Je čas na psychologa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.2.13 13:48

Dětem můžu říct že si spolu nerozumí, ale oni to na sebe hrozně převáděj, díky manželově hovorné puse se s námi už dost lidí přestalo bavit, takže říkám dětem že si táta s někým nerozumí dost často :cert: :zed: Teď si musíš myslet že mám doma totálního magora, ale není to tak, jen prostě říká lidem co si myslí do očí, jiní to do očí neřeknou a drbou vedle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1943
13.2.13 14:21

Ale tak kazdej jsme nejakej. Urcite nekdy plati “mluviti stribro, mlceti zlato“, nektery lidi jsou hold “co na srdci, to na jazyku“, tak urcite budou mit vic nepratel, protoze kritika se tezko snasi, totez odlisny nazor. Nekdo si prosazuje svou i pres mrtvoly…no, to je jedno, s tim nic nenadelas. Hlavne to zkus nebrat jako “osobni selhani“
Kdyz se tedy na to nekdo bude, ptat rekni pravdu a dal to nerozebirej, kdyz nechces. Uvidis, treba se ti dotycny(a) pak dokonce taky sveri s tim co ho (ji) tizi, stve. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.13 14:27
@janet9 píše:
Ale tak kazdej jsme nejakej. Urcite nekdy plati “mluviti stribro, mlceti zlato“, nektery lidi jsou hold “co na srdci, to na jazyku“, tak urcite budou mit vic nepratel, protoze kritika se tezko snasi, totez odlisny nazor. Nekdo si prosazuje svou i pres mrtvoly…no, to je jedno, s tim nic nenadelas. Hlavne to zkus nebrat jako “osobni selhani“
Kdyz se tedy na to nekdo bude, ptat rekni pravdu a dal to nerozebirej, kdyz nechces. Uvidis, treba se ti dotycny(a) pak dokonce taky sveri s tim co ho (ji) tizi, stve. :hug:

Díky, moc si mi pomohla, už teď je mi líp :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí