Jsem bez partnera už 8 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.20 14:51

Můžu poprosit o tipy na nějakou seznamku kromě Tinder? Nemám s tím žádné zkušenosti a nevím, která z nich je dobrá…
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
106666
19.4.20 14:55
@Kadet Biegler píše:
Normální je mít ve třiceti založenou rodinu. Doporučuji méně koukat na tupé americké seriály.

Vždyť vedle píšeš, že chlapi děti nechtějí, tak jakou rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
19.4.20 14:55
@Anonymní píše:
Můžu poprosit o tipy na nějakou seznamku kromě Tinder? Nemám s tím žádné zkušenosti a nevím, která z nich je dobrá…
Děkuji

Co rande? S tím mám dobře zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.4.20 14:57
@Anonymní píše:
Děkuji

Badoo není špatná seznamka. Co se týče placených, tak z mého pohledu to je úplně stejný jako neplacená seznamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
19.4.20 16:23
@Švédka87 píše:
@Kadet Biegler To si nemyslím. Na to neexistuje jasný věk. To by nebylo normálních tolik lidí. Někdo třeba nějakou rodinu vůbec neplánuje jako třeba já a je mi upřímně někde co si o tom kdo myslí.

Rozhodla jste se zemřít osamocena v Síbrťáku? Vaše volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
19.4.20 16:24
@dredulacmi píše:
Badoo není špatná seznamka. Co se týče placených, tak z mého pohledu to je úplně stejný jako neplacená seznamka.

seznamka.cz, rande.cz
Nikdo tam z Vás nebude tahat peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
19.4.20 16:28
@Švédka87 píše:
@Kadet Biegler To si nemyslím. Na to neexistuje jasný věk. To by nebylo normálních tolik lidí. Někdo třeba nějakou rodinu vůbec neplánuje jako třeba já a je mi upřímně někde co si o tom kdo myslí.

Definujte „normální“, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.4.20 16:40
@Kadet Biegler píše:
Ano je to důsledek rozvrácení starých hodnot výměnou za hodnoty Evropské a nemylte se, není to náhoda.

kterých starých hodnot? myslíš východních nebo jakých, to co píšeš jsou strašný kecy a co jsou prosím Evopské hodnoty a kdo je určuje? a které jsou ty krásné staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
19.4.20 16:47
@Kadet Biegler píše:
Teď je asi nejstrašnější doba na hypotéku, uvědomte si, že nám plánují krizi a dotáhnou to. nezadlužovat, nepůjčovat si!!! Pokud chcete informace, stačí se zmínit, dám odkaz.

Určitě není nejvhodnější doba, ale upřímně… 3 roky po škole už to mohla mít vyřešené. Proto ji taky radím podnájem jen pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
19.4.20 16:54
@pohledzdruhestrany píše:
kterých starých hodnot? myslíš východních nebo jakých, to co píšeš jsou strašný kecy a co jsou prosím Evopské hodnoty a kdo je určuje? a které jsou ty krásné staré?

No třeba ty hodnoty, jako úcta k ženě, rodičům i prarodičům, požádat ženu o ruku dříve než s ní budu mít děcko, ohleduplnost k okolí, jako že třeba nechám děcko lézt v devět hodin v restauraci mezi stoly a neberu dvouletého řvouna na prohlídku zámku, on si to totižto taky zrovna neužije, dodržování nočního klidu… a nevím co s tím má zeměpis, já zdravím cizí v Aši i Holíči. Pro nové hodnoty kontaktujte pana Jandu v neziskovce, když už ho platíte, mohl by Vám je odříkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.4.20 17:18
@Kadet Biegler píše:
No třeba ty hodnoty, jako úcta k ženě, rodičům i prarodičům, požádat ženu o ruku dříve než s ní budu mít děcko, ohleduplnost k okolí, jako že třeba nechám děcko lézt v devět hodin v restauraci mezi stoly a neberu dvouletého řvouna na prohlídku zámku, on si to totižto taky zrovna neužije, dodržování nočního klidu… a nevím co s tím má zeměpis, já zdravím cizí v Aši i Holíči. Pro nové hodnoty kontaktujte pana Jandu v neziskovce, když už ho platíte, mohl by Vám je odříkat.

a kde se ty nové hodnoty prosazují a kde jsou prosím napsány, pouč mě prosím, jo já vím, za našich/vašich mladých let ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
19.4.20 17:34
a kde se ty nové hodnoty prosazují a kde jsou prosím napsány, pouč mě prosím, jo já vím, za našich/vašich mladých let ….

Vyberte si zde libovolné diskuzní téma, téměř v jakémkoli uvidíte důsledek nové doby. Od dob kdy jsem byl za napovídání po škole, už tak nečiním. Jen ukazuji směr, chytrému naznačím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
19.4.20 18:55
a kde se ty nové hodnoty prosazují a kde jsou prosím napsány, pouč mě prosím, jo já vím, za našich/vašich mladých let ….

Ještě bych připomenul, že na „našich“ bankovkách bylo napsáno, že jsou kryty zlatem a všemi aktivy státní banky. Co je na těch současných? Jen na okraj, kde je měnové zlato, nevíte? A hodnoty tehdejší byly třeba i ty, že kluk dokázal rozdělat oheň bez Pepa, na vojně ho naučili zodpovědnosti, udržel v rukách nářadí a neměl od her palce jak pohádková přadlena. Pravda neměl nikdo vytetované křídla na půl zad. Jen kriminálníci, ale ani ty neměli kruh v nose a díry v uších. Zase tak in nebyli. Bylo to peklo za dráty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
19.4.20 19:02

@Kadet Biegler… nejsem si úplně jistá, že tu zakladatelka stojí o přednášku kádrováka :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 19:14

:mrgreen: To opravdu ne. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat