Jsem na druhém místě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
11.4.13 14:37
@Stigma píše:
@Lussye A jak ho mám ignorovat…
  • ráno má svačinu do práce na stole
  • je zvykle, že o obědové pauze dostane čerstvé teplé jídlo na stůl
  • po práci má připravenou svačinu
  • většinou má i teplou večeři
  • uklizeno, navařeno, napečené
  • plná lednice, vypráno a vyžehleno
To mám všechno dělat a jen nekomunikovat nebo co mám dělat??? Já to asi moc neumím ho ignorovat :-( Prosím poraď mi

Ty pracuješ doma i pro něj a on pracuje v práci i pro tebe. Nic víc nic míň. Tedy jestli to tak opravdu je. Někdy dělá žena služku a ještě za své peníze a chlap vydělává jen pro sebe, ale nevím, jestli to tak taky máte.

Příspěvek upraven 11.04.13 v 14:38

• Citovat
  • Upravit
25243

@Stigma Aha, takže těhotná… tak pak uhodit narovinu. Jinak to asi nepůjde.
A přestala bych mu podstrojovat - až budete mít malé, tak na takový servis nebudeš mít čas ani náladu.

Příspěvek upraven 11.04.13 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334

@Z.jev to nepomáhá, je jak mezek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.4.13 14:39

@Kobliha51 Vyhodili mě z práce, jelikož jsem otěhotněla (neplánovaně) ve zkušebce…teď jsem doma, ale pracuji z domova jako externí redaktorka jednoho deníku…takže i já domů nosím peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
11.4.13 14:42
@Stigma píše:
To mám všechno dělat a jen nekomunikovat nebo co mám dělat??? Já to asi moc neumím ho ignorovat :-( Prosím poraď mi

Tak se na všechno, co jsi tady napsala, vykašli a je to. Jdi ven s kamarádkou / kamarádem a užívej si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.4.13 14:42

@valkil hezkej večer je jen o dvou lidech a intimitě, takže doma, hezká věčeře, příjemné chvilky ve dvou, kdy ti muž poděkuje tím, že s tebou je za to všechno co pro něj děláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.4.13 14:44

A já tohle všechno dělám ve čtvrtý měsíci,,, že já se mu na to dřevo nevyseru!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
@Stigma píše:

Svačiny nedělat, oběd udělat a pokud obědváte spolu tak se teda spou najíst pokud né, tak bych mu to rozhodně nepřipravovala, uklizen, praní a žehlení je běžné.

Rozhodně bych mu nepodstrojovala, hrozně jsi si ho rozmazlila.

Já ignorovala tak, že jsem mu nechodila dát pusu na dobrou noc, spala jsem jen na své půlce postele, nedělala jsem večeři, nemluvila jsem na něj, jen jsem mu odpoběděla…prostě jaká koliv iniciativa z zvé strany musí na čas přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429

@Stigma Tak mu oplať stejnou mincí. Až přijde domů a nebude mít navařeno, tak mu řekni „Víš, miláčku, kamarádka mi volala, že potřebuje nutně s něčím pomoct, takže na to nebyl čas“. To samé s tím dřevem, rozhodně bych se s tím sama netahala. Na jednu stranu bych nevyžadovala jeho pozornost každý den, ale vadilo by mi, že nedodržel, co slíbil a že kamarádi mají přednost před prací kolem baráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.4.13 14:48

@Z.jev To se mi líbí…:-) asi než přijede z lesa, tak všechno sežeru a řeknu mu…víš on se tady zastavil ten pán co sbírá papír (takový místní bezdéčko) a já jsem tu tak sama, že jsem ho pozvala dovnitř na jídlo a na kávu (no bylo mi ho líto…jako tobě včera bylo líto, že Petrovi nejde PC) :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.4.13 14:50
@Stigma píše:
@Kobliha51 Vyhodili mě z práce, jelikož jsem otěhotněla (neplánovaně) ve zkušebce…teď jsem doma, ale pracuji z domova jako externí redaktorka jednoho deníku…takže i já domů nosím peníze…

Těhotná a taháš dřevo? Vyděláváš taky ale jsi doma, domácí práce tedy zvládneš, ale připrav ho na to, že s miminem už to takhle nepůjde. Připrav ho na to už teď, pak bude pozdě. Svačinu si může připravit sám, dělej neschopnou těhotnou a nevař mu dvě teplá jídla za den. Ty se fakt dost honíš. On ti věří, že zvládneš všechno a proto je takový. Buď taky trochu neschopná, jinak ti bude nakládat pořád víc. Nevím jak poradit, aby byl s tebou více doma. Já byla ráda, že se mi ex nikde neválel opilej a případně neměl blbý kecy. I takhle to může vypadat.

• Citovat
  • Upravit
3429
11.4.13 14:54

@Stigma Tak směle do toho :lol: A jako těhotná se vždycky můžeš vymluvit, že ti nebylo dobře, byla jsi unavená… ;) Asi je zvyklý, že všechno zvládneš, ale odnauč ho to, s miminkem to zvládat pravděpodobně nebudeš, tak ať s tím počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.4.13 14:54

@Kobliha51 Ještě jedna věc na něj platí…a to je moje tchýně…tedy jeho maminka…a já, když si postěžuju, tak ta mu tak vyčistí, želudek, že bude jak anorektik!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
11.4.13 14:56
@Stigma píše:
@Kobliha51 Ještě jedna věc na něj platí…a to je moje tchýně…tedy jeho maminka…a já, když si postěžuju, tak ta mu tak vyčistí, želudek, že bude jak anorektik!!! :cert:

to bych nedelala, tahat do toho tchyni, ale poslechla bych koblihu, radi dobre

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
11.4.13 14:57
@Stigma píše:
@Kobliha51 Ještě jedna věc na něj platí…a to je moje tchýně…tedy jeho maminka…a já, když si postěžuju, tak ta mu tak vyčistí, želudek, že bude jak anorektik!!! :cert:

Správně. Jak já říkám mojí snaše - ženský mají držet spolu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky