Jde zachránit vztah po manželově nevěře a zamilovanosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.11 14:40

no asi takhle. Zjisila jsi jeho nevěru a dala jsi mu šanci to napravit? ON to udělal zase. tvrdil ti ,že s ní není. jí to samé. velký herec. takže to udělal už dvakrát? sorry, ale co si o sobě myslí? Stejně jsi jediná koho to trápí. On má strach aby nepřišel o servis. to je vše. A ještě k tomu se chová, tak aby jsi měla pocit, že ty jsi ta špatná.

Takového chlapa jsem v životě zažila. Ocitla jsem se na dně. a ztratila skoro čtyři roky života.
takže pokud on nemá snahu to na 100% urovnat (jako, že nemá) tak bych ho kopla do zadku. stejně bych měla pořád jen strach, že to udělá zase…

Přeji hodně síly.

• Citovat
  • Upravit
12154
17.1.11 14:45
trumbelín píše:
razantně.....protože nechce přijít o malého!! Naši to vědí a on ví, že to vědí...... On sám vyrůstal bez táty a nechce to udělat malému!!! Prostě mi řekl, že fakt nechce, abych odcházela!!! Že to zkusíme.....že to nevzdáme a tu šanci máme!! Taky jsem mu vlastně řekla, že veškerou iniciativu nechám na něm..... až bude chtít a cítit se.....tak ať mi nějak dá nejevo, že se to vrací k „normálu“ Že ten první krok v intimní oblasti musí udělat on........takže i proto je asi teď tak odtažitej

Že fakt nechce, abys odcházela? A ty mu to fakt věříš, trumbelínku?
Já bych se tak ráda spletla, ani nevíš, jak moc. Ale čím dál si začínám být jistější, že on už o společný rodinný život moc nestojí. Anebo by chtěl, ale pořád je zamilovaný do té děvčice.
Fakt bych se chtěla splést. Já sice nejsem pro uspěchané rozchody, patřím k těm, co by se pokusily udělat maximum pro spravení vztahu. Tobě bych poradila ale, abys moc dlouho nečekala na zázrak a jeď k rodičům. Na pár dní. Třeba se mu bude bez tebe líp přemýšlet. Ne, rozchod, dej mu čas, aby měl možnost o tom přemýšlet bez nátlaku.

Zkus si představit sebe na jeho místě:

• Rozchod s milencem (teda jestli je to pravda), manžela (kterého nemiluješ) denně na očích, denně mu číst v očích výčitky, že jsi mu ublížila. Denně se dívat na dítě, kterému jsi málem rozbila rodinu, denně si zakazovat styk s milencem,.....Co myslíš? Nepřemýšlelo by se ti líp, kdybys byla doma sama?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
17.1.11 15:25

Podle mě je to pěkný lhář a sobec, který ví, že má doma domácí puťku, která o něj bude stát a prosit ho na kolenou, i kdyby ji udělal nevím co… :roll: :roll:

Prostě to s tebou umí a ví jak na tebe, tady už je jediné řešení rozchod, protože tě má přečtenou a ty jsi ze sebe udělala tu největší chudinku, když jsi ho přišla prosit do práce, ať se k vám vrátí… Holt nemá k tobě úctu, neváží si tě a vychutnává si pozice, ve které je… :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
17.1.11 15:46
trumbelín píše:
nojo, já vím, že si musím udělat povahu být drsná!!Ukázat mu, že bez něho dokážu být…ale jak říkám, je to těžké mu něco takového ukazovat, kdž se vrací z práce až v 8 večer… to už potom těžko zajdu za kámoškou, že?? O víkendu je to jiné, to samozřejmě jde a snažím se jít vždy někam do pryč…

Takže jediné proč s ním chceš nadále být je, aby jsi nevzala malému tátu, který jako táta vůbec nefunguje a snad peníze, jinak nevidím nic dalšího, proč o něj tak stojíš… On o tebe totiž nestojí, nemiluje tě, nepřitahuješ ho a nechce tě… :roll: :roll:

janina.sun píše:Taky mě překvapila reakce té jeho „kolegyně“. Že se Ti nevysmála a nakonec táhla za jeden provaz s Tebou!!

Protože se dozvěděla jakéj je její idol ve skutečnosti hajzl… Když to hrál na dvě strany přece… Milence plakal na ramínku, jakou má doma fuchtli, která mu ani nepodrží, je hysterická, neuvaří, nevypere, nepoklidí, všechno musí dělat sám i o dítě se chudáček musí vždycky postarat, páč jako matka je k ničemu a plánuje od ní co nejdříve odejít za ní, protože ji tááák strašně moc miluje… No a ve skutečnosti… :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5077
17.1.11 16:11

Tak koukám, že se to tu přiostřuje. A teď si vyber co dělat?
No buď odejít na chvíli k rodičům, ale vzhledem k tomu, že mu vadí, že se jim svěřuješ s vašimi problémy, tak si asi moc nepomůžeš… Na druhou stranu si můžeš v klidu popřemýšlet a on taky, aniž byste měli toho druhého na očích.
Druhá možnost je zůstat doma a dělat mrtvého brouka, neřeš, nevšímej si ho a vyčkej, co se bude dít. Pokud se nebude dít nic a pán se nezačne snažit, tak ho kopni do koulí a zbal mu kufr…
To on ti zahnul, to on udělal chybu, to on lže a podvádí, to on zničil rodinu a váš vztah!!
Tys mu dala šanci a když ji nevyužije, tak je to vůl a nezaslouží si vás.
Držím pěsti ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
17.1.11 16:18

já stále pročítám a snažím se do tebe vžít, musíš prožívat hrozný věci, a jak to píšeš, tak si víc myslím, že bys měla odejít… vím, že tohle fakt nechceš slyšet ani číst, je na tobě co uděláš, ale ať se chytne za rypák a uvědomí si, kde má doma, nebo ať si táhne za jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
17.1.11 16:19
Laaja píše:
Tak koukám, že se to tu přiostřuje. A teď si vyber co dělat?
No buď odejít na chvíli k rodičům, ale vzhledem k tomu, že mu vadí, že se jim svěřuješ s vašimi problémy, tak si asi moc nepomůžeš… Na druhou stranu si můžeš v klidu popřemýšlet a on taky, aniž byste měli toho druhého na očích.
Druhá možnost je zůstat doma a dělat mrtvého brouka, neřeš, nevšímej si ho a vyčkej, co se bude dít. Pokud se nebude dít nic a pán se nezačne snažit, tak ho kopni do koulí a zbal mu kufr…
To on ti zahnul, to on udělal chybu, to on lže a podvádí, to on zničil rodinu a váš vztah!!
Tys mu dala šanci a když ji nevyužije, tak je to vůl a nezaslouží si vás.
Držím pěsti ať to dobře dopadne :hug:

Přesně tak!! :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Nika21
17.1.11 16:50

Souhlasím, i když nerada s etatinkem. Chápu Tě, proč si to udělala. Chápu, proč si ho prosila, protože já taky taková jsem. Vůbec nevíš, jak moc Tě chápu, jak moc ti rozumím, protože na tom jsem velmi podobně, bohužel, s dítětem na cestě. Bohudík mě nepodvedl, ale neváží si mě stejně jako Tebe, protože ví, že mě má jistou a je to pravda. Jak má ten Tvůj jistou Tebe.

Ví, že může kdykoli přijít a že mu odpustíš. Ví, že tu vždy pro něj budeš. I když by to tak mělo být, bohužel, to tak s muži nejde. Nevím vůbec, co ti poradit. Jak jsem řekla - jsem v podobné situaci a to se pak taky obtížně radí. :roll:

Já si už několikrát řekla, že ho prostě nechám odejít - ať si jde, když se mnou být nechce. Jenomže pak panikařím a říkám si, on nepřijde, on mě určitě nebude chtít zpátky atd. :roll: A přitom bychom je obě měli nechat odejít a nechat to na budoucnosti - buď se připlazí a nebo ne.. Když já vím, ono je to tak těžký. :roll: Pokud chceš - můžeme si psát osobní vzkazy, klidně mi napiš.

• Citovat
  • Upravit
164
17.1.11 17:38

Dtrašně moc si vážím vašich názorů a pomoci!! Právě jsem se vrátila od kamarádky plná sil!!!!! Vydržím tu ještě týden (teď asi trochu sobecky.......-potřebuju v pondělí odvést do Plzně k doktorovi-kdybych se sbalila a odešla......asi by mě tam neodvezl a já přišla o žvotní šanci plastické operace) takže ještě týden vydržím!!! Budu se mu stranit!! Nebudu se starat a na celý víkend mám už plány s kámoškou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
17.1.11 17:53

trumbelín: Oproti tomu, co provedl on, to vůbec sobecké není. Takže proč ne? A závidím skvělou kamarádku! :wink: Držím palce. :-)

• Citovat
  • Upravit
etatinek
17.1.11 18:14
trumbelín píše:
Dtrašně moc si vážím vašich názorů a pomoci!! Právě jsem se vrátila od kamarádky plná sil!!!!! Vydržím tu ještě týden (teď asi trochu sobecky.......-potřebuju v pondělí odvést do Plzně k doktorovi-kdybych se sbalila a odešla......asi by mě tam neodvezl a já přišla o žvotní šanci plastické operace) takže ještě týden vydržím!!! Budu se mu stranit!! Nebudu se starat a na celý víkend mám už plány s kámoškou :-)

Kdyby tě tam neodvezl, tak si to musíš zařídit nějak jinak, nenech si to utéct mezi prsty, nemůžeš si to takovým blbcem nechat pokazit, byla by to velká škoda. Prostě se tam doprav, i kdyby tě tam měl odvést Santa se svým sobím spřežením… :oops: :wink:

PS: Tuším, že na poslední chvíli couvne a řekne, že tě tam prostě neodveze, jen proto, aby ti dokázal jak je pro tebe důležitý, aby ti ublížil a měl nad tebou navrch. Proto bych si být tebou zajistil předem někoho, kdo tě tam hodí, kdyby on ne… Prostě mít v zásobě plán B… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
164
17.1.11 18:22

tak tohle neudělá..... vzal si v práci volno… ale v tomhle mu věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.1.11 18:22

Taky bych si raději udělala záložní plán, kdyby náhodou…
Mohl by špatně snášet, žes s ním vyběhla o víkendu a třeba ti to bude chtít vrátit.
Máš to daleko? Co rodiče, že by tě tam vzali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.1.11 18:26

Do Plzně to mám cca 250km........ takže vážně daleko!!!! No a rodiče právě budou hlídat malého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.1.11 19:35

Souhlasim s temi, co navrhuji, abyste si „dali pauzu“. Ono se lip premysli, kdyz toho druheho nemas stale na ocich.
Bud prijde na to, ze vas ma rad a nechce o vas prijit a kdyz ne, tak pak nema uz nema cenu dokoli zachranovat.
Vim, jak je ubijejici byt vedle nekoho, kdo se chova chladne :-(
My jsme to nakonec zvladli!
Drzim palec a preji hodne sily!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box