Jsem nešťastná z dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
12.11.19 10:39
@Anonymní píše:
@warita Když myslíte. Dceři je 30 let a nemá své vlastní bydlení, tedy nevím jestli mají nebo ne, ještě před rokem neměla a bydlela v nájmu. Tak jsem jí radila aby si vzala úvěr, že je to lepší platit své a ne někomu cizímu, co nikdy moje nebude. Ale ona si pořád dělá co chce. Babička jí také domlouvala, ale zbytečně.

mně je přes 30, mám dítě a představ si to, žiju v nájmu. Naštěstí mám ale normální mamku a do ničeho mě netlačí.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.11.19 10:40
@Anonymní píše:
@unuděná Vedla jsem jí k tomu, aby pracovala, už od mala musela pomáhat s úklidem, s vařením, postarat se o mladšího bratra. Já i manžel jsme byli v práci. Říkala jsem jí, ať se naučí pracovitosti, že to bude v životě potřebovaat.

takže vlastně dělala tvou práci :palec: divím se, že od tebe nezdrhla dřív.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 10:41

@inkakřivák Mohla mi říct všechno. Nevím proč to neudělala.

• Citovat
  • Upravit
76832
12.11.19 10:42
@Anonymní píše:

ty jsi jako kolovrátek, meh57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
12.11.19 10:43
@stinga píše:
drahá, ty jsi meh57 ať se snažíš, jak chceš :mavam:

jak vyšitá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
12.11.19 10:43
@Anonymní píše:

No, evidentně ale nechtěla, a asi moc dobře věděla proč. Píšeš, že jí máš ráda a záleží ti na ní, tak jí udělej laskavost a nech jí žít její život. Furt se do ní jen navážíš a strašně se divíš že s tebou nemluví. Takhle ani nezačne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 10:44

@lucenka Vy o vlku a já o koze.

• Citovat
  • Upravit
5040
12.11.19 10:45

Tak to je vtipný, ještěže jsem o tuto diskuzi nepřišla. Zakladatelko, dcera tě odstřihla, protože jsi emocionální upír. Jakýkoli kontakt s tebou ji absolutně vyšťavil, necítila se dobře. Když sebrala odvahu a utekla, uvědomila si, že bez tebe je jí líp. Snažily jste se obě alespoň o telefonický kontakt, bohužel i tak se z tvého vlivu nedokázala vymanit. Tak to prostě vyřešila radikálně a kontakt utnula úplně. Že tě nepozvala na svatbu chápu. Zkazila bys jí to. Do všeho bys jí kecala, dozvěděla by se od tebe, co všechno udělala špatně. Na svatbě mají ale převládat pozitivní emoce a to ty neumíš. Vztah s dcerou už se asi nikdy úplně nespraví, ale když budeš pracovat na sobě, snažit se na svět koukat pozitivníma očima, nehledat na všem jen chyby, bude se ti žít o mnoho líp. A kontakt neznamená kontrolu. Zkus jí napsat zprávu a nevyptávat se na podrobnosti ze života. Normálně se jí zeptej, jestli je šťastná. To je totiž důležitější než to, kde pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
12.11.19 10:48

Pani zakladatelko, pracujete v ostrave, okoli ostravy… Coz? :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593

@Anonymní ja se matce taky nesveruju. A vis proc? Protoze ji to vlastne nezajima. Nedokaze projevit empatii, soucit, nedokaze emocionalne podporit a kdyz jsem se ji v minulosti s necim sverila, skoncilo to tak, ze si do mne jeste kopla a pri nejblizsi prilezitosti to jeste pouzila proti mne.

Ty budes obdobny pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Anonymní píše:
@lucenka Vy o vlku a já o koze.

Takže. tobe už nevadí, že žije v nájmu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 10:50

@Čičorečka Vy si neumíte přestavit jak jsme to s ní měli těžké. Opravdu jsem nečekala, že se diskuze zvrtne úplně jiným směrem. Dočetla jsem se, že já jsem ta zlá, já, co jí vedla k pracovitosti a zodpovědnosti celý život. Nepřála bych Vám dceru, která s Vámi nemluví, nepracuje a lže, otěhotní, uteče z domu, vdá se a nic neřekne, manžel i já jsme hotoví z jejího chování a tak jsem alespoň napsala jejímu muži. Ten byl mimo jiné, také překvapený jaká je, jak mi pořád lhala a nechtělo se jí dělat.

• Citovat
  • Upravit
53190
12.11.19 10:51

@baimoli @stinga Holky, žádala jsem adminky o prověření, ale zatím ticho po pěšině 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
@Anonymní píše:
@warita Když myslíte. Dceři je 30 let a nemá své vlastní bydlení, tedy nevím jestli mají nebo ne, ještě před rokem neměla a bydlela v nájmu. Tak jsem jí radila aby si vzala úvěr, že je to lepší platit své a ne někomu cizímu, co nikdy moje nebude. Ale ona si pořád dělá co chce. Babička jí také domlouvala, ale zbytečně.

Jo, mohu potvrdit, že dospělé děti si opravdu dělají co chtějí. Ale za mnou ty moje pořád chodí, svěřují se, a názor si vyslechnou. Ono hodně záleží na tom, jak ty dobře míněné rady podáš. Každý má jen jeden jediný zdejší život a chce si ho po svém prožít. Já oceňuji důvěru svých dětí, ale nemůžu a nesmím se vztekat, že mě, co dospělé, neposlechnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Anonymouska Pocházím v Roudnice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat