Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Její jednání mě vážně normální k rozumné 35 +leté ženě, která má rozum na správném místě rozhodně nepřipadá. Ona místo toho, aby s Tebou tvořila vaši společnou rodinu, tak jako,, mamánek,, radši bude u babičky a dědečka. V 35 + letech fakt síla. Nemá poporodní deprese? Rozhodně se ozvi jako chlap a zkus najít příčinu věci. Nezlob se, ale pokud ženská se takhle dobrovolně vzdá k budování své rodiny, je to většinou začátek konce. Buď ať navštíví psychiatra nebo ať se jasně vyjádří, co tohle divadlo má znamenat, a ať To objasní, co je pro ní budování rodiny, jestli být a Tebou nebo tahat kačera u babičky a dědy…
Tak po dnesni „diskuzi“ ktera se trochu zvrtla jsme na dohode 12 tydnu k vyberu do konce zari… Mene ukecat to neslo, v noci by mi bud schovala pantofle nebo bodla do zad. Dela z toho ze ji nechci poustet k jeji rodine, ze tam muze pres den mit kamosky, bazen, zahrada, rodice se postaraj… Pry udel chlapa… Ze ona co tady? Cekat az ja prijdu… Damy, ona nechape co je konstruktivni diskuze, tu jsem si odmoderoval sam, navrhy reseni sam, i jsem si to sam odhlasoval… Fakt ji to nemuzu nechat precist? Trebas by ji neco docvaklo, bud na tu nebo tu stranu..
@nabber píše:
Tak po dnesni „diskuzi“ ktera se trochu zvrtla jsme na dohode 12 tydnu k vyberu do konce zari… Mene ukecat to neslo, v noci by mi bud schovala pantofle nebo bodla do zad. Dela z toho ze ji nechci poustet k jeji rodine, ze tam muze pres den mit kamosky, bazen, zahrada, rodice se postaraj… Pry udel chlapa… Ze ona co tady? Cekat az ja prijdu… Damy, ona nechape co je konstruktivni diskuze, tu jsem si odmoderoval sam, navrhy reseni sam, i jsem si to sam odhlasoval… Fakt ji to nemuzu nechat precist? Trebas by ji neco docvaklo, bud na tu nebo tu stranu..
V zimě bazén a zahrada, jo
No ať si to užije, mně se nechce jít ani nakrmit psa, brrr ![]()
Z textu jsem pochopil, že Vaše přítelkyně je tvrdohlavá sobecká domina. To je drsná kombinace. V dnešní době je takových emancipovaných ženských hafo. Mají to z koukání na přiblble seriály typu Ordinace, Vyprávěj, Pojišťovna atd.
Bohužel ji nezměníte tím, že budete hodný, budete komunikovat, snažit se dohodnout. To Vás bude mít za slabocha. Udělejte ze sebe pořádnýho chlapa, který si umí dupnout. Ať si uvědomí, že alimenty při případném rozchodu budete dávat co nejmenší. Když Vás využila jako spermabanku a dala si na první místo dítě, resp. rodiče., tak jí nic neusnadňujte.
Jako kdybyste se přestěhoval, tak hlavně nebydlet u jejích rodičů. Rozhodně bych si nechal zadní vrátka-byt v Praze, kdyby se po pár týdnech/měsících vidělo, že to v Brně nejde.
Přeji hodně štěstí! Pokud by se povedlo dotáhnou partnerku k psychologovi, resp. do manželské poradny, bylo by to super. Ale ještě bych neházel flintu do žita. Třeba má poporodní deprese a časem přijde k rozumu.
@Ip man píše:ano, v nejake poradne by z ni treba mohlo vypadnout o co ve skutecnosti jde…
Pokud by se povedlo dotáhnou partnerku k psychologovi, resp. do manželské poradny, bylo by to super. Ale ještě bych neházel flintu do žita. Třeba má poporodní deprese a časem přijde k rozumu.
Já se přiznám, že mě dost zaráží její upřímnost. Mateřství přece není o kafíčkách s kamarádkami. Ale je fakt, že já jsem v tomhle jiná, vím, že u nás jsou kočárkové gangy, které pravidelně chodí do cukrárny a tak. My chodily na dlouhé a rychlé procházky (ehm na zhubnutí poporodních kil, teď mi to docela chybí
) a to se dáprovozovat kdekoliv. Já bych měla trošku strach, že ona si ve své sobeckosti pak vymyslí zase něco jiného. Jako na jednu stranu ji chápu, její rodiče se na vnouče jistě moc těšili, taky tam má ty kamarádky, ale tak proboha nemůže to stavět nade vše a ještě to dávat okatě najevo ![]()
@nabber
tak ji to přečíst klidně dej.. ![]()
ale myslím že jí to stejně nedocvakne..prostě chce pohodlí ( mít dovolenou tři roky, ale opravdu dovolenou - ne tu rodičovskou )..
@smurfka píše:
@nabber
tak ji to přečíst klidně dej..
ale myslím že jí to stejně nedocvakne..prostě chce pohodlí ( mít dovolenou tři roky, ale opravdu dovolenou - ne tu rodičovskou )..
Právě, prohlásí, že jsme pipky a z manžela udělá blbce, který tomu věří. Docela by mě zajímalo, jak je to u nich v rodině, ale předpokládám, že tatínek tam je na vedlejší koleji a vládne tam matriarchát. Já svým dětem vštěpuju už od malička, že až si budou hledat protějšek na trvalý vztah, tak ať koukají na to, jak to funguje u nich doma…
@Amys píše:
Právě, prohlásí, že jsme pipky a z manžela udělá blbce, který tomu věří. Docela by mě zajímalo, jak je to u nich v rodině, ale předpokládám, že tatínek tam je na vedlejší koleji a vládne tam matriarchát. Já svým dětem vštěpuju už od malička, že až si budou hledat protějšek na trvalý vztah, tak ať koukají na to, jak to funguje u nich doma…
tak co prohlásí je stejně jedno..očividně to chce takhle a nedokáže pochopit že i když chlap není celý den doma, tak když po práci přijde domů tak se dítěti věnovat chce, chce si budovat vztah..
nebo at ji navrhne že bude na rodičáku on a ona at se vrátí do práce, když nechce být celé dny doma:o)))) hyn se ukáže ![]()
@nabber píše:
Damy, ona nechape co je konstruktivni diskuze, tu jsem si odmoderoval sam, navrhy reseni sam, i jsem si to sam odhlasoval… Fakt ji to nemuzu nechat precist? Trebas by ji neco docvaklo, bud na tu nebo tu stranu..
A co je na ní dobrého? Co na ní oceňuješ, miluješ?
Mně to přijde, že s tebou být nechce, a bojí se ti to říct na rovinu, včetně důvodu. Upřímně, mám z tebe takový pocit, že se jí možná ani nedivím… zatím jsi o ní nic hezkého nenapsal a tváříš se, že vše je její chyba…