Jsem nešťastná z dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16235
12.11.19 11:19

Hele nejsi náhodou dvojče uživatelky meh57? Přístup k dětem máte až neskutečně stejný, resp. stejně pitomý.

Edit: Aha, to už tu proběhlo, já to předtím nečetla. No, tak nejsem sama, komu připadá projev naprosto totožný.

Příspěvek upraven 12.11.19 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 11:19

@unuděná Ať ví koho si vzal. Já řekla jenom pravdu.

• Citovat
  • Upravit
53518
12.11.19 11:20
@Anonymní píše:
@lucenka Chci ať se vzpamatuje.

Nech ji žít. Třeba se jednou ozve sama. Asi jsi chtěla poplácat po rameni, jaká jsi matka roku a jak máš špatnou dceru. Tak sorry. Ano, nebyla zrovna vzorná, já jsem si nedovolila nepracovat. Chtěla jsem se postavit co nejdřív na vlastní nohy. A myslím, že ve 41 letech se nemusím za nic stydět. Rady starších členů rodiny vyslechnu, promyslím a když uznám, že mají pravdu, řídím se tím. Jinak si dělám to, co uznám za vhodné. Respektuju a chci být respektována. Ne tlačena do škatulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
12.11.19 11:20
@Anonymní píše:

8o 8o Ty se „hojíš“ za to, že Tě nepozvali na svatbu, tak ji pomluvíš před zeťem, který je pro Tebe docela cizí člověk? Tak tos to hodně vylepšila.

Příspěvek upraven 12.11.19 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.11.19 11:21
@Anonymní píše:

To snad ale nemůžeš myslet vážně?? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
12.11.19 11:22
@Anonymní píše:

No tak minimálně už ví, s kým musela vyrůstat jeho žena, myslím, že jejich vztah to může jen a jen posílit, a tebe to právem vrhne do hanby opovržení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.11.19 11:22
@Anonymní píše:

Ale on si vzal ženu, která se mu líbila, spal s ní, byla fajn, ona chtěla jeho, chtěli spolu být denně. Nejde o to, aby věděl všechny její hříchy. Já bych se třeba se vším hned taky nesvěřila, nebo bych maximálně řekla, že jsem měla divočejší období kolem 20. A problémy s mámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
12.11.19 11:24
@Anonymní píše:
@unuděná Ona ať se vzpamatuje a začne se chovat dospěle a zodpovědně

A proč myslíš, že se tak nechová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
12.11.19 11:25
@Anonymní píše:

Ty jí nenávidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
12.11.19 11:26
@Anonymní píše:
@unuděná Ona ať se vzpamatuje a začne se chovat dospěle a zodpovědně

Dospělý člověk je zodpovědný sám za sebe. Že ty máš jinou představu o zodpovědnosti, je problém tvůj, ne dceřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.11.19 11:29
@baimoli píše:
Ty jí nenávidíš

Myslím si to samé. Závist, krutost, absolutní absence empatie. Lepší by bylo si to přiznat a zmizet jí ze života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
12.11.19 11:31
@unuděná píše:
Myslím si to samé. Závist, krutost, absolutní absence empatie. Lepší by bylo si to přiznat a zmizet jí ze života.

Snaží se jí jen kontrolovat a ničit ji dál život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.11.19 11:32
@unuděná píše:

A ještě si myslí, že udělala vše správně. Zas jednou diskuze, kde se všechny jednomyslně shodnem, taky dobrý ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
@Anonymní píše:
"Dcera tedy chtěla studovat, ale tak já jako její matka vím, že prostě na školu nemá, vždyť střední proplouvala průměrnými známkami a z matematiky propadala. Tak jsme jí s manželem řekli, až jde raději pracovat.

teda kdyz te ctu, jsem jen rada, ze nejsi moji mamou, takova ambiciozni sle.ice, studena jak psi cumak., ktera nenecha rodinu kolem sebe dychat ntb. o tech znamkach vypovída o tobe vse - sr.la jsi se dceri do zivota, ponizovala ji a verim, kdykoliv se ozvala dostala od tebe pojeb, tak se radeji stahla a stal se z ni introvert. ntb. mozna se budes divit, ale znamky na stredni nemusi vubec o nicem vypovidat, ja mela cely gympl same trojky a ctyrky a mam vystudovane 2 vysoke skoly :nevim: predpokladam, ze i tu stredni jste ji vybirali vy, a ze ji nesla matika, vis ty vubec, co ji bavilo? :nevim: ty nejsi dobra mama a nikdy jsi nebyla :poblion:

Příspěvek upraven 12.11.19 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
@baimoli píše:
Ty jí nenávidíš

To ani nemusí. Ale cítí obrovský nevděk a křivdu, tak šílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová