Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@alesanka píše:
Ahojkya co říkáte na jméno Soňa? U nás zatím vyhrává (k českému příjmení), na ničem jiném jsme se zatím neshodli… (vlastně stále nevíme, co to bude, možná bychom měli vymýšlet i pro kluka
)
Soňa je hezké jméno. Není jich moc, ale přitom to není žádná ujetá exotika. K českému příjmení jde v pohodě.
Dobré odpoledne, čekáme naše první děťátko - holčičku.
Chtěla bych se Vás zeptat na názor jmen Debora, Liliana, Sára, Amálie, Klára. My se pořád nemůžem rozhodnout. Žijem v Česku a máme tradiční české přijmení a ještě k tomu dlouhé, takže jméno bych byla radši, kdyby nebylo moc dlouhé. ![]()
Kdyby Vás napadli nějaká jiná jména, tak bych si vzala ráda inspiraci. Děkuju Marketa ![]()
Za mě Debora a Liliana určitě ne. Sára mi k typicky českému příjmení taky nejde, ale Amálie nebo Klára by už šla. Ale z těchto se mi asi nejvíc líbí Amálie. U mě jsou top holčičí jména Anna, Anežka a Eliška. I když v poslední době už je Elišek strašně moc.
A me sel ibi treba liliana, tedy lili, nebo petruska mam sestru petru a to jmeno jem oc hezky da se dobre zkracoavt…nebo i mozna valerie, marketa, viktorie ta se libi priteli
@monulda píše:
Za mě Debora a Liliana určitě ne. Sára mi k typicky českému příjmení taky nejde, ale Amálie nebo Klára by už šla. Ale z těchto se mi asi nejvíc líbí Amálie. U mě jsou top holčičí jména Anna, Anežka a Eliška. I když v poslední době už je Elišek strašně moc.
Annu, Anežku, Elišku máme v rodině.
@dydypíše:
Annu, Anežku, Elišku máme v rodině.
A co třeba Linda? To je docela krátké a hezké.
@dydypíše:
Dobré odpoledne, čekáme naše první děťátko - holčičku.Chtěla bych se Vás zeptat na názor jmen Debora, Liliana, Sára, Amálie, Klára. My se pořád nemůžem rozhodnout. Žijem v Česku a máme tradiční české přijmení a ještě k tomu dlouhé, takže jméno bych byla radši, kdyby nebylo moc dlouhé.
Kdyby Vás napadli nějaká jiná jména, tak bych si vzala ráda inspiraci. Děkuju Marketa
Amalie
Liliana nebo Amálie
Jinak my máme Agátku
a pak se mi líbí třeba Rozárie, Stela, Dorotka, Ester, Laura..
Máme doma LAURU a kdybychom měli druhou holčičku, byla by to LINDA
Liliana nebo Amálie.
Já mám doma Nelu a Viktorii.
Líbí se mi ještě Lucie, Veronika, Dominika.
Mě se líbí ta psaná Amálie, Lily, Klára. Na zbytku jsme se jaksi shodli. Pak se jen mě líbí Dominika, Ester, Bára, Natálie, Kristýna, Agáta, Aneta, Erin. ![]()
Ahoj maminky, prosim, poradte mi jmeno pro holcicku, ktere by se hodilo k prijmeni - Masova. Pristi mesic se uz jdu nahlasit do porodnice a jsem celkem bezradna, jake to jmeno mam dat. S pritelem se nam celkem libi:
Michaela Masova
Simona Masova
Lucie Masova (po mě - ale to az na poslednim miste, moc se mi nechce davat jmeno po sobe).
Vsem vam predem moc dekuji za vas názor.