Kamarádka Praha 5 - Zbraslav

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
28.8.12 10:05

Znaš to, když se někde sejde tolik ženskych a každa si mysli, že pravdu ma na. Většinou se chytniu u takovych temat jako je očkovani, kojit-nekojit, jednorazovky vs kasicke pliny… Ja se do takovych temat raději ani nezapojuji, starosti mam svych dost a ještě si kazit naladu, žabomyšimi valkami, to teda ne.

tak to je fajn, že už si vytváři pravidelny režim, ono to ma sve vyhody i nevyhody. Dokud Beatka režim neměla, spala kdykoliv, kdekoliv, mohla jsem ven vyrazit, kdy se mi zachtělo. Ted, když už spi jen jednoz denne tj od 12 - 14h, všechno se tomu musi podřidit. Ale zase se mi už nestane, že by usla třeba cestou k dr. a ja ji musela budit :-)

My jsme pravě ted auto menili, u prvniho jsem měla velky kufr, takž jsem to neřešila, ted mam kufr menši, takkže při kouoi kočarku asi budu muset zkoušet na živo. Ja už v zadu mam Beatku a i když dam vajičko dopředu, nerada bych ved. e Beatky davala ještě korbu, z duvodu bezpečnosti mam radši všechno v kufru :-)

Přesně jak pišes, rodiče vnučku bohužel moc časti nevidi, byli jsme tam cely červenecm ale to se zas moc nelibi manželovi, pry se nepořidil rodinu proto aby byl sam. No je to složite. Na podzim bych taky rada jela, doufam, že to vyjde.

A kdy vyrazime na prochazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.8.12 13:28

Tak to mám stejně s manželem :). Také se mu moc nelíbí, že jsem trávila tolik času v Opavě, ale na druhou stranu chápe, že to pro mě nebylo jednoduché být sama doma na Zbraslavi a těšit se na momenty, kdy se nám vrátí tatínek z práce. Argumentovala jsem to i tím, že je třeba využít hezkého počasí na procházky. Navíc mně tam vyhovuje, že v podstatě nemusím vůbec používat auto (což je stres navíc), že vyjdu z baráku a za 15 min jsme v centru města, nebo si udělám procházku a za 1,5 hoďky mám celé město prošlé křížem krážem :).
Samozřejmě, že mě mrzí, že rodiče Maxíčka, kterého fakt zbožňují nevidí tak často, ale zase na druhou stranu potom, když tam jsem, si jej užijí daleko lépe, než třeba jiní prarodiče, co vidí svého vnoučka jen na pár hodin občas.

Na procházku bychom mohli vyrazit klidně v pátek, pokud by se ti to hodilo. Já jsem teď v jižních čechách u druhé babičky. Čas můžeme buď dopoledne kolem 10té nebo pak zase odpoledne, třeba kolem 16té hod. Pokud by se ti pátek nehodil, klidně zkus navrhnout jiný termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
28.8.12 13:36

Já pořád manželovi oponuji s tím, že věděl koho a odkud si bere, tak musel počítat s tím, že tam budu chtít jezdit, kort když bude vnouče. I bych jezdila třeba jenom na 14 dní a častěji než 3× do roka, ale to je finančně hodně náročné.
Přesně jak říkáš, tam auto zaparkuju a sednu do něj zase až při odjezdu, všechno vyžití je na dosah pěšky, max busem.

Mě je to s procházkou teoreticky jedno, jsme převážně na Zbraslavi. Jen ted by chtěl manžel vyrazit v patek na prodloužený vikend. Jisté to, ale bude až zitra. Pokud bychom nejeli, určitě rádi pujdeme. Časy mi vyhovují aby co jsi napsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.8.12 18:05

Všimla jsem si fatání hrubky v předchozí mé zprávě, tak se opravdu omlouvám - samozřejmě, že na procházku bychom mohlY :D.

Ano, i finanční stránka toho cestování se řeší. Kdyby to nestálo tolik, jezdili bychom mnohem častěji na Moravu.

Prodloužený víkend Vám přeji, takže dej vědět, a když tak vymyslíme jiný termín :). My se na víkend chystáme zase do jižních čech, včera jsem navíc koupila knihu Kam na výlet s kočárkem - Čechy, tak toho chci ještě využít, dokud je hezké počasí :). Dnes jsme stihli zámek Blatná, kde se natáčela Šíleně smutná princezna (teda jen částečně natáčela), tak je Maxíček zase o něco chytřejší :DDD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
28.8.12 18:20

Jej to se vubec neomlouvej, myslim, že tady nejsme od toho abychom si kontrolovaly pravopis :-)

O takove knižce jsem neslyšela, hezka inspirace, kolikrat neviš kam vyrazit.. My letos zvladli s kočarkem jen česky krumlov, ktery mimochodem pro kočarek vubec neni :-D a Hlubokou. Ješte bychom radi do Lednice, ale pry ma byt o vikendu škaredě, tak vubec nevim jestli někam pojedeme. I když manžel by potřeboval vypadnout jako sůl, no uvidime.

