Jsem nešťastná z dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41282
12.11.19 11:34
@Anonymní píše:
@unuděná Ona ať se vzpamatuje a začne se chovat dospěle a zodpovědně

to teď udělá tak, že osobu, která ji rozvrací manželství a ničí už od dětství, odstřihne. To je rozumné a dospělé. Takže ji můžeš blahopřát :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 11:36

@markytka3 Ano střední jsme ji s manželem vybrali my, víme na co má a na co ne. Měla studovat za kuchařku, ale po dvou měsících tam nechtěla a museli jsme jí vybavovat Obchodní akademii. Moje matka tam má známe tak se to povedlo, ale nedařilo se jí tam, měla průměrné známky. No vidíte, nejsem zas tak hrozná jak o mě tvrdíte.

• Citovat
  • Upravit
41282
12.11.19 11:36
@Anonymní píše:
@unuděná Ať ví koho si vzal. Já řekla jenom pravdu.

a ještě dotčená, že nebyla pozvána na svatbu :mrgreen: hádám, že po tomto výstupu tě odstřihnou oba, a ty budeš mít štěstí, když ti někdo řekne, že viděl tvé vnouče na fcb ;) sama jsi si to podělala, te´d jen sbíráš plody své práce, tak snad budeš spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
12.11.19 11:37
@Anonymní píše:
@markytka3 Ano střední jsme ji s manželem vybrali my, víme na co má a na co ne.Měla studovat za kuchařku, ale po dvou měsících tam nechtěla a museli jsme jí vybavovat Obchodní akademii. Moje matka tam má známe tak se to povedlo, ale nedařilo se jí tam, měla průměrné známky. No vidíte, nejsem zas tak hrozná jak o mě tvrdíte.

jsi přesně tak hrozná, jak tu píší. Chudák holka, ještě že se zachránila útěkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 11:40

Myslím, že nemá smysl to dál rozebírat.

• Citovat
  • Upravit
53190
12.11.19 11:41
@Anonymní píše:
@markytka3 Ano střední jsme ji s manželem vybrali my, víme na co má a na co ne. Měla studovat za kuchařku, ale po dvou měsících tam nechtěla a museli jsme jí vybavovat Obchodní akademii. Moje matka tam má známe tak se to povedlo, ale nedařilo se jí tam, měla průměrné známky. No vidíte, nejsem zas tak hrozná jak o mě tvrdíte.

Jakože jste jí vybrali kuchařku, kterou nechtěla a divili jste se, že pak chtěla přejít na OA? Že měla průměrné známky znamená, že se jí nedaří? Vždyť dostudovala ne? Pravděpodobně s maturitou, takže o co jde? Byla bys radši, kdyby měla samé jedničky na kuchařském výučním oboru?? Kapánek pomatené hodnoty máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
12.11.19 11:44

Jak tu někdo nazval vaši domácnost „studeným odchovem“, tak si myslím, že v tom to opravdu může být. V něčem takovým jsem totiž vyrostla i já. Nechci být zlá na svoje rodiče, už jsou oba po smrti. Ale je to tak, jak byli vedeni oni, tak vedli zase svoji domácnost. U nás se nevedla pochvala, objetí ani žádný jiný výraz lásky. Asi to neuměli. Nekonaly se ani žádné výlety, dovolené, společné akce, bylo to na vesnici, tam se děti zabavily samy, bylo to ještě v minulém režimu, tak to bylo taky trošku jinak. Měli jsme dům, zahradu, pole,,,tak jediné společné akce se odehrávaly tam. Mám maturitu, brácha vyučen, ale ani jeden z nás nechtěl jít dál, já jsem naopak v 19 z domu utekla a naši se strašně divili, podobně jako ty. Po čase mi „odpustili“, vztah jsme měli ok, ale takový normál. Když se mi narodila dcera, tak máti neuměla být moc ani babička, snažila se, chtěla asi něco dohnat, ale nešlo to tak úplně.

Já jsem s dcerou programově sama, nechtěla jsem nikdy s nikým žít,,,ale máme to spolu jinak. Vyjadřovat lásku slovně teda taky moc neumím, ale odmala spolu blbneme, objetí není problém, jezdíme na dovolené a výlety, a i teď, když jí je pubertálních 15, tak jsme v pohodě, snad to vydrží. Snažím se vyvarovat chyb, co dělali naši, a na dceři jsem se učila takové té lásce, byť to zní hodně hloupě, ale je to tak. Dělá sport, jezdí na závody, občas jedu s ní, aby viděla zájem, te´d půjde na střední, a i kdybych si myslela, že na vejšku nemá, ale chce, tak jí ten rok vejšky přece klidně dopřeju, ať to pozná sama. Navíc často se zjistí, že někomu nesedne střední, ale vejška v pohodě,,,dyk dneska má vejšku každej druhej.

Když to shrnu, na dětství nevzpomínám až tak špatně, bylo to prostě jiné než dnes, ale výchova rodičů mě pochopitelně ovlivnila - normální věc - v některých směrech fakt negativně. A tak se snažím to dělat jinak. Myslím, že podobně i tvoje dcera. Našla si partnera, má rodinu, a jede si podle svýho. Že svý rodiče u toho nechce, je sice smutný, ale má to někde svůj důvod. Řekla bych, že časem se to srovná a budete spolu aspoň komunikovat. Musíš ale rozhodně ubrat a spíš vyčkávat. Připomeň se jen občas, na Vánoce, na nějaký svátek, pozvání na léto apod. To šmírování v práci bylo fakt hnusný. Na druhou stranu vyhazov z domu, když dítko fláká, nepřispívá, tak to si myslím, že je ok,,,ale lépe, když se tomu předejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
12.11.19 11:45
@Anonymní píše:
@unuděná Ona ať se vzpamatuje a začne se chovat dospěle a zodpovědně

Ty jo, byt na jejim miste, tak se odstehuji na druhy konec sveta a zmenim si jmeno. Ty jsi neskutecne zly clovek. Ona se ti nikdy nemuze zavdecit, i kdyby se nakrajela do nudli. Hlavne ze ti nevadi syn povalec a porad resis jen ji. Dej ji pokoj proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
12.11.19 11:49
@Anonymní píše:

hrozna? to je slabe slovo, navis hnusna bonzacka, a verim, ze po tom, co jsi napovidala za lzi o ni manzelovi, mas to u ni posr.ne, totalne. stb proti tobe hadr :nevim: a navic jsi troll bo ted pises, ze mela prumerne znamky a predtim, ze propadala v matematice. myslim, ze lzes tady ty a ne tvoje dcera. doufam, ze se dobre bavis. ale jsi velice hloupa, bo si nemapatujes, co jsi psala na predchozich strankach. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 11:51

@markytka3 Pamatuju si moc dobře. Měla průměrné známky, ale matika jí nikdy nešla, s tou měla problémy už od základní školy. Jednou i propadla, naštěstí ne na konci roku.

• Citovat
  • Upravit
3392
12.11.19 11:57
@Anonymní píše:
@warita Tak to máte zvláštně nastavené. Já jsem byla také vychovávaná k pracovitosti, už jako dítě jsem pracovala a pomáhala mamce. Bez práce nejsou koláče mi říkávala mamka.

Nebyla si za minulyho režimu soudružka náhodou? :roll: Úplná údernice :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
12.11.19 12:01
@Anonymní píše:
@markytka3 Pamatuju si moc dobře. Měla průměrné známky, ale matika jí nikdy nešla, s tou měla problémy už od základní školy. Jednou i propadla, naštěstí ne na konci roku.

a proc jste ji nedali na obor, ktery by ji bavil, asi fakt moc s manzelem chytri nebudete, kdyz vite, ze dceri nejde matematika a date ji na obchodni akademii :nevim: ja jen doufam, ze si tu vse vymyslis, bo takovahle matka je murou vsech deti. tvoji rodice z tebe udelali takovy paskvil, a ty toho sameho jsi se dopustila na svych detech - to ze ti lzou, je jen dusledek tveho pristupu k nim. tva dcera ale v sobe nasla silu a odesla. zivot, jaky u vas mela, to co tu popisujes, to je jak v manzelstvi s psychyckym tyranem, a jen maloktera dokaze odejit. na svoji dceru bud pysna, pokud je to fakt pravda, ona je velice silna osobnost bo se vymanila z podruci despotickych a siblych rodicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filzefina
12.11.19 12:02

Zakladatelku jsem zkusila nahlasit. Ja proste neverim, ze nekdo, kdo by byl takto omezeny vuci vlastnim detem, by se s tim jeste chlubil na netu… 8o

• Citovat
  • Upravit
205
12.11.19 12:05

Zakladatelko, mela by jsi se starat o sve podrizene, pani vedouci, at neudelaji chybicku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.11.19 12:08
@Filzefina píše:
Zakladatelku jsem zkusila nahlasit. Ja proste neverim, ze nekdo, kdo by byl takto omezeny vuci vlastnim detem, by se s tim jeste chlubil na netu… 8o

Přesně jako meh ;) Taky jsem hlásila, ale nikdo nereaguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová