Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Čičorečka píše:
Trapný je tvůj muž. Kdyby se ten můj raději najedl u matky než u mě, smála bych se velice velice dlouho. Pak bych ho poslala vyměnit si plínu a vrátil by se až dospělý a zralý na vztah.
Manžel to samé. Tchýni nemohu vystat a porad ji vola manžel a ozývá se ze od ni (bydlí 20 min od nás) dorazil, a vozí si od ni jídlo. Já to už neřeším, několikrát jsme to řešili ale hold s tím nic neudělám. Nevěřím porce pro nej ale jen pro děti a pro sebe. Jen občas vařím i pro nej. A když řekne kde má jídlo on, řeknu ze má snad svoje od maminky
Tohle řeš a přítelem a ne s „tchýní“. A nebo neřeš a vykašli se na vaření, když má jídlo od maminky. Mě by ani nehlo vyvařovat každý den… Teda v týdnu. teď jsem se o víkendu hecla a vařila jsem včera i dnes ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mam přitele žijeme spolu už pár let. Bohužel jeho matka to nějak nechápe, že spolu takovou dobu žijeme, a každý den připravuje synovi, jídlo do kastrůlků. A to podotýkám denně vařím a jidlo pak mužu hodit do koše, protože on, už se najedl u maminky![]()
Nikdy se nesmířila, že, žiju s jejim synem a on když řekne že, má ještě přitelkyni, která má, taky hlad, Tak ona řekne že, jeho přitelkyně už jedla, a on potřebuje vitaminy. Mám ji říct že, je trapná?
Asi neumis varit? ![]()
@Venetia píše:
To žijete u ní, nebo mu ty kastrulky vozí?
Podle mne nevhodný do chovu.
Taky bych rekla ze ten chlap nebude moc chlap…
Takovy, ktery se necha obskakovat maminkou i kdyz uz ma partnerku nebude dobra partie. Jen se priprav do budoucna ze se nejspis bude stale radit s maminkou a jeji rozumy ti bude tahat domu a vydavat za sve. V pripade problemu bude nejspis zastavat maminku, atd…Takoveho bych doma nechtela. I kdyz tchyne teda nejspis fakticky tchyne neni…
@Anonymní píše:
Ahoj, mam přitele žijeme spolu už pár let. Bohužel jeho matka to nějak nechápe, že spolu takovou dobu žijeme, a každý den připravuje synovi, jídlo do kastrůlků. A to podotýkám denně vařím a jidlo pak mužu hodit do koše, protože on, už se najedl u maminky![]()
Nikdy se nesmířila, že, žiju s jejim synem a on když řekne že, má ještě přitelkyni, která má, taky hlad, Tak ona řekne že, jeho přitelkyně už jedla, a on potřebuje vitaminy. Mám ji říct že, je trapná?
Trapná je, ale já bych byla ráda, že mu nemusim vařit ![]()
@Anonymní píše:
Trapný je tvůj přítel, že si bere od ní a ty musíš jídlo vyhodit.
@Anonymní píše:
Tak je to úlet, ale když si to tvůj přítel bere, tak dává máti najevo, že jídlo potřebuje. trapný je hlavně on.
Já bych to řešila tak, že bych ho donutila nosit to domů a rozdělit se! Si tam syslí pro sebe domácí jídlo, to by se mi nelíbilo…
@Anonymní píše:
Nechápu to jídlo do kastrůlku vs. že se najedl u ní. V kastrůlku si to asi někam převáží, ne? Pritel není trapný, ale ubohý a mamánek. Jen ty sebe samu ztrapňuješ tím, že žiješ s takovým joudou. Mohl by být milionovej, ale když by se nechoval jako chlap a nedokázal si mě obhajit, nebyla bych s ním.
@stín katedrál píše:
No tak se o něho poperte, kdo mu bude víc podstrojovat.
To je jedna možnost.
Ale na druhou stranu - je to přísun domácího žrasa. Já bych prostě donutila chlapa nosit to domů! A rozdělit se!
@Bábrdl píše:
To je jedna možnost.
Ale na druhou stranu - je to přísun domácího žrasa. Já bych prostě donutila chlapa nosit to domů! A rozdělit se!
že? tohle je značka ideál. Dostane domácí stravu od maminky a nemusí vařit
![]()
@Bábrdl píše:
To je jedna možnost.
Ja taky ![]()
Chovani tveho muze je trapne.. Vzdyt on to mezi vama viri tim ze si to jidlo bere ![]()
Beztak je to troll. Jestli ne tak je načase dospět a hledat chlapa co není pupeční šňůrou napojen na matku tak, že nedokáže ani žrát jinde než u ní.