Ono až nebude potřeba kočar, bude se dat jezdit vlakem. Cesta regiojetem me vyšla na 600 kč tam i zpět, což je sakra rozdil oproti autu. Jenže to už zas budu chodit do prace a budu rada, když se tam dostanu alespoň na vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.8.12 23:07

Krumlov teda neni moc „kocarek friendly“, to je pravda :). Ty kocici hlavy vsude, to stoji za to :). Do Lednice se take vyhledove chystame, ale spise az za rok, tento rok chceme jeste stihnout Lipno - tu stezku v korunach stromu a pak ruzne hezke mista v jiznich cechach, protoze tam byvame casto.

A to pocasi o vikendu ma byt fakt asi hnusne, patek i sobota dest, nedele krasne, ale doufejme, ze to nevyjde, kvuli vam a vasemu vikendu prodlouzenemu a nasemu sobotnimu grilovani s rodinou.

S tim vlakem mas pravdu, kdyby nebylo kocarku, jezdili bychom jen vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
30.8.12 12:23

Tak žádný prodloužený vikend se nekoná. Má byt opravdu škaredě, takže zůstaneme doma. A pokud by se náhodou počási nachvilku umoudřilo, vyrazíme někam tady.
Kdyby bylo zitra trošku ucházející klidně na tu procházku můžeme vyrazit :)

O stezce v korunách stromů jsem neslyšela, hned se na to jdu podívat :) Ty mi dáváš pěkné tipy. My kolikrát nevíme kam vyrazit
Aha dobrý, ted jsem na to koukala. Tak to není nic pro nás, oba máme strach z výšek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.8.12 13:15

Tak uvidime, jake bude zitra pocasi a jeste si dopoledne napiseme a eventualne bychom se mohly videt odpoledne.

Ja ty vylety neustale studuji, protoze byt zavrena jen doma je fakt na palici, takze pokud to jen jde, tak se snazim/ e vypadnout nekam na vylet, bud jednodenni nebo cely vikend. Slysela jsem, ze hezka je i Dobris, ta je kousek odsud. Ale jinak ted ctu tu knihu Kam na vylet s kocarkem a je tam tolik ruznych tipu, i po Praze, ze je budu pomalicku absolvovat, bud sama s Maxickem nebo o vikendu i s muzem.

Pokud mate radi i delsi tury treba, nasla jsem tip na vylet po Jizerkach s kocarkem, tak pokud te to bude zajimat, poslu odkaz :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
30.8.12 13:18

Jj Dobříš je krásná. Byli jsme tam už několikrát. Ale je tam jenom ten zámek, není to výlet na celý den.
Ted je to moc hezké na Pražském hradě, jak otevřeli všechny ty zahrady, dá se tam hezky procházet

Já pořád přemlouvám manžela, ať se zajedeme podívat do Berouna do toho medvědária. Tam by to taky mohlo být zajímavé a hlavně je to kousek.

Určitě pošli odkaz, budu ráda za každý tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.8.12 15:27

Tak tady je ten odkaz:

http://www.kudyznudy.cz/…-do-hor.aspx

jsou tam různá místa, mě zaujaly ty jizerky, tak se tam výhledově chystáme a zřejmě u toho spálíme i nějaké ty kalorie :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.9.12 12:21

Ahojky,

jakpak trávíte víkend? Ten pátek nám nějak nevyšel, ale snad by nám počasí mohlo přát v příštím tydnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.9.12 20:30

Ahoj,

patek byl hrozný, to jsme vůbec nevycházeli z domu. sobota lepší, grilování u rodiny a dnes jsme byli na hradě rabí a pak v hospůdce u štěpána (tam se natáčel jeden z polreichových dílů, ano šéfe). kde jste nakonec vyrazili vy?

určitě se můžeme domluvit, kromě pondělí a pátku a spíše ráno/ dopoledne, protože tento týden je nějaký plný na lékaře, moje i maxíčkovy a to v odpoledních hodinách.

tak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
3.9.12 13:56

Ahoj,

my jsme nepodnikli nic zajímavého. Na manžela něco leze, takže jsme spíš byli doma nebo jen tady po Zbraslavi.

Pro nás je taky dopoledne lepší, většinou už se mi odpoledne nechce jit nahoru, tak byvame jen za barákem na hřišti. Hodilo by se nám to zitra nebo ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.9.12 19:25

Tak se můžeme domluvit na tento čtvrtek. Časově 10,00 hod, např.? A místo si řekni sama, přeci jen máš malinkou slečnu, která vyžaduje více hracích možností než Maxíček v kočárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
4.9.12 12:59

Ok, ve čtvrtek v 10h. Místo, mě je to celkem jedno. Kdyžtak se můžeme sejit třeba u Alberta a pak se někam vydáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny