Je povinnost chodit ke gynekologovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
22.4.19 14:03

Nikdo te nutit nebude. Je to tvuj zivot. Ty si poneses nasledky, kdyz se neco zanedba, protoze se to neodhali brzo.
Doufam, ze dcery nebudou, taky podobne pitome holky, jak si ty. Ze budou kaslat na prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
22.4.19 14:06

Hm, kéž byste si pak tu léčbu hradily samy… vy, které si nevážíte svého zdraví a nechodíte na pravidelné prohlídky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
22.4.19 14:08
@Tichošlápek píše:
@Poison Eve tak pokud už máš klapacky, tak to chápu :mrgreen: (vtipek) jinak zrovna zubař mi přijde dost podstatný chodit pravidelně - kromě vizuální prohlídky mi děla i rentgen kvůli počátkům kazů, když je třeba odstraní kamen

Klapacky dikybohu ne :lol:. Zadny kaz, zuby ustalene, osmicky vytrhane. Jednou za rok si skocim na zubni hygienu kvuli zubnimu kameni. Otec mel prvni kaz v 58 a jeho zubar mel z toho vetsi radost, nez kdyby nasel zlatou zilu :mrgreen:.

Ale menim zubare a budu chodit k synove, to me donuti jit spolu s nim 2× rocne, u syna to hlidam peclive.:).

• Citovat
  • Upravit
21311
22.4.19 14:09

@Poison Eve jo, co mám kluky, tak jsem u zubaře taky dvakrát ročně :lol: jesteze ty děti máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
@Lovelytrue píše:
Tyjo neřekla bych, že v dnešní době ještě existují 30 leté panny…zajímavý 8o
Jinak já teda chodím na gyndu každý rok, jasný není to nic moc příjemnýho, ale mám mladou doktorku, takže to prostě vydržím. aje fakt, že k chlapovi bych asi nešla, ale u ženský je to fuk, však ona má pipku taky :mrgreen: Zkus zakladatelko najít nějakou mladou doktorku, nemusíš chodit přece k chlapovi. A jako nutit tě nikdo nemůže, ale je to teda pěkně nezodpovědný :think: Já si vždycky dám za odměnu, že jsem tu návštevu gyndy zvládla nějakou odměnu :mrgreen: dortík, pizzu nebo návštěvu drogérky atd.

Nevim proc, ale za me na gynekologii jedine k chlapovi. Jednou jsem zazila zensky zastup a uz bych nechtela. Chlapi mi prijdou takovi vice citlivi. Ale samozrejme, vse je primarne obecne o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
@Tichošlápek píše:
@warita tak zrovna k obvodnímu bys chodit měla. Ne každý problém je hned ze začátku s příznaky. A k zubaři snad taky na prevenci chodíš ne? To je to samé

to neni to same, protoze na rozdil od zbytku meho tela se zuby problemy mam. Cili, tam se da ocekavat, ze neco bude.

K obvodnimu bez duvodu nechodim. Chodim tam tehdy, kdyz jsem nemocna. Spatne mi nebyva, problemy zadne mimo nachlazeni nemam, tak co bych tam delala.

A co by jako se mnou obvodni delal, kdyz nemam zadne potize? Vysetrovat se snad vysetruj na zaklade nejakych potizi, nebo snad ne? Co by ti vysetroval, kdyz je vse v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.4.19 14:11
@Anonymní píše:
Já taky nechodím. Táhne mi na třicet, jenže stále jsem panna, tak nějak nevidím důvod chodit. Párkrát jsem tam byla a odnesla si akorát trauma a bolestivý zážitek.

tak tohle se moc nevidí, aby byla žena v dnešní době ve 30 ještě panna.
Jen teda nvm zda je na co čekat, aby jsi nepropásla příležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.4.19 14:13
@warita píše:
Kdyz odmyslime riziko rakoviny, ktere je v mladem veku zanedbatelne, tak pri pravidelne menstruaci a nulovych potizich duvod k navsteve gynekologa nevidim.

K jinym doktorum taky prece nechodim, kdyz vim, ze mi nic neni. Nechodim preventivne ani na kozni, ani k obvodnimu, ani na ocni, ani na ORL.

K doktoru se chodi, kdyz jsou potize.

Pokud nechodíš na preventivní prohlídky k zubaři, obvoďákovi a na gynekologii, tak si následné komplikace ze zanedbané prevence odtrp. Škoda že za to nejde zvýšit zdravotní pojištění, protože jaksi od toho prevence je, aby předcházela závažnějším škodám.

To přece není tak těžké pochopit, ne? A ještě se chlubit tím, že to člověk nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.4.19 14:13

@warita tak u mne vypadá preventivka u obvodního takto: tlak, ekg, krevní obraz, glykemie a pak takové to vseobecne poklepavani. Skutečně se nevyšetruje jen až když potíže vzniknou - od toho je to prevence. Dost mne překvapuje, ze to dnes někdo neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.4.19 14:15

@warita
My musime k obvodnimu pro vypis a ten odnest k podnikovemu, aby mi obvodni dala vypis, tak dela vysetreni a podnikovy si dela sve znovu. Nelze se vyhnout pravidelne ani jednomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593

@Ou k zubari chodim, protoze zuby se mi holt i pres veskerou peci kazi.

Kolik rakovin a zavaznych onecmocneni ti uz obvodak a gynekolog nasel? Mne zatim zadnou. Samozrejme se muze casem stat, ale zatim jsem zdrava jako ripa a na nejake preventivky nevidim duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536

@warita

U mého ekg, odběry na ko, cukr, jaterní testy, kreatinin, kys. moč., minerály a testy na funkci štítné žlázy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.4.19 14:16
@free333 píše:
@waritaU mého ekg, odběry na ko, cukr, jaterní testy, kreatinin, kys. moč., minerály a testy na funkci štítné žlázy.

Ale ty jses uz starsi rocnik, ze? Ja jsem jeste relativne mlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
22.4.19 14:18
@warita píše:
Ale ty jses uz starsi rocnik, ze? Ja jsem jeste relativne mlada.

45 let, netáhne Ti náhodou už na 40? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
22.4.19 14:19
@warita píše:
jako ze kdyz dostane 11 leta holcicka menzes, tak uz musi ke gynekologovi? Ale prosim te!!! A jake presne by mela mit za nemoci?

Uvádí gynekologove, jako já byla poprvé taky až později, myslím že mezi 17-18 rokem, ale toto jsem skutečně četla v nějakém odbornejsim článku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí