Jeden má vše a druhý nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41580
12.3.26 09:58
@Anonymní píše: Více

a to, že to může být někdo, kdo se s takovými lidmi pracovně setkává a ví, nepřipouštíš? taková šance není? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 10:06
@Keyllah píše: Více

Upřímně právě ti by od stolu nediagnostikovali… mají zkušenosti a ví, že je potřeba pořádné vyšetření a často i opakované pozorování, aby se zjistilo o co jde. Spousta diagnóz se prolíná nebo skrývá pod různé symptomy, které působí jako něco jiného. Je to stejné jako u jiných nemocí taky lékař udělal crp nebo koukne do krku… nedal diagnózu podle pár řádek nebo telefonátu. Může se domnívat, ale neví to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.26 10:10
@Pidulka1991 píše: Více

Ano, sedí. Ja vím, o čem píšu. Chápu, že to leckoho může nadzvednout, ale tak to bývá, počítám s tím.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
12.3.26 10:11

Kdyby zakladatelka nenapsala, že nemá děti a partnera, tak bych si myslela, že to píše příbuzná. Ona je taky oběť, taky mají všichni všechno a ona nic, nechápe proč. Rodina se s ní přestala bavit, oni jsou ti špatní. My už se s ní taky roky bavíme jen o tom, o čem musíme, nesnáší nás. Často mění práci, nesnese kritiku ani korekci. Nemá kamarády, tak dvakrát do roka ji nějaká nová kamarádka navštíví, obvykle se ukáže jen jednou a pak už nikdy. Ji taky nikdo nikam nezve. Sousedi a známí už na ní taky prdí, protože je negativní a na všechny a všechno si stěžuje, včetně vlastní rodiny, věčně fňuká. V zimě je moc zima, v létě je moc horko, kaše je moc horká, nebo je moc studená. Nikdo nic neudělá správně. I když jí upadne talíř, je to vina někoho jiného (je nevyspalá kvůli dětem, manžel dal ten talíř na špatné místo apod. - a to je příklad ze života, to jsem si nevymyslela). Ta se opravdu nebude nikdy mít dobře.

Tak bacha, zakladatelko, abys neskončila stejně.

P. S. Příbuzná je doslova schopná „závidět“, že smrtelně nemocný pacient dostává víc kytek než ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 10:19

Přesto existují popsané ukazatele, které tě navedou úplně přesně, když víš, čeho si máš všímat.

• Citovat
  • Upravit
41580
12.3.26 10:22

ale může napsat, jak se to podle jejího názoru (odborného?) jeví, ne? ona přece nediagnostikovala do detailu, ale jen obecně na základě projevů zakladatelky a jejího chování a popisu situací, co tu dala ona sama :think: když se tu ptají na právní rady, taky nic do detailu nevíš, ale obecně můžeš odpovědět. A ano, všichni se tu domníváme, nicméně ve svém oboru jsi sem celkem jistá a dokážu říct i z těchto informací…ty ve svém oboru, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 10:25

@Ani123200 Koukni třeba na tohle… :nevim: psala by sis sama se sebou? Právě proto si myslím, že na takové je lepší nereagovat.

• Citovat
  • Upravit
41580
12.3.26 10:29

ale ona si nepíše sama se sebou 8o reaguje na jinou kytku, ne náhodou na tebe? :think: upřímně, ty jako anonym a po tomto taky moc objektivně nepůsobíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
12.3.26 10:34

To je reakce na to, co jsem psala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 10:34

Ja to psala @Ani123200 … ona bude vědět… určitě to take prokoukla.

• Citovat
  • Upravit
41580
12.3.26 10:35

ale psala jsi „psala by sis sama se sebou“? což tedy v reálu znamená, že ty jsi anonymní kytka na kterou „útočíš“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41580
12.3.26 10:35

hádám, že ty nejsi jedna z anonymních kytek, které si tu nyní tak aktivně dopisují navzájem, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
12.3.26 10:37

Nejsem, jen mě zaujala ta diagnostika, tak jsem si o tom četla. Váně tam dost bodů sedí :nevim:. Tím neříkám, že tu diagnozu má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41580
12.3.26 10:39

asi tak, nebylo by vůbec od věci si zajít za odborníkem a nechat si poradit, navést, protože s tímto životním postojem nesklízí zakladatelka úspěch a to by chtěla změnit…třeba ji odborník na vede, za zkoušku nic nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 10:40

Psala jsem @Ani123200, nepotřebuji pro tebe nebo někoho jiného působit objektivně. Hezký den

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky