Jeho chování v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2315
6.7.26 18:02
@884135 píše: Více

Jo tak to svůj slavnej citát o hospodynkach ještě překonal? Mu to jde :mrgreen: Štěstí že tady ve Varech chodím jen tam, kam on nechodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17811
6.7.26 18:14
@KKubula píše: Více

Fakt je že když jede s ním, dá si ten banán dřív než když bude čekat doma než jí ho doveze a cestou se ještě staví v myčce, natankovat, u kámoše půjčit si vrtačku a rodičům posekat trávu, když už teda musí někam jet :D :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17811
6.7.26 18:41
@Jazmine píše: Více

Aneb všechno špatné k něčemu dobré, já to říkám pořád :mrgreen: aspoň se odkopal včas. Potrat je pro spoustu vztahů zátěžový test. Mého to naštěstí spíš šokovalo v tom smyslu že přestal otěhotnění považovat za něco jednoduchého co jde samo od přírody, změnil práci aby byl víc doma, protože se to stalo kdyz byl pracovně pryč což bylo tehdy často a když se pak zadařilo znovu, byl docela vyklepanej, aby bylo vše ok, těžší práci doma i třeba službu na chodbu dělal bez keců sám a i na svatbu došlo :lol: ale 1 dítě už jsme v té době měli a 1. těhotenství jsem měla bezproblémové, do práce jsem chodila i v tom 2. (kancelář) ale s tím, že jsem při oznámení upozornila, že v případě nekomfortu nebo problému zůstávám doma hned a skončila co nejdřív to šlo. A jako hovado se začal chovat až po 2. porodu. Ale jen ke mně jako k ženě, jako táta fungoval. Takže si fakt nevyberete a odhadnout to předem nejde. Já zas mívala s mladší v břiše chutě na ryby a citrusy. Mandarinky, pomeranče a sardinky jsem mohla jíst na kila. Ale jezdila jsem autem, vozila i staršího do školky a nákupy zvládala, netahala sem mlíka, vody. Každý těhotenství je jiný a každá zvládáme jinak. S 2. dítětem už zase není čas se zabývat tolik sama sebou ale v té době už bylo hlídatelné i přes noc či víkend u babiček (3,5-4 r.), manžel byl doma každý večer, bral ho na výlety, u moře spolu byli, věnoval se mu i po porodu, vzali kočár, psa a odrážedlo a šli ven abych mohla spát, vodil ho do i ze školky, ještě měl asi v živé paměti mé šílené stavy po 1. porodu - nespavost, pláč, poporodní deprese, to taky nechtěl zažít znova. Po 2. pohoda, nespací peklo přišlo až později se zubama, ale to už měl pocit, že jsme tak nějak zajetý a pomoc už tolik nepotřebuju a jsem „jen protivná“. No taky by byl kdyby každou noc 3-4 h. musel houpat, aby dítě nevzbudilo celý barák, nespal a nemohl se dospat ani přes den, bo dítě spalo jen v jedoucím kočárku. Všichni chlapi by si na pár dní měli zkusit těhotenství a péči o dítě bez toho, že by měli navařeno, uklizeno a mámu k ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3709
6.7.26 19:03
@Černá Madonna píše: Více

Jj, to jsem jí přesně říkala taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
6.7.26 19:59

@Jahudka82

Co znamena ze se choval jako hovado jen jako partner, ze otec byl dobry? Byl na Tebe zlý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17811
6.7.26 21:12
@Krákora997 píše: Více

No trochu něco podobného jako u zakladatelky, ale to tu teď asi není nutný rozebírat. Stručně místo pomoci spíš kritika, řešení kravin, neshodila jsem asi na jeho vkus dost rychle těhotenské břicho a tak. Když jsem mu řekla, že bych mu přála zažít stahování dělohy při kojení po 2. porodu nebo pár takových nocí a pos.ral by se na fleku a kdyby byl opravdu chlap, vezme malou a nechá mě vyspat, byla jsem za hysterku, to on se přece musí vyspat, protože pracuje, živí nás a vydělává a ať se na sebe podívám, prostě tyhle šovinistický kecy :poblion: Takže chlapům který ještě i po 1. dítěti se chovají celkem normálně, jinak byste si s nima to 2. už nepořídily, může hrábnout i teprve po 2. Protože jim dojde dvojnásobná zodpovědnost i výdaje a přitom se to ve věku po 40 smíchá s krizí středního věku a touhou si ještě něco užít a doma je jim najednou těsno a všechno je špatně. Takže já vyfasovala od dr. antidepresiva, z nevyspání a jeho nepodpory + chytrých a dobře míněných rad babiček už úplně labilní a on vyfasoval na 1 večer v týdnu obě děti, ať si tu pohodičku zažije na vlastní kůži, že se nebude stíhat ani uprd.nout. Pan suverén „to zvládnu přece nejsem de.bil“ mi během lekce kurzu který jsem si od něj nechala zaplatit k narozeninám volal asi 50×, protože když jsem mu vysvětlovala, kde co je a co a jak, kýval a poslouchal nejspíš úplně jinou částí těla, pokud vůbec nějakou a tvářil se uraženě, že z něj dělám neschopného deb.ila. to jsem ani nemusela, udělal ho ze sebe sám…po návratu vzteklej, že mu neberu telefon a neví kde má pyžamo (který jsem mu samozřejmě připravila a ukazovala), tak kvůli tomu jsem tam fakt nešla, abych tu hodinu strávila koučováním toho, co už si mohl zkusit dávno, malé byl už rok… staršího přebaloval a uspával když měl dovolenou po porodu a já byla KO, tak to všechno úspěšně zapomněl a s holkama je to prý jiné, aha… No, nakonec jsem na kurz chodila celý rok, a když pak byla malá ve školce, já v nové práci a covid v plném proudu, byl s ní na home office skoro pořád, sám s oběma dětma několikrát na dovolené, ale ten vztah už prostě žádná sláva není, ta jistota že tě ten člověk podrží „v dobrém i zlém“ dostala na pr.del. A definitivně se to, jestli je to sobec nebo ne, pozná stejně až když je dítě na světě a jemu teprve dojde, co to obnáší a co se vše změní včetně vašeho těla, aspoň na nějakou dobu i psychického nastavení… najednou už nejsou středobodem vašeho vesmíru… A některý to těžce nesou… A když nemáte několik let než děti povyrostou možnost být sami ve dvou, ani večer není kolikrát klid, když nechtějí děti spát, pak najednou zjistíte, že už to vlastně ani neumíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
6.7.26 21:20

@Krákora997
Ona je hlava rodiny a hlava rodiny.
Některé hlavy rodiny si myslí, že to musí fungovat, aniž by se chlap na něčem podílel. A jsou chlapi, kteří se jako hlava rodiny neberou a umějí udělat doma, co je potřeba. Takoví nenápadní, moc řečí nenadělají, ale zaberou, když je to potřeba. Co jsme si která vybraly, to holt doma máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
6.7.26 22:05
@Pe.M.1 píše: Více

Co popisujes neni hlava rodiny.

Hlava rodiny je ta rodinu zodpovedna. Stara se aby bylo zaopatreno.

Beru si chlapa, ne matrjošku.

Nedělám ramena, jen jsem se proste nevdala a neporodila mlada, tak uz jsem prostě zkušenostmi tvrdší, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.7.26 20:57

Řekla bych mu, že pokud ho jeho těhotná manželka tak strašně obtěžuje, že na mě musí být hnusnej, tak pojedu k rodičům. Nebo na hotel. Aby měl méně odpadu a nemusel jezdit pro banány. Aby se náhodou něco nedotklo jeho pohodlíčka. A že si místo mimina může koupit plyšáka. :nevim:

Promiň, zakladatelko. Bála bych se, co bude po narození prcka. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria