Jsem na druhém místě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
11.4.13 15:23

@Kobliha51 u nás to funguje tak, že máme společný okruh přátel, pak mám já svoje a manžel taky svoje. Oba jsme se sestěhovali do neznámého města, já nechodím do hospody ( nebo velmi vyjímečně ) a on nechodí do mého kulturního kroužku, protože mu to nic neříká. Takže on si jde jednou do týdne pokecat s chlapama do hospody a já jednou týdně s holkama do kulturky. Chodíme oba do práce, on uklízí, já vařím a peru, a protože oba jedeme na směny, tak se občas vidíme i doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.4.13 15:25

@Lussye Jsem s mím, protože ho miluju!!! Netřeba jiných důvodů a na biomatky jsem PES!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
11.4.13 15:26

@rachel55 a proč by musely? Není to o ignoraci, ale o dělbě času. Možná tím, že jsme se dali dohromady už jako starší ( bylo nám třicet ), si dáme dost svobody na kterou jsme byli zvyklí a zároveň žijeme spolu a když se z práce sejdeme doma, tak si ty chvíle opravdu intenzivně užíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
11.4.13 15:27

@Kobliha51 takovouhle tchyni mám taky :mrgreen: :kytka: drží se mnou :hug: samozřejmě ke zdaru svého syna. Vychovala mi ho výtečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.4.13 15:28

No všechno se možná dá řešit, ale né s každým se dá žít, né každý je pro rodinný a partnerský život… pro některé jsou kamarádi víc než-li rodina a nikdy se to u nich nezmění, takže já bych docela hodně řešila, zda s takovým člověkem žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.4.13 15:30
@Stigma píše:
@Lussye Jsem s mím, protože ho miluju!!! Netřeba jiných důvodů a na biomatky jsem PES!!! :D

a to je hlavní :palec: Jen musí pochopit, že chceš s ním taky trávit čas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
11.4.13 15:30

A jak to budeš dělat, až budeš mít malé mimino, to budeš pořád chystat všechny tyhle jídla? To asi těžko, nebo padneš vyčerpáním. Pěkně bych ho už zvykala na menší servis, ať není pak překvapen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.4.13 15:33

@veria jsem workoholička, takže spíše se složím a skončím na kapačkách, tehdy mu to možná dojde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
11.4.13 15:35

Neblázni, z dítěte budeš fakt hodně unavená zezačátku. A jestli chceš kojit, aspoň v 6N ti skoro celý čas asi zabere kojení, málokdo to má úplně v pohodě a bez problémů…no uvidíš. Každopádně on se bude muset víc zapojit, takto to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.4.13 15:38
@Stigma píše:
@Lussye Jsem s mím, protože ho miluju!!! Netřeba jiných důvodů a na biomatky jsem PES!!! :D

No vidíš! Když ho miluješ, není co řešit! :mrgreen: a k tomu čekáte miminko upečené ze samé lásky, vždyť to je jak z pohádky - užívej si své štěstí a neřeš prkotiny, co by tady jiné dámy dali za tvé trápení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
11.4.13 15:45

Já ti nevim, nečetla jsem úplně celou diskusi, ale přijde mi to, že celý den lítáš a obskakuješ domácnost, aby manžílek měl vše na zlatém podnose a pak za to očekáváš, že ti bude „líbat nohy celý večer každý večer“.
Takže já bych se na polovinu těch věcí vyprdla a udělala si taky svůj program. Odpoutáš se od domácnosti (jsi sakriš těhotná, můžeš celý dny lítat kde chceš, až budeš mít doma dvě dítka, tak to tak jednoduché nebude), jemu ukážeš, že není středobodem tvého světa uvařit mu dobrou svíčkovou.
Nikde není řečeno, že hned musíš lítat po hospodách, ne? Já teda většinu těhotenství fungovala jako netěhotná, s partou na hory, na chatu, grilovačky v létě, na konzert (když to nebyl zrovna nátřesk v kotli), nebo s kamarádkama po nákupech pro malýho, na návštěvu k babičkám…
Na to, zaprdnout se doma a pak chlapovi vyčítat, že tam nesedí s tebou máš času dost, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
11.4.13 15:49

@Mar__tanka1983 jj, moje řeč, sedět doma, podstrojovat a očekávat vděk - to od chlapa nikdy nečekej! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
11.4.13 17:07
@Stigma píše:
@valkil hezkej večer je jen o dvou lidech a intimitě, takže doma, hezká věčeře, příjemné chvilky ve dvou, kdy ti muž poděkuje tím, že s tebou je za to všechno co pro něj děláš…

kde takovýho najdu? Né že by mi přítel neděkoval, ale pravidlo to není a já to nevyžaduju. Chlapy na nějaký děkovný kecy moc nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
11.4.13 19:08
@Stigma píše:
@Lussye A jak ho mám ignorovat…
  • ráno má svačinu do práce na stole
  • je zvykle, že o obědové pauze dostane čerstvé teplé jídlo na stůl
  • po práci má připravenou svačinu
  • většinou má i teplou večeři
  • uklizeno, navařeno, napečené
  • plná lednice, vypráno a vyžehleno
To mám všechno dělat a jen nekomunikovat nebo co mám dělat??? Já to asi moc neumím ho ignorovat :-( Prosím poraď mi

Holka brzdi, dve svaciny vynechaj a namiesto toho si vyloz nohy na stol alebo si pospi, ked si tehotna. jednak to pomoze tebe aj babatku, jednak chlap nedostane taky sok, ked po porode nezvladnes navarit ANI JEDNO jedlo, lebo budes len kojit, odsavat, prebalovat, riesit svoju hygienu a bolave brusko prcka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.4.13 10:10

Tak včera jsme po tom co jsme dodělali dřevo šli na pivo (já na malinovku) a tam jsem to téma otevřela…a šla jsem na to i přes finance…tady je výsledek

• teplé večeře dělat nemusím (prý je to drahé)
  • večeře si zvládne udělat sám, já si mám prej sednout a brblat u Prostřeno
  • do hospody bude chodit jednou týdně v úterý s klukama, dom si koupí basu, když mu to pivo chitná, tak si ho může dát doma u televize
  • no a les má dovolenej dvakrát týdně
  • každý jiný den po práci mi pomůže se zahradou a s domem
  • taky jsme se dohodly na jednoměsíčním elikém nákupu abychom nezabili vždy sobotu při týdenním nákupu
  • no a co ušetříme (za teplé večeře a jeho hospody) budeme šetřit na dovolenou…

Asi mu včera spadl špalek na hlavu, ale mám pocit, že se mu rosvítilo (ikdyž je to zatím jen ve slibech, uvidíme jak mu to půjde doopravdy) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí