Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
manca 1 píše:
Ahoj holky ještě pořád hlasujte
Anděla
Isabella
Heide
My se asi nedohodnem hádáme se celá rodinna
Díky
Já bych dala tu Isabellu, je to moc hezký jméno
Dáška32 píše:
Jméno??Ahojky holky, potřebuju inspiraci..Jaký jméno se vám hodé k příjmení Řehák-Řeháková? Čekáme dvojčátka* Dáša![]()
Napadla mě Adéla , Michaela Řeháková
a Filip,Michal Řehák ..
manca 1 píše:
Anděla
Isabella
Heide
Díky
Já bych dala Isabella.
A když už mají dvě předchozí děti cizí jména,tak bych typicky české nedávala.
Manca 1, Alyss, díky za pomoc…
A manca 1, pokud můžu i já trochu poradit, tak za sebe určitě Isabella - je to nádherný, vznešený jméno, naše
malá sousedka se tak jmenuje…volají na ni „Izi, Belo, Izabelko“…na tohle jméno snad nejde vymyslet nic hanlivého ![]()
A co říkáte na Samuel/Patrik/Sebastian Řehák?
A taky Gabriela/Leona/Ema Řeháková?
Už se na ty moje dva prcky nemůžu dočkat ![]()
Díky za pomoc, Dáška
Dáška32 píše:
A manca 1, pokud můžu i já trochu poradit, tak za sebe určitě Isabella - je to nádherný, vznešený jméno, naše
malá sousedka se tak jmenuje…volají na ni „Izi, Belo, Izabelko“…na tohle jméno snad nejde vymyslet nic hanlivéhoA co říkáte na Samuel/Patrik/Sebastian Řehák?
Už se na ty moje dva prcky nemůžu dočkat
Díky za pomoc, Dáška
Hmm, taky hezký ![]()
Nejvíc se mi asi líbí kombinace Samuel Řehák a Ema Řeháková:)
No mně se taky k tomu příjmení líbí Samuel… možná by šla i Natália Řeháková obyč jména bych opravdu nevolila..... ![]()
veronikaprazakova píše:
ChabandaM termín mám 2.-3.3.2012 tak už se těšim.....
tak to je už za chvilku ![]()
veronikaprazakova píše:
No mně se taky k tomu příjmení líbí Samuel… možná by šla i Natália Řeháková obyč jména bych opravdu nevolila.....
Díky holky…taky se mi nejvíc líbí Samuel
A u těch holčičích jsem chtěla nejdřív Viktorii, ale to neprošlo…
Kluk je asi jasnej - Samuel…a holčička nejspíš Gabriela…co říkáte? Díky ![]()
Dáška32 píše:veronikaprazakova píše:
No mně se taky k tomu příjmení líbí Samuel… možná by šla i Natália Řeháková obyč jména bych opravdu nevolila.....Díky holky…taky se mi nejvíc líbí Samuel
A u těch holčičích jsem chtěla nejdřív Viktorii, ale to neprošlo…
Kluk je asi jasnej - Samuel…a holčička nejspíš Gabriela…co říkáte? Díky
Natália je taky moc hezká, ale je jich už hroozně moc
Dáška32 píše:
malá sousedka se tak jmenuje…volají na ni „Izi, Belo, Izabelko“…na tohle jméno snad nejde vymyslet nic hanlivéhoA co říkáte na Samuel/Patrik/Sebastian Řehák?
Už se na ty moje dva prcky nemůžu dočkat
Díky za pomoc, Dáška
Já mám Sebastiana takže za mě Sebastian ![]()
No za chvilku to ještě není na konci února začátek března ale už bych byla ráda kdyby byla venku ![]()
manca 1 píše:ezelva píše:No jsme Málišovi, ale už stejně máme Sebastiana a Jennifer jde o to že mě už se k dětem české jméno nehodí, ale můj tatka strašně zuří at dáme aspon jednomu normální jméno a manžel je snim jedna ruka tak vybrali Andělku. Konec koncu holka si stejně jednou přijmení změnímanca 1 píše:K jakemu prijmeni? Prvni je krasne ceske jmeno, ta dalsi dve jsou hezka a rekla bych mezinarodni, tak treba k Novakove by se mi moc nehodila
Anděla
Isabella
Heide
Díky
treba se nebude chtit vdavat ![]()
pokud mam tedy hlasovat, tak Sebastian a Jennifer a Isabella jsou nej ![]()
veronikaprazakova píše:
No za chvilku to ještě není na konci února začátek března ale už bych byla ráda kdyby byla venku
Neboj to uteče jako voda,jám myslela že se také nedočkám ![]()
Mně se líbí strašně jméno Viktorka,Verunka,Katharin a Gavriela..Ano,píše se to tak, Gavriela… =) a co se kluků týče : Jakub,Vladimír,Sebastián,Bastík a Tobiáš.. =) ps: děkuji Michaelakkk za to, že se jí líbí jméno Anežka,moje jméno.. =)
=D =P
Ahojky. Poraďte mi - máte některá z vás zkušenost s pojmenováním dcery po sobě? Jmenuju se Tereza a hrozně se mi tohle jméno líbí, ale nevím, jestli by moje dítě bylo ráda, slavit svátek se mnou…