Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KKubula píše: Víceže jí asi není tak zle, když je schopná jet s ním autem, takže to jen hraje a je hysterická
@stinga píše: Více
To s tím živením a obskakováním je jenom spekulace. Jako obvykle. A to nemyslím na Tebe, ale všeobecně tady.
@Apolena05 píše: Více
a jak chceš docílit, aby on sprostě neječel? znovu opakuji, on sem nepíše
takže radu pro zakladatelku máš jakou?
ne, není to spekulace, zakladatelka několikrát napsala, že jí vyčítá peníze za jídlo
Není to nemožné, ale znis o dost víc jistě, než by odpovídalo informacim, které jsou k dispozici.
Mně v těhotenství jízda autem dělala dobře, naopak jsem nesnášela třeba autobus. Fakt to nemusí mít každý nakombinovaný tak, jak si představuješ.
Jakože pokud se léta choval normálně a pak mu najednou hrabne, když nastane problém, umejeme hlavu zakladatelce? Vážně? ![]()
@KKubula píše: Více
já vím, ale pokud zakladatelka zvrací, tak snad každý raději zvrací doma než v autě nebo v obchodě
@Šmoulice píše: Více
A patrně proto jsi tak vyzenovaná, že sem věčně chodíš do někoho kopat, rýpat a soudit ![]()
@KKubula píše: Více
myslíš, že se léta choval slušně a najednou řve, že ji m. rdá? to se mi jaksi nepozdává
Nemohla by si prosím pěkně rozhodnout sama, co jí dělá dobře a co blbě a co je jí jedno? ![]()
Což nemusí nutně znamenat, že jí živí. De.bil tohoto typu klidně bude vyčítat i peníze ze společné kasy, pokud budou náklady na jídlo kvůli těhotenství vyšší.
Že tohle píšeš zrovna ty. ![]()
Ty, která zaplevelíš diskuzi osobníma urážkama, invektivama a k diskuzi kolikrát ani nepřispěješ. ![]()
Asi tě hodně zajímám, když máš pořád potřebu prudit a urážet. Ale klidně si posluž. Mě jsi totálně volná. ![]()