Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
3.3.14 14:36
@Majinka7 píše: :mrgreen: ani tady nebudu psát co si ten můj Jára od vedle myslí o pražácích, kteří s ním pracují v té úžasné Praze.

K nám jezdí bratranec Pražák VŠ s přítelkyní… A s mojim Frantou od vedle dostáváme vždycky záchvaty smíchu, protože ten pán študovanej neumí vzít do ruky ani vrtačku… :mrgreen: Vyměnit žárovku je taky strašný problém… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110

@Majinka7 navíc teda. mě zrovna napadlo, že mám spolužačku z malinkaté vesničky a procestovala celý svět. tak nevím, co pořád všichni mají s tím, že „vesničani“ necestují :think:…abych pravdu řekla, podle mě si to myslí jenom lidi z Prahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Majinka7 píše:
@Burj Chalifa a proč? Protože jsem se dozvěděla, že když bydlím na vesnici, nic neumím jen rodit děti? tohle přeci nikoho nemůže urazit :lol:

No já si taky myslím, že tu není nikdo přecitlivělý, že jo :lol:ostatně, ozývají se případně ty potrefené… :lol: Jiných se to netýká a jsou nad věcí :lol:

Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372

Některé diskuze mě fakt pobavily :lol: Mě je 31 let, jsem z vesnice, momentálně těhotná, mám sřední školu s maturitou, za humny jsem párkrát byla i letadlem jsem letěla, a to třeba holky z města nee :P 2× Egypt, Kréta, Djerba, Rhodos 2× Turecko! U nás na vesnici je jen jedna paní co má 5 dětí. Jinak mají jedno, dvě, nevím, myslím si, že to není o tom, kde bydlíš, ale jaké si to člověk udělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
3.3.14 14:37

@Lo tvl tady nikdo! nikdo! neumí napsat odpovéď na otázku, aniž by u toho neslovíčkařil, nevztahoval to na sebe a neurážel se, tvl fakt se zase bavím, dík za diskuzi… :kytka:
Dokonce tu padlo něco o Pražákovi, který neumí držet vrtačku, to už je fakt gól… A Tvůj dotaz je ta-tam :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:39

• Citovat
  • Upravit
10726
@Lo píše:
8o 8o :roll: :roll: Holky, já chtěla jen vědět, jak to máte s dětma, když žijete na vesnici nebo ve městě..Nechci, bay jste si tu trhaly občanky kvůli rozdělení vesničan - měšťák :nevim: :nevim:

určitě ano, např. matky z vesnice, tedy ty konkrétní, nechaly lézt děti v hnoji v kozím chlívku. to bych nikdy neuděla, ale to nebude asi vesnicí, resp. městem, ale povahou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
@orionk píše:
K nám jezdí bratranec Pražák VŠ s přítelkyní… A s mojim Frantou od vedle dostáváme vždycky záchvaty smíchu, protože ten pán študovanej neumí vzít do ruky ani vrtačku… :mrgreen: Vyměnit žárovku je taky strašný problém… :mrgreen:

To má více vysokoškoláků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
3.3.14 14:38
@Burj Chalifa píše:
Pokud vylezou ze školy, nic moc neumí, v okolí práce žádná, nejdále byly za humny rodné vísky a jejich rodiče to měli stejně, tak v podstatě nic jiného než rodit děti je nenapadne. A vlastně nic jiného neumí.

Ten anděl, co nad Tebou létá, musí být z gumy, protože dožít se s Tvými názory požehnaného věku, je jistě víc, než jen štěstí.

• Citovat
  • Upravit
36504
@Kies píše:
@Lo tvl tady nikdo! nikdo! neumí napsat odpovéď na otázku, aniž by u toho neslovíčkařil, nevztahoval to na sebe a neurážel se, tvl fakt se zase bavím, dík za diskuzi… :kytka:

Stejný pocit.Jak na dvorku. :,( Už si ani nedovolím napsat, že venkovském.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110

@Kies tak promiň. já totiž neznám nikoho, kdo by si na to hrál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.3.14 14:39
@orionk píše:
K nám jezdí bratranec Pražák VŠ s přítelkyní… A s mojim Frantou od vedle dostáváme vždycky záchvaty smíchu, protože ten pán študovanej neumí vzít do ruky ani vrtačku… :mrgreen: Vyměnit žárovku je taky strašný problém… :mrgreen:

tak jak Ty píšeš, tak je studovanej a nikdo nečeká, že to bude nějak umět s vrtačkou. on by možná ten studovanej dostával záchvaty smíchu, kdyby viděl, jak ho tady očerňuješ a nevidíš, že de facto tím ukazuješ, jak Tobě i Frantovi vadí, že studovaný nejste :P, nemyslím to zle, ale když vidím podobné diskuze…

Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
@Burj Chalifa píše:
No já si taky myslím, že tu není nikdo přecitlivělý, že jo :lol:ostatně, ozývají se případně ty potrefené… :lol: Jiných se to netýká a jsou nad věcí :lol:

Tak už vieme prečo sa ozývaš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499

@Burj Chalifa Já pořád doufám, že je to jen o slovíčkách a ve skutečnosti by ty názory byly alespoň trošku odlišné - lepší pro obě strany. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
3.3.14 14:41

Mě ale zajímají ty děti, postoj k mateřství!! Ne to, že vesnice je lepší než město, že měšťáci jsou lepší lidi než vesničani a podobně. Já sama pocházím z vesnice, žiju ale u Prahy, vesnice je moje dětství, mám tam rodinu, mám to tam moc ráda, Prahu ale miluju, dostalo mě to tady! Nikdo není lepší či horší! Mě zajímají mateřské zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 14:41
@Lo píše:
To má více vysokoškoláků :)

Taaaak, holky vysokoškolačky, teď do nich. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek