Je důležitý orgasmus u ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
14.8.13 12:40

@Evelinde čekám na ten odkaz ;)

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
14.8.13 12:50
@K-Black píše:
@Evelinde čekám na ten odkaz ;)

Vždyť jsem ti to před chvílí poslala v SZ

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 12:52
@Evelinde píše:
Vždyť jsem ti to před chvílí poslala v SZ

nemám od tebe žádnou SZ

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
14.8.13 12:54
@K-Black píše:
nemám od tebe žádnou SZ

tak jsem to poslala. Tak snad ti to došlo. Musím pracovat polední pauza skončila.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 12:56
@Evelinde píše:
tak jsem to poslala. Tak snad ti to došlo. Musím pracovat polední pauza skončila.

pořád nic :nevim: tak písnu já tobě a ty jen odpověz a vlož odkaz.

• Citovat
  • Upravit
13714
14.8.13 13:24

@K-Black jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 13:28

@Virginia nic, i jsem napsala :think:

• Citovat
  • Upravit
13714
14.8.13 13:38

@K-Black divný, co? já to říkám, je to on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
14.8.13 13:49

ženy

Zdaleka ne všechny ženy vyžadují orgasmus při každém styku. Problém je opravdu asi spíše, pokud ho nemají s dotyčným vůbec. Jinak orgasmy, či na ně bych tak lehce nesrovnával, neb mužský orgasmus ve srovnání s některými ženskými ani není orgasmem. Jinými slovy, po prožití pár mužských orgasmů a hlavně pocitů po nich by řada žen souhlasila s řídčejšími, ale jinými ženskými orgasmy.

• Citovat
  • Upravit
lihow
14.8.13 13:50

Vynechal jsem slovo „nároky“ na ně (na orgasmy)

• Citovat
  • Upravit
13714
14.8.13 13:52
@lihow píše:
Zdaleka ne všechny ženy vyžadují orgasmus při každém styku. Problém je opravdu asi spíše, pokud ho nemají s dotyčným vůbec. Jinak orgasmy, či na ně bych tak lehce nesrovnával, neb mužský orgasmus ve srovnání s některými ženskými ani není orgasmem. Jinými slovy, po prožití pár mužských orgasmů a hlavně pocitů po nich by řada žen souhlasila s řídčejšími, ale jinými ženskými orgasmy.

Já se pokaždý hrozně bavím, fakt. :mrgreen: To jsou furt řeči, hele, žádná ženská nikdy neprožila mužský a naopak. Žádný člověk neměl nikdy možnost prožít orgasmus někoho jiného, to prostě nejde. Ani žádnými měřeními a bůhví čím. Každý člověk je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
14.8.13 13:58
@Virginia píše:
Já se pokaždý hrozně bavím, fakt. :mrgreen: To jsou furt řeči, hele, žádná ženská nikdy neprožila mužský a naopak. Žádný člověk neměl nikdy možnost prožít orgasmus někoho jiného, to prostě nejde. Ani žádnými měřeními a bůhví čím. Každý člověk je jiný.

No já se taky bavím. Je je pravda, ovšem minimálně délka jde změřit a také popsat kde všude v těle je cítit rozkoš alepoň částečně lze. Taky lze celkem snadno slovnně sdělit, ale i pozorovat, jak se kdo chová a cítí po prožitém orgasmu.

• Citovat
  • Upravit
lihow
14.8.13 13:59

Omluva ze řadu překlepů

• Citovat
  • Upravit
13714
14.8.13 14:01
@lihow píše:
No já se taky bavím. Je je pravda, ovšem minimálně délka jde změřit a také popsat kde všude v těle je cítit rozkoš alepoň částečně lze. Taky lze celkem snadno slovnně sdělit, ale i pozorovat, jak se kdo chová a cítí po prožitém orgasmu.

Hele to právě nejde. Slovně sdělit? Ne, to prostě nejde.
Tisíc lidí řekne jedno slovo - super, nejlepší, co jsem kdy zažil a těch stejných tisíc lidí může mít každý jiný prožitek. Neporovnatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 14:03
@Virginia píše:
@K-Black divný, co? já to říkám, je to on :mrgreen:

a takový jsou tu mezi námi, a ještě kecá že mi poslal/a SZ, teď ji budu všude pomlouvat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky