Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že Janeček svými kontroverzními názory a alternativním smýšlením neosloví dostatečné množství voličů. Osobně proti němu nic nemám, ale jako prezidenta bych ho nechtěla.
Jinak tedy zatím obecně kandidáti celkem bída s nouzí. Jediný, z koho vyzařuje silná osobnost, je Petr Pavel. Myslím, že ten projde do druhého kola, ale u něj jsou zase vroubky z minulosti. Jinak jsou nevýrazní, nebo si člověk říká, kde bere ten člověk tu drzost kandidovat. Zatím nemám favorita.
Příspěvek upraven 22.01.22 v 16:40
@Královna Kosmíru píše:Čekala bych víc… Ok béžová, aby nepoutala větší pozornost než on, ale proč si brala na to tu vestu? Která teda je o odstín jiná
Našla jsem si to. Co je na tech hadrech hroznyho?
Nejsem si jistá, že po prezidentovi se stařeckou a alkoholovou demencí potřebujeme dalšího s Aspergerovým syndromem
I když, mohli bychom si udělat sérii psychiatrických diagnóz na hradě ![]()
Tak to má třeba jako další PR. Bude se o něm psát, bude v telce… Má evidentně sníženou míru dobrého vkusu, takže se kvalifikuje ![]()
Ten Asperger sedí, to mají matfyzaci všichni ![]()
@Magical-eyes píše: Čekala bych víc… Ok béžová, aby nepoutala větší pozornost než on, ale proč si brala na to tu vestu? Která teda je o odstín jiná… Myslím, že to mohli zvládnout líp…
Ja nevim
… přijde mi to ok. Určite to neni zadnej levnej hadr.
No kazdopadne má jiste voliče… budou to vsichni antiwaxeři.. asi si to spočítal..
@VitaminC no furt lepší než Zemanová. Nebo Marie Benešova.. jsko bývala ministrine ![]()
@VitaminC píše:
@Magical-eyes Je to strasny, mas pravdu. Ona je teda horsi.
Ano, ta béžová „tón v tónu“ je teda děs.
@lamicina píše:
Janeček se podle mě sveze na antivax vlně. V ezo kruzích je hodně oblíbený a pak využije nechuť k profesionálním politikům. Podle mě projde do druhého kola s Bábou a to bude teprve dilema. Vlastně tam žádného silného kandidáta krom Babiše nevidím. A to je děs.
Nooo, bojím se, že budeš mít pravdu, bohužel… ![]()
České politice chybí silná osobnost. Je plná narcistních psychopatů a pod sebe hrabalů… ![]()
Jednoho miliardáře a podnikatele uz ve vládě máme a dopadlo to všelijak… každý si názor udělá. Dalšího podnikatele na post prezidenta si moc neumím představit. Nevím jak moc Janeček rozumí politice.
Umím si tam představit Kalouska, protože mě ten chlap prostě baví. A ač jsem žena, nemyslím si, že by ženská byla dobrá prezidentka, buď to ublíží jí samotné nebo státu. My ženy si bereme věci víc osobně a celkově máme jiné myšlení.
Ráno jsem někde zahlédla, že Janáček bude kandidovat. Přijde mi to, že je to špatný vtip.
Pokud bych si mohla někoho přát, aby kandidoval. Tak mi se líbí dosluhující rektorka Mendelovky, tj. Danuše Nerudová. Zatím se pouze spekuluje, že bude kandidovat. Nic nepotvrdila a ani nevyvrátila.
@Královna Kosmíru píše:
@VitaminC no furt lepší než Zemanová. Nebo Marie Benešova.. jsko bývala ministrine
Tak to jsou obě už starší paní ( i když rovněž bez vkusu)…
Janečkové je kolik? 30?
Jinak pokud by Janeček byl pro mě přijatelný kandidát, tak by jeho hacafrak byl úplně to nejmenší…ale takhle je to prostě jen další dílek do skládačky, proč jej nevolit…
Je to povrchní, ale prostě šaty dělaj člověka…