o důvod víc jít za ní. Obhájí si to tak, že ty jsi se na něj vykašlala, tak co…
Jináč nevím, chyba byla v tom, že jsi ho prosila, aby se vrátil. On má teď pocit, že ty vlastně máš dobejvat jeho. Zkusila bych to asi na ten nezájem, sem tam se udělat krásná a jít „někam“ ven. OVšem nevím, jestli bych bojovala za chlapa, kterej mě nemiluje a kterýho nepřitahuju. Připadala bych si strašně poníženě. Čekat až ho začnu přitahovat?! No nevím… Ale je to každýho věc a každopádně tě obdivuju za tvou sílu a odhodlanost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.1.11 12:34

Přesně tak, nechci mu uvolnit pole aby měl „čisté svědomí“ že rodinu neopustil on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
17.1.11 12:47
…tohle muži dokáží…já prožila to, co ty. Odešel, 3 měsíce jsem byla sama s dětmi, pak přilezl po čtyřech a odprošoval…vzala jsem ho zpět…ovšem u něj se nic moc nezměnilo, hlavně ne ten jeho vztah…vydržela jsem to kvůli dětem 9 let…po 9ti letech jsem poznala člověka, který mi otevřel oči a rozvedla jsem se s ním…včera po 2 letech uznal že nezvládá střídavou péči…a že bych se s ním nerozvedla, kdybych nepoznala svého současného partnera…takže ve finále jsem z toho vyšla já jako ta, která rozbila rodinu…
vůbec ti nezávidím, je to těžká situace, ale buď hlavně svá a važ si sama sebe
trumbelín píše:
Přesně tak, nechci mu uvolnit pole aby měl „čisté svědomí“ že rodinu neopustil on
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.1.11 12:50

strašně ráda bych odešla a nechala mu volné pole pro rozhodování!!! Jenže to nedokážu!!! Bojím se....... a po tom, co jsem vytrpěla a neutekla, tak teď, když už se aspoň normálně bavíme a řešíme každodenní problémy se přeci nemůžu sebrat a odejít....... zkusím tomu nechat čas tak 3 týdny..........pokud to bude pořád při starém, asi půjdu.......ale teď utéct asi nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
17.1.11 12:52
on tenkrát neodešel hned po tom, co to „prasklo“…hlavně se snaž na vše dívat s čistou hlavou…držím moc palce…
trumbelín píše:
strašně ráda bych odešla a nechala mu volné pole pro rozhodování!!! Jenže to nedokážu!!! Bojím se....... a po tom, co jsem vytrpěla a neutekla, tak teď, když už se aspoň normálně bavíme a řešíme každodenní problémy se přeci nemůžu sebrat a odejít....... zkusím tomu nechat čas tak 3 týdny..........pokud to bude pořád při starém, asi půjdu.......ale teď utéct asi nemůžu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.1.11 12:57

nejtěžší je pro mě to, že nedá znát kouska citu ke mě…já se vážně snažím zapomenout!! Ale on je chladný a drsný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.1.11 13:02

Pokud to opravdu chceš zkusit ještě zachránit, tak ještě nějakou dobu počkej. Možná je naštvaný, že jsi kontaktovala jeho milenku…no, to je jedno. Sama víš, že jsi ho neměla prosit, aby se vrátil, s tím nic nenaděláš. Pokud se skutečně už dokážete bavit, tak mu vysvětli, že ve vztahu bez citu setrvávat nebudeš, takže záleží na něm, jak moc o rodinu stojí. Chyba byla na jeho straně a on si to nějak nechce uvědomit. Hlavně nečekej moc dlouho. Aby jsi za rok, dva, tři..nezjistila, že jsi čekala zbytečně, žila v chladném vztahu a chlap s tebou s prominutím vyje.ával. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.1.11 13:02
trumbelín píše:
nejtěžší je pro mě to, že nedá znát kouska citu ke mě…já se vážně snažím zapomenout!! Ale on je chladný a drsný

Tak buď stejná jako on. Bude mu to vrtat v hlavě, proč na něj už nevalíš zamilované kukadla. Já vím, od počítače se dobře radí, ale zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.1.11 13:04

no se snažím.....ale je to těžký. On se vrací z práce v 8 večer a během hodiny usne… o víkendu zase se snažím někam odejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
17.1.11 13:11
Mihaicka píše:
Jemi moc lito, cim jsi si proslaa prochazis.
Na tvoji otazku, proc on je na koni - je to tim, ze ty jsi ho prosila, at se vrati domu…tim padem je na koni, vi, ze o nej stojis at se deje co se deje, mozna tim je take vyvolane to, ze nema zajem, ztrata respektu.. :nevim:

na chlapa plati nezajem, nedoprosovani se atd. V tomto pripade, bych ho nechala par dni, tydnu vycukat, vetsinou chlap prileze sam a pak ty budes na koni a pojede to podle tebe. Pokud neprijde, nestal za udrzeni a tvuj zajem.

Ted, co jste zase u sebe, pokud chces zmenit jeho chovani, tak bych rozhodne za nim nechodila, nevynasela bych na svetlo to co se stalo, proste bych vsechno nechala byt. Zacni se starat jen a jen o sebe a syna, zacni se zlepsovat a jeho vynechavej…vubec se mu o nicem nezminuj, obcas si vyjdi ven…pokud tohle na nej nezabere, tak je to " tulpas " :wink:

Nezapomen, ze tohle vse muze trvat i nekolik mesicu, nez si on uvedomi, ze TY jsi se zmenila, jses sobestacna, nezavisla, sebevedoma…on to musi videt a pochopit, ze te nema jistou.

Snad jsem to napsala srozumitelne..

drzim palce :palec:

naprosto souhlasím !!!! taky jsem si prošla vztahem, kde byl problém nevěra a jak je psáno výše, na chlapa platí jen nezájem a ukázka, že se bez něj obejdeš. Proto i když jsi mu psala, že potřebuješ něco pro malinkýho, napsal, žes chtěla, aby odešel, tak je pryč…najednou cítil, že ho potřebuješ, byl na koni a odpálkoval Tě. Bude hodně těžký odpustit a zbavit se pochybností, tak moc držím palce!!
Taky mě překvapila reakce té jeho „kolegyně“. Že se Ti nevysmála a nakonec táhla za jeden provaz s Tebou!!

Každopádně Tvůj chlap teď potřebuje „lekci“…aby si Tě začal zase vážit a viděl, že on je ten, co by měl zpytovat svědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí