Jsem nešťastná z dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
12.11.19 08:02
@Anonymní píše:
@Russet Jistě že jsem jí měla ráda, a taky mám. Musela to cítit. Starali jsme se o ní, měla jídlo, střechu nad hlavou, dárky na Vánoce a k svátku.

To jsou materiální věci. Co nějaké psychické? Pohlazení, pochválení za něco, někam zajít jen samy spolu a neřešit život/školu apod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 08:02

@Russet Tak asi ne každé dítě. Moje dcera nepracovala, nechodila do práce a nám tvrdila, že pracuje. To je jako normální? To jsem měla nechat jen tak? Co byste dělala Vy? Není lehké dítě vychovávat. Ale kdoví jestli se nepodala na manželovu sestru, ta taky nechodila celý život do práce.

• Citovat
  • Upravit
35842
12.11.19 08:03

Už jen chybí, aby napsal ten její frajer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
12.11.19 08:04
@Anonymní píše:
@Russet Tak asi ne každé dítě. Moje dcera nepracovala, nechodila do práce a nám tvrdila, že pracuje. To je jako normální? To jsem měla nechat jen tak? Co byste dělala Vy? Není lehké dítě vychovávat. Ale kdoví jestli se nepodala na manželovu sestru, ta taky nechodila celý život do práce.

Vodila bych ji do práce a z práce. A přes den bych tam buď ještě zavolala, nebo bych ji dala okovy k tomu stroji kde má makat. :cert:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
@Anonymní píše:
@jahuhudka Nerozumím. Jak nerespektovali. Jediné, co jsme i s manželem chtěli bylo, aby oba vystudovali a pracovali. Dítě, i když je už dospělé, musíš vychovávat.

Tebe v dospělosti někdo vychovává? To jsi měla stihnout, dokud byla dítě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@lucenka A co jsem jí měla říkat Miluju Te, jako v nějakém filmu? Vždyť to přece věděla, nebudu plýtvat energií na někoho, koho bych nemilovala.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
12.11.19 08:05
@Anonymní píše:
@lamicina Co jiného jsem měla udělat? Několikrát jsem ji já nebo někdo z rodiny viděli ve městě v čase, kdy měla být v práci. Vy byste co dělali? Nechali to být? Dítě přece musíte vychovávat.

Zeptala bych se a po par kecech to nechala byt. Doopravdy. V dospelosti uz dite nevychovas. Sanci do nej neco vlozit mas pry tak do 5 let :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 08:05

@jahuhudka To je snad normální, že se chodí do práce. Přece jí nebudu podporovat v lenosti a nezodpovědnosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 08:07

@PaníKadrnožková A tedy dívat se na to, jak se válí doma? To je řešení?

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
12.11.19 08:08
@Anonymní píše:
@jahuhudka To je snad normální, že se chodí do práce. Přece jí nebudu podporovat v lenosti a nezodpovědnosti.

A jak jsi ji podporovala-nepodporovala? Jestli se ti něco nelíbilo, měla jsi chtít aby se odstěhovala. Ale jestli pracuje, kde pracuje, jestli má kluka do toho ti je prd. Dokonce jestli tě chce na svatbě je taky její volba. Jestli uvidíš vnoučata taky

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
12.11.19 08:11
@Anonymní píše:
@PaníKadrnožková A tedy dívat se na to, jak se válí doma? To je řešení?

Hele, mam deti male. Ale po vzoru nasich je budu podporovat do konce studia. Pak uz bude cas na osamostatneni se. Moje mama je strasne hodna, ale tohle fakt nezvladla. Ja to svym detem neudelam. Takze promoce a cus. A jestli nepujdou na vs, tak cus driv :nevim:

• Citovat
  • Upravit
39724
12.11.19 08:11
@Anonymní píše:
@lucenka A co jsem jí měla říkat Miluju Te,jako v nějakém filmu? Vždyť to přece věděla, nebudu plýtvat energií na někoho, koho bych nemilovala.

A proč ne??
Věděla? Z čeho? Ty pořád mluvíš jen o těch materiálních věcech - měla střechu nad hlavou, dávali jsme jí dárky…a pak se ještě ptáš, co je holčičí odpoledne?
Chválila jsi (jste) ji za něco, povzbuzovali? Jo, s introverty to asi není jednoduché, ale něco jste dělali asi špatně, když přiznáváš, že se obě děti „nevyvedly“,ale podle mě si ani nějak neuvědomuješ, jakou na tom máš (-te) zásluhu.

I mě - když už jsem taky byla dospělá, máti někdy kontrolovala tím, že volala do práce, jestli tam jsem, ptž nevěřila, že děláme přesčas. Bylo to ponižující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 08:12

@jahuhudka Manžel jí doma nechtěl když nepracuje, tak se sbalila a odešla. Nevěděli jsme kam, pak jsme se dověděli, že bydlí u kamarádky. Nedávno jí volala babička - moje máma, aby se jí zeptala proč se tak chová, proč se strání rodiny, ale zavěsila. Také ji psala neteř a neteři napsala, že se mnou nechce nic mít, že mě nenávidí.

• Citovat
  • Upravit
1779
12.11.19 08:12
@Anonymní píše:
@lucenka A co jsem jí měla říkat Miluju Te, jako v nějakém filmu? Vždyť to přece věděla, nebudu plýtvat energií na někoho, koho bych nemilovala.

Ano tos jí měla říkat, že ji miluješ. To je snad normální, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
12.11.19 08:14
@Anonymní píše:
@jahuhudka Manžel jí doma nechtěl když nepracuje, tak se sbalila a odešla. Nevěděli jsme kam, pak jsme se dověděli, že bydlí u kamarádky. Nedávno jí volala babička - moje máma, aby se jí zeptala proč se tak chová, proč se strání rodiny, ale zavěsila. Také ji psala neteř a neteři napsala, že se mnou nechce nic mít, že mě nenávidí.

No vlastně se jí moc nedivím, jak tě tady tak čtu. JAk to máš se synem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová