Jeho chování v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102049
5.7.26 21:59

No, upřímně řečeno, ono by to chtelo trochu empatie z obou stran, jako chtit po nem abyste ve dvou jeli pro banan, to bych asi taky mela nemístné připomínky :think:
Ale jinak ma 2 rucicky, takze jidlo si muze udelat a sam a pak si po sobe taky uklidit, co pri tom pouzil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8964
5.7.26 22:05

Počkej, ty ses teprve v 8. tydnu? To jeste ani nemáš potvrzený od doktora, ne? Je to doba, kdy teprve pomalu přichází vsechny příznaky, ne doba, kdy mas uz byt totálně nepoužitelná. Chapu, ze kazda to prožívá jinak, kazda ma příznaky jine.. ja sama jsem v jednom těhotenství zvracela doslova co par minut.. ale pokud jsi s pocuranym testem náhle objevila vsechny příznaky, tak se mu uplne nedivím, ze on se divi.. ovšem nemění to nic na tom, ze s postupujícím těhotenstvím a pak po narození ditete bude muset máknout, nebude moct delat veceri v jeho dobu apod. Asi by to chtělo debatu o budoucnosti, blízké i te vzdalenejsi. On si neumi představit, jak ti je. Navic sotva se to dozvěděl, je vsechno vzhůru nohama. Někdy lidi reaguji prehnane a casem si to sedne. Kazdpadne ten rozhovor to opravdu chtit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.26 22:13
@Midaku píše: Více

Ano každá to má jinak. Ja na tehotenstvi přišla s pozitivním testem ještě před vynecháním menstruace takze tehotenstvi je potvrzené už dlouhou dobu. Jak jsem již psala bohužel posledních 14 dni mám extrémní únavu a nevolnosti i když u většiny žen začínají příznaky až v tomhle týdnu

• Citovat
  • Upravit
78186
5.7.26 22:16

ehm, jsi všímavá :palec: že by další vymyšlená diskuse tohoto víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
5.7.26 22:22
@Anonymní píše: Více

Jsi v 8. Tydnu, to ses uplne na zacafku. Chapu, ze je ti blbe, budd lip. Určitě je to změna i pro nej.

Mozna ho zkus vic systematicky zapojit do chodu domacnosti a zalez si a odpočívej, když je ti blbě?
Nakup si mentolky, zahani nevolnosti, malinko. A mej doma zasobu jidel ze kterych se ti nedela blbe.
To bydlite nekde na vesnici, ze musite pro banan jet tak daleko?

Uprimne me i desi chlap, co mluvi k břichu v prvnim trimestru… To mi přijde takovy neuprimny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
5.7.26 22:25
@Krákora997 píše: Více

no ono to celý je tak trochu divné, pro banán jedou dva lidi, chlap v 6. tt. mluví k břichu - ehm k jakému břichu, přijde mi to jak deníček od AI, ta si také plete pojmy s dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
5.7.26 23:07

No tři těhotenství, potvrzeno doktorem cca 6. tt a od sedmého týdne do 14. úžasné blití, spavost, takže tomu aj věřím. A ještě před potvrzení lékařem mi bylo už divně, přestaly mi chutnat některé věci, prostě pokaždé stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
6.7.26 00:36

Zakladatelko, odpovíš na dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5260
6.7.26 01:31

A proc ti pro ten banan nesjede sam, kdyz je ti blbe? A proc si neudela veceri, kdy chce? Proc neuklidi? Chlap nema co s domaci “pomahat”, neni to dite. Mate v domacnosti normalne fungovat oba dva a v pripade potreby za sebe zaskocit. Pokud byl milostpan doted zvykly, ze kolem nej kvokas a domacnost se deje v podstate sama, bez jeho pricineni, a vecere je denne na stole ve stejnou dobu, tak se nediv, ze se mu takovy vystup z komfortni zony nelibi. Nemyslim si, ze by do dusledku domyslel, co pro nej tehotenstvi a narozeni ditete muze obnaset a ze se zavedene pohodli muze zmenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
6.7.26 03:48

No, jeste si s nim uzijes. Misto opory a pochopeni dela sceny, ze dela i za tebe a ma to chudak tezky. Nevyzralej sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
6.7.26 05:27

A ty jsi už doma? Už v 8. tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.7.26 06:16

Ano, vybrala sis špatně, je to neuvěřitelnej cholerickej hrotič. Naprostá klasika z emimina, ten život spolu nedožijete, jestli máš alespoň trochu hrdosti. To by ho poslala do hajzlu i žena v šestnáctém století. To jsi taková zoufalka? Řvát kvůli naftě, tyhle šetřílky absolutně nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.7.26 06:25
@Rosebery píše: Více

A uz ma „brisko“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.7.26 06:32
@DobreTak píše: Více

Nafouklý z prdů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15218
6.7.26 06:43
@Rosebery píše: Více

Určitě. A prudi očividně ihned od pochcaného testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí