Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@lucenka A ani do továrny se jí nechtělo. Já věděla, že tu školu by neudělala, tak proč ztrácet čas když může pracovat. Je důležité vědět zhodnotit svoje možnosti a vědět jestli na něco mám nebo nemám. Podpořím ji ráda, ale ne v nesmyslech.
Ty si dobre na hlavu ![]()
@lucenka Vy rozumíte co Vám tady píšu? Chcete říct, že kdybyste měli dítě, co by chtělo studovat a vy víte, že už na střední to bylo o hubu, tak byste jí podpořili? A k čemu? Aby rupla a ztratila čas, který mohla věnovat práci a vydělávat?
Milá zakladatelko, tebe bych za matku fakt nechtěla. Lásku vyjadřuješ dárkama k svátku? Ale fuj… A jestli se dcera vdala a je spokojená, tak jen dokázala to, co jsi chtěla - je samostatná, funguje, a ty už se jí do toho nemontuj. Takovýho studenýho čenicha jako jsi ty, aby pohledal…
@Anonymní píše:
@lucenka Vy rozumíte co Vám tady píšu? Chcete říct, že kdybyste měli dítě, co by chtělo studovat a vy víte, že už na střední to bylo o hubu, tak byste jí podpořili? A k čemu? Aby rupla a ztratila čas, který mohla věnovat práci a vydělávat?
ano podpořila bych dítě, pokud by chtělo studovat. Pořešila bych s ním, jaký obor by byl vhodný, zaplatila mu doučování.
@TopSecret Protože chci pro svoje děti jen to nejlepší? Pak ano, jsem na hlavu.
@Anonymní píše:
A tak se žije život. Sbírají se zkušenosti. Radši odejít ze školy s tím, že na to fakt nemám než to vůbec nezkusit. Ty nevíš jestli by to udělala nebo ne. Protože v ní může být obrovskej potenciál, kterej ty nejsi schopná vidět.
@Anonymní píše:
@lucenka A ani do továrny se jí nechtělo. Já věděla, že tu školu by neudělala, tak proč ztrácet čas když může pracovat. Je důležité vědět zhodnotit svoje možnosti a vědět jestli na něco mám nebo nemám. Podpořím ji ráda, ale ne v nesmyslech.
Ale vysoka skola neni nesmysl, nejhorsi, co se mohlo stat, ze byste ji zivili o pul roku dele, nez bylo nezbytne nutne - pokud by ji vyhodili. Mozna to bylo podobne s tim zatajenym manzelstvim
.
Příspěvek upraven 12.11.19 v 08:50
Začínám mít pocit, že to, že dcerka matinku odstřihla, bylo její nejlepší životní rozhodnutí. Hezky se nám tu maminečka odkrývá, že…
@lucenka Prosím Vás. Když už pracovala, tedy myslela jsem si že pracuje, jsem v novinách našla nějaké studium, myslím dálkově, zeptala jsem se jí jestli to nechce zkusit a už nechtěla.
@Anonymní píše:
@TopSecret Protože chci pro svoje děti jen to nejlepší? Pak ano, jsem na hlavu.
Ale ty pro ně chceš to nejlepší podle sebe, ne podle toho co oni potřebují.
@Anonymní píše:
Taky bych podpořila, vy máte určitě výuční list, makáte a myslíte si, že práce je ctnost ctností že? Dcera se o sebe evidentně dokázala postarat, hlady neumřela, bez vaší péče také neumřela, do kriminálu se také nedostala. Našla si muže a evidentně si žije lépe než s vami
@Anonymní píše:
@lucenka Prosím Vás. Když už pracovala, tedy myslela jsem si že pracuje, jsem v novinách našla nějaké studium, myslím dálkově, zeptala jsem se jí jestli to nechce zkusit a už nechtěla.
tak třeba nechtěla studovat dálkově, že. Nebo se jí nelíbil ten obor, cos jí vybrala.
Manželovi mojí dceři jsem psala přes facebuk a vylíčila jsem mu, co je to za kvítko, že se mnou nemluví, že mi neřekla o svatbě. Psal mi, že neví co se stalo, že jemu jen řekla, že jsem jí ublížila. Pak mi psala dcera rozčíleně, prý co si to dovoluji mu psát. Nechápu, chtěla jsem vědět jak se má.
@Anonymní píše:
Manželovi mojí dceři jsem psala přes facebuk a vylíčila jsem mu, co je to za kvítko, že se mnou nemluví, že mi neřekla o svatbě. Psal mi, že neví co se stalo, že jemu jen řekla, že jsem jí ublížila. Pak mi psala dcera rozčíleně, prý co si to dovoluji mu psát. Nechápu, chtěla jsem vědět jak se má.
Je to jasné ty si troll
@jahuhudka Mám maturitu a práce je důležitá, co chcete bez práce v živote? Stát se bezdomovcem? K tomu směruje můj syn.