Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Majinka7 píše:ani tady nebudu psát co si ten můj Jára od vedle myslí o pražácích, kteří s ním pracují v té úžasné Praze.
K nám jezdí bratranec Pražák VŠ s přítelkyní… A s mojim Frantou od vedle dostáváme vždycky záchvaty smíchu, protože ten pán študovanej neumí vzít do ruky ani vrtačku…
Vyměnit žárovku je taky strašný problém… ![]()
@Majinka7 navíc teda. mě zrovna napadlo, že mám spolužačku z malinkaté vesničky a procestovala celý svět. tak nevím, co pořád všichni mají s tím, že „vesničani“ necestují
…abych pravdu řekla, podle mě si to myslí jenom lidi z Prahy ![]()
@Majinka7 píše:
@Burj Chalifa a proč? Protože jsem se dozvěděla, že když bydlím na vesnici, nic neumím jen rodit děti? tohle přeci nikoho nemůže urazit
No já si taky myslím, že tu není nikdo přecitlivělý, že jo
ostatně, ozývají se případně ty potrefené…
Jiných se to netýká a jsou nad věcí ![]()
Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:37
Některé diskuze mě fakt pobavily
Mě je 31 let, jsem z vesnice, momentálně těhotná, mám sřední školu s maturitou, za humny jsem párkrát byla i letadlem jsem letěla, a to třeba holky z města nee
2× Egypt, Kréta, Djerba, Rhodos 2× Turecko! U nás na vesnici je jen jedna paní co má 5 dětí. Jinak mají jedno, dvě, nevím, myslím si, že to není o tom, kde bydlíš, ale jaké si to člověk udělá!
@Lo tvl tady nikdo! nikdo! neumí napsat odpovéď na otázku, aniž by u toho neslovíčkařil, nevztahoval to na sebe a neurážel se, tvl fakt se zase bavím, dík za diskuzi… ![]()
Dokonce tu padlo něco o Pražákovi, který neumí držet vrtačku, to už je fakt gól… A Tvůj dotaz je ta-tam ![]()
Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:39
@Lo píše:
![]()
![]()
![]()
Holky, já chtěla jen vědět, jak to máte s dětma, když žijete na vesnici nebo ve městě..Nechci, bay jste si tu trhaly občanky kvůli rozdělení vesničan - měšťák
![]()
určitě ano, např. matky z vesnice, tedy ty konkrétní, nechaly lézt děti v hnoji v kozím chlívku. to bych nikdy neuděla, ale to nebude asi vesnicí, resp. městem, ale povahou
@orionk píše:
K nám jezdí bratranec Pražák VŠ s přítelkyní… A s mojim Frantou od vedle dostáváme vždycky záchvaty smíchu, protože ten pán študovanej neumí vzít do ruky ani vrtačku…Vyměnit žárovku je taky strašný problém…
To má více vysokoškoláků ![]()
@Burj Chalifa píše:
Pokud vylezou ze školy, nic moc neumí, v okolí práce žádná, nejdále byly za humny rodné vísky a jejich rodiče to měli stejně, tak v podstatě nic jiného než rodit děti je nenapadne. A vlastně nic jiného neumí.
Ten anděl, co nad Tebou létá, musí být z gumy, protože dožít se s Tvými názory požehnaného věku, je jistě víc, než jen štěstí.
@Kies píše:
@Lo tvl tady nikdo! nikdo! neumí napsat odpovéď na otázku, aniž by u toho neslovíčkařil, nevztahoval to na sebe a neurážel se, tvl fakt se zase bavím, dík za diskuzi…
Stejný pocit.Jak na dvorku.
Už si ani nedovolím napsat, že venkovském.
@Kies tak promiň. já totiž neznám nikoho, kdo by si na to hrál ![]()
@orionk píše:
K nám jezdí bratranec Pražák VŠ s přítelkyní… A s mojim Frantou od vedle dostáváme vždycky záchvaty smíchu, protože ten pán študovanej neumí vzít do ruky ani vrtačku…Vyměnit žárovku je taky strašný problém…
tak jak Ty píšeš, tak je studovanej a nikdo nečeká, že to bude nějak umět s vrtačkou. on by možná ten studovanej dostával záchvaty smíchu, kdyby viděl, jak ho tady očerňuješ a nevidíš, že de facto tím ukazuješ, jak Tobě i Frantovi vadí, že studovaný nejste
, nemyslím to zle, ale když vidím podobné diskuze…
Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:39
@Burj Chalifa píše:
No já si taky myslím, že tu není nikdo přecitlivělý, že joostatně, ozývají se případně ty potrefené…
Jiných se to netýká a jsou nad věcí
![]()
Tak už vieme prečo sa ozývaš
@Burj Chalifa Já pořád doufám, že je to jen o slovíčkách a ve skutečnosti by ty názory byly alespoň trošku odlišné - lepší pro obě strany. ![]()
Mě ale zajímají ty děti, postoj k mateřství!! Ne to, že vesnice je lepší než město, že měšťáci jsou lepší lidi než vesničani a podobně. Já sama pocházím z vesnice, žiju ale u Prahy, vesnice je moje dětství, mám tam rodinu, mám to tam moc ráda, Prahu ale miluju, dostalo mě to tady! Nikdo není lepší či horší! Mě zajímají mateřské zkušenosti!
@Lo píše:
To má více vysokoškoláků
Taaaak, holky vysokoškolačky, teď do nich.
![]()