Jsem nešťastná z dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.11.19 10:05

@stinga Bohužel se nenudím. Spíš se trápím.

• Citovat
  • Upravit
53190
12.11.19 10:05
@Anonymní píše:
@Anonymouska Co je to za otázku? Peníze prostě jsou důležité, raději budu bohatá a smutná než-li chudá a veselá. S penězi je život lehčí. Za peníze můžete jít na dovolenou, koupit si něco hezkého. Vy byste byli šťastná bez peněz? To asi nikdo, že?

Jsi magor, pravej a nefalšovanej. Doufám, že píšeš ve volné hodince mezi sezeními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
12.11.19 10:08

Nebudu řešit, jestli je paní troll. To by se tu nedalo reagovat už skoro na nic. Zakladatelko, je tu myslím převaha maminek s dětmi dosud malými. Takže těm se to snadno odsuzuje. Samozřejmě všichni doufáme, že se nám děti povedou, ale podle dnešních dětí soudím, že rodičů, kteří mohou být časem nemile překvapeni, nemusí být málo. I když samozřejmě vychovávají, jak to považují za nejlepší. Já to vidím tak, že cítíš křivdu, protože nechápeš, proč se dcera, z Tvého pohledu nečekaně, tak zachovala. Ona má ale bezpochyby důvod, proč to udělala. Protože je to dospělá ženská, měla by Ti toto objasnit. A Ty bys pak měla plně respektovat, že Tě ve svém životě nechce, a hlavně se podle toho chovat. Vím, bolí to příšerně. Ale toho, co nás v životě bolí, a nikdy nepřestane, asi kus nese každý z nás. :kytka:

Příspěvek upraven 12.11.19 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
12.11.19 10:08

:lol: :lol: jak jaaaa bycb byla stastnaaa, kdyby se tady tva dcera ozvala, nebo alespon syn, abychom znali pravdu o tobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 10:09

@unuděná Myslím, že to je tady zbytečné. Já jsem ta zlá a dcera je nevinnost. Dcera, která lhala, že chodí do práce a nepracovala, se svým přítelem otěhotněla a ani mi to neřekla, byla na potratu a ani to mi neřekla, dozvěděla jsem se to náhodou od syna. Přiznávám, možná jsem taky pochybila, ale s ní to jinak nešlo. Ani po dobrém ani po zlém.

• Citovat
  • Upravit
205
12.11.19 10:10
@Anonymní píše:
@unuděná Myslím, že to je tady zbytečné. Já jsem ta zlá a dcera je nevinnost. Dcera, která lhala, že chodí do práce a nepracovala, se svým přítelem otěhotněla a ani mi to neřekla, byla na potratu a ani to mi neřekla, dozvěděla jsem se to náhodou od syna. Přiznávám, možná jsem taky pochybila, ale s ní to jinak nešlo. Ani po dobrém ani po zlém.

Kdyby byla tehotna a prisla ti to rict, tak bys ji stejne na ten potrat poslala, protoze penizky a prace jsou prece dulezitejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.11.19 10:11
@Anonymní píše:
@unuděná Myslím, že to je tady zbytečné. Já jsem ta zlá a dcera je nevinnost. Dcera, která lhala, že chodí do práce a nepracovala, se svým přítelem otěhotněla a ani mi to neřekla, byla na potratu a ani to mi neřekla, dozvěděla jsem se to náhodou od syna. Přiznávám, možná jsem taky pochybila, ale s ní to jinak nešlo. Ani po dobrém ani po zlém.

Jistě šlo, ale to bys nesměla v době, kdy se děti vychovávají jen čekat, až z „toho vyroste“ :nevim: Znovu se ptám, co jsi v jejím dětství konkrétně dělala pro to, aby dcera vyrostla v zodpovědnou ženu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33841
@Anonymní píše:
@arinecka Já ale měla důvod ji nevěřit. Lhala, že chodí do práce a přitom nechodila, tak jak jsem ji mohla věřit?

To ale nebyla tvoje starost. Vidíš kam až to zašlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Muzu se zeptat, jakou mas praci? Na jake pozici jsi? 😊

• Citovat
  • Upravit
13955
12.11.19 10:13
@Anonymní píše:

Ta bude dělat na finančáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 10:14

@Anonymouska Tedy podle Vás to bylo rozumné? Bylo jí teprv 19 a ten její kluk by se o ní ani o dítě nepostaral, zůstala by na krku mě a manželovi. Byla po škole, no jakou by měla mateřskou, z čeho by žila? Vy máte děti? Bylo by to pro Vás příjemné mít doma mladou, těhotnou dceru?

• Citovat
  • Upravit
21593
12.11.19 10:14
@Anonymní píše:
@Anonymouska Co je to za otázku? Peníze prostě jsou důležité, raději budu bohatá a smutná než-li chudá a veselá. S penězi je život lehčí. Za peníze můžete jít na dovolenou, koupit si něco hezkého. Vy byste byli šťastná bez peněz? To asi nikdo, že?

CO PROSIM? Je to presne naopak: Radeji chuda a stastna, nez bohata a smutna.

Boha jeho, to snad nemuze byt vazne mysleny nazor, ze radsi materialni zabezpeceni nez spokojenost s zivotem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 10:15

Mám taky matku, která mě jen kontrolovala. Nikdy jsem nebyla žádný záškolák, po VŠ ihned práce. No výsledkem je také stéhování co nejdál… Podle mě neříkáš vše a dělo se toho víc. Nechci tě odsuzovat, ale pokud se s tebou nebaví ani 1 dítě, tak něco vážně děláš zle… Jen na zamyšlení, pro tebe… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 10:15
@Anonymní píše:

To není důležité? Jsem vědoucí v továrně.

• Citovat
  • Upravit
53190
12.11.19 10:17
@Anonymní píše:
@Anonymouska Tedy podle Vás to bylo rozumné? Bylo jí teprv 19 a ten její kluk by se o ní ani o dítě nepostaral, zůstala by na krku mě a manželovi. Byla po škole, no jakou by měla mateřskou, z čeho by žila? Vy máte děti? Bylo by to pro Vás příjemné mít doma mladou, těhotnou dceru?

Kdybys jí nechala jít její vlastní cestou, tak se třeba do téhle situace ani nedostala. Mohla studovat na vejšce a být SPOKOJENÁ. Jenže o tohle tobě bohužel nikdy nešlo. Hlavně, ať má peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová