Jeden má vše a druhý nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41580
11.3.26 15:57
@Anonymní píše: Více

ale chlap někoho jiného…a aby jsi to změnila, nevadilo ti dojít naprášit ho manželce a doufala jsi, že ho vyhodí :think: opravdu? tátu od dvou malých dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.26 16:21
@Keyllah píše: Více

Brala jsem to tak, že bych taky chtěla vědět, že mě manžel podvádí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.26 16:22

Život bohužel není spravedlivý, tak to je a jinak to nebude…
Zkus se neporovnàvat, prostě žij s kartami, které ti život rozdal…

• Citovat
  • Upravit
41580
11.3.26 16:23

ne, nebrala, doufala jsi, že ho vyhodí a on se k tobě vrátí. Ty děti ti byli fuk. Jen jsi prostě chtěla chlapa a šla jsi přes mrtvoly a to je dost blbé nastavení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
11.3.26 16:33

Je normální toužit po vztahu a hledat někoho, koho máme rádi. Každý z nás někdy jedná podle pocitů, hlavně když je zraněný nebo osamělý. Děláme chyby a to přece neznamená, že je člověk špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
11.3.26 16:35
@Alice180 píše: Více

Toužit je normální, ovšem též je normální své činy korigovat mozkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41580
11.3.26 16:36
@Alice180 píše: Více

no, o tom zda je normální si vybrat manžela a otce od malých dětí a následně když se s tebou rozejde, ho jít napráskat, aby ho manželka vyhodila, by se dalo polemizovat :think: normální je norma a toto to snad není :think: měl v té době dvě malé děti, ale na ty nemyslela…ano, je normální hledat někoho, kdo by tě měl rád. Jít se ale pomstít, protože jsem si blbě vybrala, s tím, že ublížím ženě a dětem, co mi nic neudělali, za mě špatné a zlé je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
11.3.26 16:52

Já neříkala, že je normální jít napráskat někoho nebo někomu ublížit. Já jen říkala, že je normální toužit po vztahu a hledat lásku.
To, že někdo udělá krok, který ublíží druhým – ať už z frustrace, zloby nebo slepé naděje – už je něco úplně jiného a opravdu se to nedá označit za „normální“ v žádném smyslu. Lidé mohou chybovat, ale touha po blízkosti sama o sobě není chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
11.3.26 16:57

Doufala jsi, že ho manželka vyhodí, a on se vrátí k tobě? To nemyslíš vážně. Nezlob se na mě, ale fakt působíš hodně zoufale. Ty si za ní vůbec neměla chodit.
Měla bys hodně přemýšlet nad tím co děláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.26 17:10
@j.a.n.i1 píše: Více

Tak nějak… dělat milenku a pak se ještě ponižovat u manželky… tak to je už extrémně nízké…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.26 17:12
@LuckyMe99 píše: Více

No ja bych tě za manžela taky nechtěla :kytka: takže jeden pro druhého kvalitní nejsme asi :kytka:. Hodně štěstíčka na pro tebe dobrý lidi přeju

• Citovat
  • Upravit
149898
11.3.26 17:35
@LuckyMe99 píše: Více

Však ona o tebe taky nestojí, jednoho má doma a je s ním spokojená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149898
11.3.26 17:43

Vždyt není všem dnům konec, ne? A nikdo nemá všechno. Nikdo nemá všechno co by chtěl. Každý člověk něco řeší, nějaké trápení. Jsou lidi co mají fakt naloženo a já je obdivuju jak to dokážou nést.
A opravdu bys měla radost z toho že kvůli tobě odejde chlap od rodiny? Brala bys to jako výhru do života?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11909
11.3.26 18:21

Jsem hned z úvodního příspěvku chytil depku. Já bych taky tady mohl psát, co všechno mi chybí (zrovna při psaní těhle řádků obří stesk po bývalé přítelkyni). Život je objektivně na houno a ten, kdo říká, že ne, je pouze momentálně ve fázi, kdy ho nic netrápí a má všechno. Já třeba včera kamarádovi zprovoznil počítač, snažím se nebýt negativní, i když objektivně horší karty mám.

Taky mi občas přijde, že jsou lidi kolem mě v lepší situaci než já. A právě proto se snažím svou situaci zlepšovat. Každý den udělat dobrý skutek a nevyzařovat to, že se proti mně celý svět spiknul. Jen si to někteří uměli zařídit líp.

Ber to tak, že není tvoje povinnost být šťastná a ani šťastně působit. Něco jsi prožila, určitě celý tvůj život není na houby. Myslím, že je dobrý mít život rád, i když je občas k nevydržení a k nesnesení a umět hledat věci, který nás pohladí na duši. Taky mám někdy pocit, že už mě nikdo nepotřebuje, ale pak někdo napíše Plosky, potřebuju ledničku! a můj život má zase smysl.

P. S. Zapíchal bych si.

Příspěvek upraven 11.03.26 v 18:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16583
11.3.26 18:30

A co jsi dělala za práci a jaké výkony od tebe chtěli? Po ostatních to nechtěli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí