Je povinnost chodit ke gynekologovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
22.4.19 12:26
@Anonymní píše:
Nemá to jinej důvod než, že z toho mám prostě panickou hrůzu. Nesnáším doktory celkově, ale tohle mi přijde extra strašný.

Vždyť si tam ještě nebyla. Tak jak víš, ze je to strašný. Nic to není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
22.4.19 12:27
@Anonymní píše:
povinné to není. Mě je skoro 30 let a chystám se až budu těhotná dřív ne

Stejná otázka: A k zubaři chodíš? Ve 30 se nestarat o svoje zdraví a chtít mimino :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.19 12:28
@Tichošlápek píše:
Vždyť si tam ještě nebyla. Tak jak víš, ze je to strašný. Nic to není ;)

Nenávidím i to když se mám před doktorkou svliknout do spodního prádla. Tohle mi prostě přijde nechutný.

• Citovat
  • Upravit
246
22.4.19 12:28

A proč to vkládáte anonymně, že nechodíte? Protože víte, že je to hloupost a nezodpovědnost, že?
Ale mně se to nezdá, to je nějaký hejt ne? Nevěřím tomu, že v dnešní době, kdy se o rakovině děložního čípku tolik mluví a já sama mám několik kamarádek, které podstoupily konizaci, si někdo lajzne nechodit na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.4.19 12:30
@Anonymní píše:
Nenávidím i to když se mám před doktorkou svliknout do spodního prádla. Tohle mi prostě přijde nechutný.

Nechutný? Marjá panno fakt. Tak si vem sukni, nebude vidět nic než vlezes na kozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.4.19 12:30
@Anonymní píše:

Tak tam nechod :nevim: nikdo te nemuze donutit a to ani v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
22.4.19 12:35

Povinné to není, ale naprosto zbytečný hazard jistě. Vím o čem mluvím od 21 let jsem byla hlídaná na podezření nálezu na děložním čípku. Loni se nález zhoršil a já podstoupila konizaci. Díky tomu, že jsem byla hlídaná šlo o „nepatrný“ zákrok. Momentálně čekám miminko a nedovedu si představit, kdydy se mi to rozjelo a nález nebyl odstraněn :(

Myslím si, že překonat takový blok z návštěvy je to nejmenší, než pak řešit daleko složitější komplikace. Ale tvoje věc, jde o tvoje tělo a hlavně zdraví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
22.4.19 12:35
@Anonymní píše:
Nemá to jinej důvod než, že z toho mám prostě panickou hrůzu. Nesnáším doktory celkově, ale tohle mi přijde extra strašný.

A co způsobilo, když jsi tam nikdy nebyla? Popros nějakou kamarádku, ať ti poví, jak to tam chodí. Nebo to rovnou přo objednání řekni, že se bojíš. Moje ségra se bojí krve. Krev jí berou jen na gyndě a to proto, že by jí jinak nenapsaly antikoncepci. Už jsou na ní připravený a 20 minut tam leží na lehátku, než se vzpamatuje a zásadně s ní chodí kamarádka :lol: A to jí táhne na 30 a chtěla by mimčo, říká, že jí na porod budou muset uspat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.19 12:38
@AstraG píše:
A co způsobilo, když jsi tam nikdy nebyla? Popros nějakou kamarádku, ať ti poví, jak to tam chodí. Nebo to rovnou přo objednání řekni, že se bojíš. Moje ségra se bojí krve. Krev jí berou jen na gyndě a to proto, že by jí jinak nenapsaly antikoncepci. Už jsou na ní připravený a 20 minut tam leží na lehátku, než se vzpamatuje a zásadně s ní chodí kamarádka :lol: A to jí táhne na 30 a chtěla by mimčo, říká, že jí na porod budou muset uspat :lol:

Třeba to, že se ti na gynde doktor hrabe v intimních místech? Já nesnáším když na mě doktor jakkoliv sahá, tohle bych asi nedala. Možná kdyby mě taky uspali no :oops: :)

• Citovat
  • Upravit
10032
22.4.19 12:43
@Anonymní píše:
Třeba to, že se ti na gynde doktor hrabe v intimních místech? Já nesnáším když na mě doktor jakkoliv sahá, tohle bych asi nedala. Možná kdyby mě taky uspali no :oops: :)

On se ti tam nehrabe, jen tě vyšetřuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
22.4.19 12:47
@Anonymní píše:
Třeba to, že se ti na gynde doktor hrabe v intimních místech? Já nesnáším když na mě doktor jakkoliv sahá, tohle bych asi nedala. Možná kdyby mě taky uspali no :oops: :)

Z jeho pohledu to ale zadna intimni mista nejsou, pro nej je to jen cast lidskeho tela, tak jako pro zubare zuby a ORL usi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.19 12:50

Já taky nechodím. Táhne mi na třicet, jenže stále jsem panna, tak nějak nevidím důvod chodit. Párkrát jsem tam byla a odnesla si akorát trauma a bolestivý zážitek.

• Citovat
  • Upravit
849
22.4.19 12:51

Já bych doporučila psychologa… Bez urážky. Do budoucna se to může hodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
22.4.19 12:53

Na gyndu nechodím ráda, taky znám příjemnější trávení volného času, ale dá se to vydržet. Chodím na pravidelné preventivky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
22.4.19 13:07
@Anonymní píše:

Hrabe se zahradník v zemi :lol: Nějaká tuctová frnda doktora vůbec netankuje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí