Jeden má vše a druhý nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14012
12.3.26 10:48
@Anonymní píše: Více

Vždyť píšeš z cesty.
Kvetinka reagovala na mě a ty to cituješ, že si píše sama se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33632
12.3.26 11:03
@HornyHippo píše: Více

Tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42880
12.3.26 11:12

Zakladatelko, jedna z největších životních pravd je ta, že se člověku vrací jen to, co vysílá…zkus se nad tím zamyslet, prosím.
Nikdo dlouhodobě nevydrží ten tvůj emocuc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 11:13
@Betty MacDonald píše: Více

Tak si myslím, že jsme zrcadla a přitahujeme si co vysíláme… určitě se to dá změnit.

• Citovat
  • Upravit
11158
12.3.26 11:19

@Betty MacDonald je to tak. Co dáváš, to se ti vrátí! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.3.26 11:37

Jsi dospělý člověk, který si vybírá lidi, kterým dá prostor ve svém životě. A když se ti opakovaně stane, že skončíš jako ta druhá, tak to už není náhoda ani smůla, to je tvůj naučený vzorec. :roll:

A když vědomě chodíš rok se ženatým chlapem a ještě doufáš, že ho manželka vyhodí, aby byl s tebou, tak to opravdu není o nespravedlivém vesmíru, to je o tvé sebeúctě a nějakých životních hodnotách. :nevim:

Možná je čas přestat zapškle řešit, proč mají ostatní víc a začít řešit, co konkrétně můžeš změnit ty sama, v tom, koho si vybíráš, co si necháš líbit a jak o sobě přemýšlíš. Protože dokud budeš stát v roli oběti, tak se nikam neposuneš, ten scénář zůstane stejný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 11:51

U tohohle argumentu mě vždy napadne, co museli vysílat ti nebozí lidé, včetně dětí, co skončili v koncentračních táborech.

• Citovat
  • Upravit
11158
12.3.26 11:53

To vysílání za ně převzali cizí lidé, tudíž se jim nemohlo nic vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 11:54

Jo jo přesně.. moje 2 kamarádky měly vztah se ženatými muži a obě s nimi už mnoho let žijí :nevim:. Nejde paušalizovat. Ale pokud je člověk dlouhodobě nešťastný tak je to motor hledat cestu jak se mít lépe a být spokojený :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11909
12.3.26 12:03

Trochu budu rozporovat Zeoli. Myslím, že určitý věci můžeme ovlivnit jen do určitý míry. Rozhodně si nemyslím, že každý je 100% zodpovědný za své životní štěstí. I když můžeme být lidsky úžasní, ale potkáváme partnersky pitomce, tak je to prostě smůla a náhoda. Stejně jako je smůla a nahoda, že nejsme všichni bohatí a krásní.

A pak je to i o tom, jak si definujeme spokojenost v životě my sami. Někdo má tak sluníčkový naturel, že by dokázal být šťastný i v indickým slumu. A někdo má krásný dům, zdravé děti, fajn partnera, dobrou práci, splacené hypo, ale stejně má pocit, že mu pořád něco chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 12:11
@Ploskutáček píše: Více

Jo jo prostě naučit se hrát s kartami co nám dá osud… a naučit se v tom být spokojený. Taky se to učím.

• Citovat
  • Upravit
25116
12.3.26 12:32

V jediné věci máš pravdu - že život není spravedlivý..
ale jak s tím naložíme je jen na Nás… Co mají říkat mamky, co mají vážně a nevyléčitelně nemocné děti nebo samy třeba rakovinu? Ty si stěžuješ de facto na Nic… Pomocná ruka se vždy nachází na konci naší vlastní paže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
12.3.26 12:35

je to tak.. ;) jsem tě dlooouuuuho neviděla, holka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42880
12.3.26 12:37

@Lucy75
Zdravím tě, má milá Lucy :hug: vrátila jsem se, stýskalo se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149898
12.3.26 12:37
@Lucy75 píše: Více

Ono takové to „pročprávějá“ zažije každý z nás a je to normální. Ale nesmí v tom člověk zabřednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí