Jsem na druhém místě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25243
11.4.13 14:59

@Stigma To je hodně silný kafe :) Ale já jsem teda proti tomu, tahat do tohoto rodiče - jak svoje, tak chlapovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.4.13 15:00
@rachel55 píše:
to bych nedelala, tahat do toho tchyni, ale poslechla bych koblihu, radi dobre

Moje snacha se mi svěřuje se vším. Já to synovi naplno nemůžu říct, abych jí neshodila a tak jdu oklikama a snažím se jí pomáhat. Ještě nám na to nepřišel. :zed: Neznamená, že je to můj syn, tak může dělat voloviny. :cert:

• Citovat
  • Upravit
15659
11.4.13 15:03
@Stigma píše:
@Lussye A jak ho mám ignorovat…
  • ráno má svačinu do práce na stole
  • je zvykle, že o obědové pauze dostane čerstvé teplé jídlo na stůl
  • po práci má připravenou svačinu
  • většinou má i teplou večeři
  • uklizeno, navařeno, napečené
  • plná lednice, vypráno a vyžehleno
To mám všechno dělat a jen nekomunikovat nebo co mám dělat??? Já to asi moc neumím ho ignorovat :-( Prosím poraď mi

Tak pokud jsi doma, tak je tohle vlastně Tvoje práce ( člověk by se pak unudil, že jo :-D ), ale proč v pátek večer někam nevyrazíš sama? Zařiď si svůj život, nezávislý na něm. Ano, jste partneři, ale nejste dvojčata, abyste na sobě byli závislí i se zábavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.4.13 15:06
@Jaji77 píše:
Tak pokud jsi doma, tak je tohle vlastně Tvoje práce ( člověk by se pak unudil, že jo :-D ), ale proč v pátek večer někam nevyrazíš sama? Zařiď si svůj život, nezávislý na něm. Ano, jste partneři, ale nejste dvojčata, abyste na sobě byli závislí i se zábavou.

Když si budou každý zařizovat svůj život a budou se chodit bavit sami, tak spolu nemusí žít a čekat dítě. To pak tu rodinu nemuseli zakládat.

• Citovat
  • Upravit
334
11.4.13 15:06

@Jaji77 už jsem zmiňovala, jsem ve čtvrtém měsíci,,, takže zábava je dosti omezená, když nechci celej pátek sedět v začouzené hospodě a koukat na kamarády jak popíjí a já cucám juice :-) (navíc jsem stopnutý kuřák, takže mě to tam dost svádí)…no a navíc i já mám svou práci (pracuji z domova jako externí redaktorka jednoho deníku a to taky zabere dost času, ono napsat článek není jen tak, pokuď tedy nepíšeme na úrovni Blesku či tn. cz)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.4.13 15:07

Noo pěkný… takže ze sebe děláš služku, je to tvoje volba a asi ti to nevadí, jinak by si to nedělala :nevim:

pokud je tvůj partner takový jaký je, tak proč sis s ním pořídila dítě, to jako fakt nechápu :nevim:

promiň mi moji neomalenou upřímnost, ale buď si úplna blbka a necháváš se sebou pěkně orat a nebo on je totální vůl, kterej se asi už nezmění… takže pokud chceš lepší život, tak pryč od něj a nebo to holt budeš muset trpět jako do teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
11.4.13 15:09

@Jaji77 s tim nesouhlasim a ni bych tak zit nechtela, vetsinou takove vztahy konci milenkou nebo milencem

• Citovat
  • Upravit
334
11.4.13 15:10

@chozin protože jsem ho znala třináct let jako super kamaráda, který mi byl vždy ochoten pomoci (což je i teď svým kamarádům), ale nevěděla jsem, že z druhé strany je to jiné…a on takový nebýval, spíš jsem ho prostě rozmazlila, asi je to moje chyba :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.4.13 15:15

Já jsem teda taky taková vzoromila :lol: A mám taky takovýho chlapa, co mu zavolá kamarád a nemožné je hned, zázraky do pěti minut, jen u nás doma to přece všechno počká 8) Takže jsem se za ty roky naučila být v těchto chvílích zlá. A jízlivá. A taky to vracím jak bumerang. Chlap než aby to poslouchal, raději už doma podělá, co je třeba a pak teprve jde. A nemusel poslouchat to štěkání od mně :twisted: :jazyk:
Ale jinak se máme rádi, klape nám to, jen se prostě ten vztah stále někam vyvýjí, je potřeba si vycházet nejprve vstříc doma, pak to ostatní. Jinak mě nevadí, že mi chlap permanentně nesedí za zadkem, tu společnou chvilku si dokážem najít i tak, i když to není moc často, o to hezčí, že to není z donucení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.4.13 15:17

@Stigma Ahojky jak to tak čtu nechci tě něják strašit, ale přesně takhle to bylo u tchanovců, tchýně vyvařovala všechno dělala a jak se tchán odvděčil našel si jinou ženskou :zed: Samozdřejmě neříkám že je to tvůj připad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.4.13 15:17
@Stigma píše:
@chozin protože jsem ho znala třináct let jako super kamaráda, který mi byl vždy ochoten pomoci (což je i teď svým kamarádům), ale nevěděla jsem, že z druhé strany je to jiné…a on takový nebýval, spíš jsem ho prostě rozmazlila, asi je to moje chyba :-(

až se ti narodí mimi, tak budeš potřebovat hodně pomoc a to hlavně doma, jelikož prvních pár dní s mimi je fakt záhul 8o
takže si s drahým velmi důrazně promluv a změň zavedlé zvyklosti a pokud se nic nezmění, tak pryč od něj, jelikož to potom nekončívá dobře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
11.4.13 15:18
@Stigma píše:
@valkil hezkej večer je jen o dvou lidech a intimitě, takže doma, hezká věčeře, příjemné chvilky ve dvou, kdy ti muž poděkuje tím, že s tebou je za to všechno co pro něj děláš…

Achjo, takové romantičky by se neměly vdávat/žít s někým. Ušetřily by si mnohá zklamání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.4.13 15:19
@Stigma píše:
@Lussye A jak ho mám ignorovat…
  • ráno má svačinu do práce na stole
  • je zvykle, že o obědové pauze dostane čerstvé teplé jídlo na stůl
  • po práci má připravenou svačinu
  • většinou má i teplou večeři
  • uklizeno, navařeno, napečené
  • plná lednice, vypráno a vyžehleno
To mám všechno dělat a jen nekomunikovat nebo co mám dělat??? Já to asi moc neumím ho ignorovat :-( Prosím poraď mi

Tohle všechno bych zrušila..jestli si všimne, že je něco jinak, je to na dobré cestě, jestli si toho nevšimne, balila bych kufírky a šla bych o dům dál.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.4.13 15:19

Chtělo by to kompromis- v úterý jdeš s klukama ven, ve středu jdu já na procházku s holkama. Zaveď to co nejdřív, protože čím déle bude takhle zvyklej, tím hůř. Stejně bych ho po porodu zapojila do hlídání dítěte, je to i jeho dítě a i Ty-ač maminka, máš právo na odreagování se. Vařila bych mu, Ty máš péči o dům nebo byt a kuchy'ň, on vydělává. Ale pokud Ty jako vidno vyděláváš taky, tak bych tu vařicí péči zmírnila. nenechej ze sebe dělat otroka ani v..a. hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.4.13 15:20

@Stigma toto se dá změnit, každý chlap je svým způsobem sobec…bez tuto diskuzi z nadhledem. :palec: Doma zvolni tempo, ořestaň ho obskakovat, řekni mu že tio není nejlíp, že si musíš odpočinou a trochu ho zapoj…požádej ho ať ti uvaří čaj, přinese večeři a ták.

uvodíš ono se to zlepší, nemá smysl si vyčítát, že jsi si ho rozmazlila a že si zato můžeš sama…protože jsi všechno připravovala z lásky a proto ti to nepříšlo divný. :hug: Vše se dá změnit, jen to chce trocha trpělivosti a chlapa naučit trocha ohleduplnosti k tobě…mému to došlo až když sem mu řekla, že mi chybí…chybí i když tu vlastně se mnou je.

pokud si někdy četla diskuse zde na miminu, tak v každé diskuzi o partnerovi se najdou tací, kteří napíšou…nechápu proč si s takovým chlapem, pořizuješ dítě, okamžitě od něj pryč… :roll: ale proč, vše se dá řešit

Počkej až se zeptáš na radu ohledně mimča, kojení…to se ti zase ozvou biomatky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí