Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasný, že jsme každej jinej … Píšeš, že tvůj chlap by rád denně, ale jak k tomu on přistupuje? Je to jen o něm? Má snahu se postarat o tebe, nebo jen šup sem šup tam se vyprázdnit? Přinesl domů někdy erotickou hračku pro zpestření? Koupil ti erotické prádlo? Zavázal oči? Zeptal se co bys chtěla zažít?
Pokud ne, je to sobec a chlap, který bude tvůj druhej, bude mít fakt štěstí na dračici, která v tobě nejspíš už netrpělivě čeká
Jen teda trefit na milovníka a ne na sběrače zářezů bez fantazie.
Good luck až už s tím co máš nebo někým jiným ![]()
@wo2 píše:
Jasný, že jsme každej jinej … Píšeš, že tvůj chlap by rád denně, ale jak k tomu on přistupuje? Je to jen o něm? Má snahu se postarat o tebe, nebo jen šup sem šup tam se vyprázdnit? Přinesl domů někdy erotickou hračku pro zpestření? Koupil ti erotické prádlo? Zavázal oči? Zeptal se co bys chtěla zažít?Pokud ne, je to sobec a chlap, který bude tvůj druhej, bude mít fakt štěstí na dračici, která v tobě nejspíš už netrpělivě čeká
Good luck až už s tím co máš nebo někým jinýmJen teda trefit na milovníka a ne na sběrače zářezů bez fantazie.
A nebo je to tak, že se ti každé jídlo časem přejí…
Romantici chtějí občas vyzkoušet drsný sex, propagátoři BDSM občas zkouší „vanilku“.
Je těžké o tom mluvit.. je samozřejmě jednoduší natrefit na nějakého „milovníka“
A ještě těžší bude dát tu možnost i svému partnerovi - vyzkoušet něco nového ![]()
@Josef_t píše:
A nebo je to tak, že se ti každé jídlo časem přejí…
Romantici chtějí občas vyzkoušet drsný sex, propagátoři BDSM občas zkouší „vanilku“.Je těžké o tom mluvit.. je samozřejmě jednoduší natrefit na nějakého „milovníka“
A ještě těžší bude dát tu možnost i svému partnerovi - vyzkoušet něco nového
S tím přejedením to nebude tak horký v případě, že oba v páru dokáží ten svůj milostný život zdravě “kořenit”, což asi zatím není případ zakladatelky, ale možná s tím spolu ještě můžou něco udělat.
Ano s každým to bylo jiné ale s každým jsem dokázala zařídit, abych si to já užila, a to už v mých 18 s prvním partnerem, a pak i s dalšími, neříkám že to vždy bylo super extra bombastický ale hrozně mě překvapuje že zralé ženy neví jak na to, aby se jim sex líbil. asi to bude tím že jsem sex měla prostě vždycky ráda, vždy mě zajímal po všech stránkách (ne dělání spousty působivých poloh, ale jak vnímat sebe, partnera, jak o sexu mluvit, jak o něm smýšlet sama - být k sobě upřímná když po něčem toužím, kdyř se mi něco nelíbí… nepřetvařovat se…), ráda jsem se o tom bavila i s kamarádkami,… jako nechci aby to tu vyznělo že se chlubim
ale vlastně si uvědomuju jak jsem za to vděčná protože představa že po 15 letém manželství budu řešit jestli sex může bejt i jinej…? I s mým mužem je pokaždý jinej!!! Někdy něžnej, někdy drsnější, někdy rychlovka, někdy pomalost… pokud někdo ještě čte můj příspěvek až sem a zajímá ho jak to že mi sex přišel vždy tak boží:
1. nikdy jsem se nestyděla při sexu si k orgasmu pomoci sama, a díky tomu si „dávkovat“ míru vzrušení tak aby se mi to líbilo jak dlouho já chci. Svého partnera jsem naprosto polopaticky naučila jak mě udělat
a pořád mu říkám co mě vzrušuje a kdy, prostě u toho mluvíme, nebo i po sexu mu řeknu: tohle bylo super, tohle mi vadilo…
2. s mým stávajícím partnerem jsem orgasmus NIKDY nepředstírala, když to nešlo tak to nešlo, nakonec i jemu se někdy stane že nevyvrcholí - nic nebereme jako tabu.
3. smířila jsem se s tím že chlapi jsouvětšinou ve všem spokojený a když chci něco novýho, něco jinak, tak s tím přijdu sama. nečekám na něj. prorotže bych se nedočkala, on je spokojenej s tim jak to je a nějak nemá potřebu experimentovat ![]()
Doporučila bych si o tom nastudovat nějakou literu např. Vědomé milování. Navšívit Denisu Palečkovou a její kurz pro páry. Všichni odtamtud jeli děsně nadšený. neslyšela jsem ani jednu negativní reakci. Prostě sakra ženská!
nepromarni tenhle život, a udělej něco
sex je boží ![]()
Díky za tip na knížku, už ji mám objednanou, tak jsem zvědavá.
@wo2 píše:
S tím přejedením to nebude tak horký v případě, že oba v páru dokáží ten svůj milostný život zdravě “kořenit”, což asi zatím není případ zakladatelky, ale možná s tím spolu ještě můžou něco udělat.
To je právě to - mluvit o tom a třeba si vyjít „stříc“ ![]()
Pro hodně lidí je jednodušší si to okořenit někde jinde.
Nemusejí nic vysvětlovat, nikdo po nich zdánlivě nic nechce.
Uvedu jen příklad (samozřejmě to přeháním
) Žena přijde domů, je už mírně nervózní, takže manžel to schytá na první dobrou…
Prospěch dětí, doplatek za plyn, problémy v práci…
Večer se u televize a žehlení se uklidní. Po hodinové přípravě v koupelně si vezme černé prádlo a očekává, že manželovi dojde, že je na programu romantika.
Pak se nemůže divit, že on se rozespale zeptá kdo umřel.
Za týden si chce užít s kolegou na školení. Přípravu si odbyde už před večeří. Oba se dobře nají a popijí něco vína. Témata jsou přísně neutrální, protkané dvojsmysly a když zapadnou k jednomu z nich na pokoj, neřeší nějaké prádlo - věcí o co jde.
To samé samozřejmě funguje i naopak a tak manžel třeba skutečně v tu dobu uspává děti, ale odpoledne už stihl výpomoc u sousedky ![]()