Jeden má vše a druhý nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.3.26 18:17
@inkakřivák píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak třeba to pro někoho nejlepší je. Pro někoho je tráva zelenější za plotem a pro někoho je nejlepší ta co ji má doma.
  • Citovat
  • Upravit
149898
12.3.26 18:19
@inkakřivák píše: Více

Ted jsem se lekla co jsem to kde napsala. :lol: jsem přemýšlela na co je to reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.3.26 19:41
@Anonymní píše: Více

Ahoj, včera jsem měla čtyřicáté narozeniny. Večer na mě padla deprese, že jsem stará a dneska, to ve mě doznívalo, ale po přečtení tvého příspěvku, je mi hned dobře. :) Takže ti děkuji, zapracuj na sobě a nejlépe se obrať na nějakého odborníka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 22:18

Ano. Vždycky dětem říkám: „Život je nespravedlivý a buď za to rád.“

Když si člověk uvědomí celosvětový kontext, tak se skoro každý máme skvěle. Ale to je o úhlu pohledu na život. Také bych se mohla patlat v tom, co nemám.

• Citovat
  • Upravit
102049
12.3.26 22:31
Anonymní píše: Více

Asi tak, je vždycky lepší radovat se z toho co mám, než řešit, co nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 22:33

Zakladatelko, já byla taky dlouho nešťastná, než jsem potkala svýho chlapa. Ale podívej, pořád ještě jsi v lepší situaci než spousta lidí na světě. Proč se někdo narodí jako židovské dítě za Hitlera a ve třech letech umře v plynové komoře? Proč se někdo narodí jako žena v Afghánistánu, někdo v nejnižší kastě v Severní Koreji, někoho v Africe obřežou…je spousta lidí na světě, kteří mají hrozný život a z našeho úhlu pohledu je to děsně nefér, ale to je pořád jen náš úhel pohledu, lidský a omezený, nevíme, co všechno má vyšší smysl…Já myslím, že všechno se děje z nějakého důvodu a každý si tu má něco prožít. Zkus se radovat z toho, co je, i když z mála a zvaž třeba i terapii nebo psychiatra, aby ti pomohl se vybabrat z deprese, pokud jí trpis.

• Citovat
  • Upravit
154
13.3.26 10:08

Co se tyce toho pritele co podvadel manzelku. Driv jsem premyslela proc kamaradku tolik muzu chce, mela spoustu milencu a kazdej se o ni staral jak o princeznu. Pritom ona celkem prumerna, tlusta a v obliceji nesympaticka zenska s obrovskym sebevedomim. Pak jsem se zamyslela co to je zac. Samy nezamestnany, zadluzeny, bez nejake slibne budoucnosti a snahy neco zmenit.
Zamysli se, urcite bys taky radsi byla sama nez mit 3 deti a hypoteku s muzem co te podvadi vid?:) treba ona zavidi tobe, nejsi s nikym uvazana a mas volnost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11909
13.3.26 10:15
@IcePlanet7 píše: Více

Já mám rád velká prsia, takže Gabča je fajn. A špatně jsi hledal, má série, kde ukazuje všechna zakoutí svého obydlí. Byla první a poslední, kvůli který jsem si zaplatil loni v lednu OnlyFans. Jen kvůli ní a protože dala 70 % slevu. Hned, jak jsem to zaplatil, zrušil jsem automatický prodlužování, protože pak ji platit 300 měsíčně, zas až tak ji nemiluju.

A něco k tématu: jak je to přísloví? Pesimista je jen dobře informovaný optimista? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.3.26 10:37
@Ploskutáček píše: Více

Stacilo do vyhladavaca pridat dolezite klucove slovo „naked“ a bolo to hned… Ked odhliadnem od roznej prsnej preferencie tak uznavam ze mas dobry vkus. Ked che dokonca sa dokaze aj pekne usmiat a na tom zalezi!
Pivnicu uz mas pripravenu? Kedy to zorganizujeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.26 11:07
@Vanilkovavila píše: Více

Ale to je právě ono, až mi spadly ty nejruzovejsi brýle, tak mi došlo, že se ke mě nechoval ani jako k princezně, že jsme vážně byla jen ta postel na sex. To že si po 4 letech od ukončení pořídili 3 dítě, taky asi nevidím, jako udržení si ho, ale rozhodnutí. On právě že není ztracená existence, co popisujes, o to to bolí víc, protože vím, že to (nevěru se mnou) udělal v době krize a že ji spolu vyřešili a mají se dobře, že ona mi určitě nezávidí. Mám v jejím okolí, jednu známou, neví, že já jsem ta milenka a paní ji o jejich vztahu povídá, jak to vyřešili, co cítí, atd. O to víc vím, jak já jsme to zase odskákala a ostatní se zase mají dobře.

• Citovat
  • Upravit
9279
13.3.26 11:26

Soustřeď se na svůj život a netoč se na existenci jednoho chlapa. Život jde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.26 11:31

Já Tě chápu. Zažila jsem před lety něco trochu podobného. On se ke mně choval celkem hezky (alespoň jsem si to myslela), ve skutečnosti se jen nudil a krátil si se mnou čas. Jiná holka by se na něj dávno vykašlala, ale já za sebou měla dětství a dospívání plné šikany, týrání a sexuálního zneužívání. Takže ta trocha pozornosti a náklonosti, co mi dal, pro mě byla opravdu hodně. Vykašlal se na mě a našel si holku, co mi byla trochu podobná. Snažila jsem se nezávidět, dokonce jsem se s ním rozloučila a napsala mu, že mu vztah přeju…bohužel jsem ty dva viděla každý den, stejná cesta do práce a z práce, potkali jsme se i na stejném divadelním představení. Tu holku jsem trochu znala a z mého pohledu měla život jako z pohádky - milující rodiče, co jí podporovali…jasně, že asi nějaké problémy měla (jako každý), ale z mého úhlu pohledu ona měla krásný život, který já nikdy neměla a mít nebudu. Říkala jsem si, že prostě je lepší, prostě se nedá nic dělat…
Byla jsem na tom extrémně psychicky špatně…opakovala jsem si, že bych měla být vděčná aspoň za skvělou práci, kterou miluju, aspon neco v životě mi dělá radost. A pár týdnů na to jsem o práci přišla…

• Citovat
  • Upravit
611
13.3.26 11:52

Zaprvé, nemůžeš vědět, jak ona se cítí od nějaké známé, to si sama uvědom, že je to blbost, člověk se takhle na potkání nesvěřuje, většina z nás nasadí masku, jak jsme v poho.
Zadruhé zkus najít to štěstí a sílu v sobě, ne ve vnějších okolnostech. Dokážeš toho víc, než myslíš. Jak už jsem psala výš, moje mamka byla negativisticky zaměřená jako ty, poslední rok a půl umírala na rakovinu. Nikomu to nechtěla říct a úplně se izolovala, s psychology nespolupracovala, byla naštvaná na osud a svět, zhrzená. Já se pořád dívala na videa s klukem, co se jmenuje Adam Choma. Byl na tom objektivně mnohem hůř, než máma, taky v terminálním stádiu rakoviny, ale onemocněl o 40 let mladší. Mamka umřela teď v lednu. Adam pořád bojuje jako lev a jeho vnitřní síla a vůle mě nepřestává inspirovat a udivovat. I přes ten šílený osud dokáže žít a radovat se. Dával mi sílu i pro mamku. Zkus si ho najít, třeba ti to taky pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.3.26 13:07

Tak když jsi měla vztah se ženatým mužem, nevím, na co si stěžuješ. Měla sis najít svobodného partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
13.3.26 13:11

Ty se taky můžeš mít dobře. Když přestaneš s tou sebelítostí, řekneš si „jo, naletěla jsem p. archantovi“ a přestaneš se užírat tím, jak on se má dobře. Poohlédni se po nové práci (silný tlak přece nemůže být vyvíjen všude) a soustřeď se na to, aby sis udělala život lepší. Že se všichni okolo mají dobře, ti fakt nepomůže. Nakonec, jak se říká: když nejde o život, tak jde o hov.. Život není fér, ale máš se mnohem líp než mnozí jiní. Fakt jsi strašně negativní, když ty odskáčeš vždycky všechno, zatímco zbytek světa se má líp. Neřeš ostatní, ale sebe. Pro příště je základem najít si svobnodného nebo alespoň tutově rozvedeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí