Kamarádka Pha 9 a okolí

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
blankavo
5.6.12 07:46

Aha tak to je skoda, a jak stary mate deti?

• Citovat
  • Upravit
2531
5.6.12 22:10

Blankavo:ja mam 1rok dceru a 2.5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blankavo
6.6.12 08:00

Tak to mate asi co delat :D
No aspon ze je venku osklivo mala chytla nekde nestovice tak uz jsme tyden doma zavrene a je to na pytel uz se tesime na nejaky vylet nebo prochazku.

• Citovat
  • Upravit
1
6.6.12 20:40

ahoj holky, jsem také z P9-Palmovky, mám 11měsíčního Lukáška ráda bych našla někoho na procházky, hrátky klábosení, no však víte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
8.6.12 22:25

zliks: Ahojky,vítáme vás :kytka:
Na Palmovce to znám…rok jsem tam bydlela…teď bydlím v Újezdě,ale občas na Palmovku ještě jezdim,maj tam výbornou točenou zmrzku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

blankavo. tak to už je mi jasný,proč je tak hnusně…abys nebyla smutná,že nemužete ven…heled tak hned jak to přejde,zařiď pořádný leto,ju??? :) :) :) My už se těšíme na koupák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dělám si legraci,hlavně at je vše v poho,musí to být otrava… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blankavo
9.6.12 07:58

Tak uz mame jen pupinky a muzem chodit ven jen ty lidi okolo se divne koukaji asi aby neco nechytly no co to zvladnem. Jinak leto musi byt hezky chci delat vylety nebudu trcet v Praze doma to uz me nebavi mam to vyzkousene a musela bych byt na prasky.Co takhle udelat nejakou spolecnou prochazku nebo na hriste?
zliks:taky Vas vitam doufam ze se pripojite k nasi prochazce pokud se tedy uskutecni :P
jinak ja jsem z kyji a na Palmovku taky obcas jezdime 109 je to kousek .

• Citovat
  • Upravit
2575
28.6.12 15:56

Ahojky maminky, jsem z Odolky (kousek od Letňan) Mám ročního synka a hledám kamarádky na společné klábosení a pro malého kamarády na hraní :) do teď jsem dělala školu, tak jsem na něco podobného neměla moc času :( Moc ráda bych se připojila k vám jestli by vám to nevadilo :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blankavo
29.6.12 07:47

Budeme radi, aspon se to tu mozna i rozjede a snad se i nekdy setkame :)

• Citovat
  • Upravit
2575
29.6.12 11:56

Taky bych byla ráda :) když jdu sama s kočárkem a narazím na skupinu maminek tak „závistivě“ koukám :( taky bych takhle chtěla jít ven a procházet se ve více lidech :) navíc syn je ve věku kdy by si chtěl hrát s dalšími dětmi… tak i pro něj sháním kámoše a kámošky :D tak snad se zadaří a sejdeme se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
29.6.12 13:10

Jannica, ahoja…to si živě pamatuju ty pocity, kdy všichni měli někoho na vození a já prdlačku…ted se mi to taky opbčas stává, kdy se jakožto jedinej cvok z Újezda vypravim někam přes celou Prahu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blankavo
29.6.12 20:42

Jj holky tak udelame vylet s detma na hriste ale nesmi byt takovy dusno to je venku hrozne.

• Citovat
  • Upravit
2575
30.6.12 09:56

Hřiště beru :D ten můj drak je v kočárku k neudržení :D sice ještě nechodí, ale leze o 106 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.7.12 12:37

Ahoj, jsme tu dnes poprve a rady bysme se seznamily a pripadne sdetmineco podnikaly. Mam dve deti, Filipa(6a pul-v zari jde do skoly) a 6-ti tydenni mimco Adelku. Je tunejaka mamina, co by se s nami rada seznamila? Jsme z prahy 8. Budem radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
14.7.12 23:33

Ahoj, je spousta maminek, které soutěží se svými dětmi na různých fotosoutěžích, kdybyste náhodou byly jedny z nich, přijďtě, rozjela jsem novou skupinu na vyměňování hlasů. Kdyby ne, prostě tu zprávu ignorujte :)

https://www.emimino.cz/…ovani-hlasu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.8.12 20:30

Ahoj, já jsem z Proseka. Mám Dáňu 8 měsíců a ráda se seznámím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny