Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
… Edit - to je troll jak vyšitý ![]()
Příspěvek upraven 12.11.19 v 09:05
@Anonymní píše:
@beruska9 To snad nemyslíte vážně? Dali jsme dětem všechno, jediné, co jsme chtěli bylo to, aby pracovali a dokázali se o sebe postarat. Nic jiného od nich nechceme. Dcera tedy chtěla studovat, ale tak já jako její matka vím, že prostě na školu nemá, vždyť střední proplouvala průměrnými známkami a z matematiky propadala. Tak jsme jí s manželem řekli, až jde raději pracovat.
Myslim to uplne vazne, ale ted uz napul verim a hlavne DOUFAM, ze tohle je fabulace, i kdyz bohuzel i takovi rodice urcite jsou.
@lucenka Kdoví, co mu o mě namluvila. Já se o ní starala a tahle oplácí, to je v pořádku?
@beruska9 Jaká fabulace? Je spousta rodičů, kteří mají nepovedené děti. Bohužel. Přišla jsem se poradit, jak dál, co dělat.
@PaníKadrnožková píše:
Pripomina mi to vcerejsi diskuzi „prislo se na to, ze jsem lhala“. Uvnitr je odkaz na tu prvni
tak jsem okamzite na tu diskuzi myslela.
@Anonymní píše:
@Filzefina Takže jsem se neměla starat co z ní bude? Takhle?
Ty ses nestarala, tys ji zajistila po dobu zákonem nutnou střechu nad hlavou, jídlo a oblečení. Nic víc, nic mín
Láska, péče, zájem ten nebyl
@Anonymní píše:
@Filzefina Takže jsem se neměla starat co z ní bude? Takhle?
No ja kdyz ctu dal tve vyjadrovani o detech, tak gratuluji ze to s tebou vydrzela tak dlouho.
Psala jsi „Já žiju s mužem šťastně už téměř 30 let“. Téměř. Dcera má 30. A těhotenství trvá 9 měsíců. Zkrátka jsi s mužem kratší dobu, než kolik má dcera.
@Anonymní píše:
@beruska9 Jaká fabulace? Je spousta rodičů, kteří mají nepovedené děti. Bohužel. Přišla jsem se poradit, jak dál, co dělat.
beztak JSI troll, a co máš dělat? NIC
@jahuhudka Jak že ne? Jasně že byl. Vždyť jsem jí řekla, že mě může říct všechno. Ten je vdaná a já o tom nevím, to je rána pro každého rodiče. Možná jsem nebyla nejlepší matka, ale tohle jsem si nezasloužila. Manžel ji odstřihnul, ale já nemůžu a nechci.
@Anonymní píše:
@lucenka Kdoví, co mu o mě namluvila. Já se o ní starala a tahle oplácí, to je v pořádku?
Tys jí jen poskytla materiální zabezpečení. Nic víc. Takže od ní taky nic nečekej.
@Anonymní píše:
Mno, a je spousta deti, co maji nepovedene rodice. Jestli to je vsechno pravda, tak mi je to fakt lito. Co delat? Slez ze sveho piedestalu zasluh, dojdi si na terapii, abys pochopila, co detem delas. Prestan se s*at dceri do zivota a jak jsem psala, doufej, ze se to v ni jednou zahoji a pak se treba s tebou jeste nekdy bude chtit spojit. Nebo se dal rochni ve sve roli martyra a smir se s tim, ze uz ji mozna neuvidis ![]()
@Melpel A to je problém? Ale vzali jsme se a žijeme spolu už téměř 30 let ve sňatku, v únoru to bude 30 let.