Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
Ty si myslíš na koho? Já svůj návrh dala. Kdo by se mi líbil. Jestli vůbec kandidovat bude.
Tak mně by se líbila Vladimíra Dvořáková… A ta kandidovat taky nebude…
@Magical-eyes píše:
Tak mně by se líbila Vladimíra Dvořáková… A ta kandidovat taky nebude…
Moje kandidovat chce. Teď ve zprávách padlo, že shání peníze na kampaň a tým. Tak se uvidí.
Dobré téma toto..
Já si bohužel myslím, že Bureše by mohl vyřadit jedině Kája Gott…takže nikdo.. ![]()
@M.I.L.F. píše:
No ale v techto volbach zadna poradna pravicová strana nebyla podle mě tak bych to takto nehodnotila…
Proto AB to bude mit tezke kazdy bohuzel.
Po odchodu Klause ml. Zadneho favorita nemam
No ale opravdová pravicová strana v ČR by se nikdy nedostala ani nad 3% (Svobodní se možná blížili, ale zase to rychle provařili. Kdo dnes zná jediného člena předsednictva?). Tato vláda je pravice podle české míry snesitelnosti.
Ad Klaus ml. – fakt nevím co se stalo.. Jestli ho naštvalo, jak ho senior do zad bodnul nebo soukromě vyhořel…
@azeta píše:
Dobré téma toto..Já si bohužel myslím, že Bureše by mohl vyřadit jedině Kája Gott…takže nikdo..
Nebo Jarda Jágr ![]()
My bychom byli nejraději za nějakého hrdinu který by nás spasil a který by položil snad život za to abychom se zde měli nejlépe Jenže tak to nefunguje tedy jinde ve světě možná u nás v Čechách ano ale ve světě ne proto my se upínáme, na silné osobnosti těch ale netřeba. Češi tím jak byli dlouho rajbovaný od ostatních národů ať už jsou to Němci Rakušani já jsem toho východu tak prostě nejsme zvyklí zodpovídat sami za sebe takže u nás prostě ta odpovědnost a ten zakořeněný výsledek ohledně dluhu ale ohledně tý samostatnosti toho rozhodování to je pro nás alfa omega to se ještě musíme hrozně dlouho učit
@řehořice
To jsi pobavila. Kalousek je další stařec a Němcová by byla důstojný prezident. Vždyť je Němcová o 8 let starší. Ať dá už pokoj a sedí doma u krbu.
@Magical-eyes píše:
Na novinkách je teď přehled kandidátů… Začíná mi být úzko…
Taky jsem to četla
Miloš Knor a Jaromír Soukup
zastřelte mě prosím ![]()
Hišler mi byl sympatický před x lety když poprvé kandidoval, teď mám dojem že má božský komplex a to není dobrá diagnóza pro hlavu státu.
Petr Pavel, chytrý, vzdělaný se zkušenostmi, ale zelená hlava, to mi nikdo nevyvrátil, že těch x let nezanechá stopy a člověk zůstane „normální“.
Miloš Knor je borec, ale ne do této funkce.
Kalousek má historii, není to top, ani žádné super terno, ale asi pro mě aktuálně nejpřijatelnější.
@Cucajz Tak Knor to má jako fórek do svého portfolia ne?
Divím se, že nekandiduje Okamura..
@Monique123 Jágr
Píšou, že velkou podporu má Marek Eben, ten ale kandidaturu vyloučil..nedivím se..
@azeta píše:
@Cucajz Tak Knor to má jako fórek do svého portfolia ne?Divím se, že nekandiduje Okamura..
@Monique123 Jágr
Píšou, že velkou podporu má Marek Eben, ten ale kandidaturu vyloučil..nedivím se..
Knor prej upozorňoval, že to není recese, tak nevím ![]()
@Cucajz píše:
Knor prej upozorňoval, že to není recese, tak nevím
Já mu věřím. Stand up komik je ideální kandidát. A mohl do tandemu přibrat i Zuzu. Já bych ženu uvítala
![]()
@Kelsey píše:
Kalouska? To je taky vtip dne. Jednoho odpočítáváte čas, ať odejde a stejného tam dosadíme?
U Zemana vadí, že mluví lidově a nebere si servírky. Kalousek dělá to samé. V tolika letech ho nikdo nepřenaučí, aby mluvil diplomaticky. Má sice svůj názor. Ale prezentuje ho lidově. Takže se zas bude nadávat, že prezident je neandrtálec.
Sleduju jeho podcast a neni to tedy nedůstojný ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Já mu věřím. Stand up komik je ideální kandidát. A mohl do tandemu přibrat i Zuzu. Já bych ženu uvítala![]()
Stačí mrknout na Ukrajinu…
Co máte pořád s tou Němcovou? Co je na ní úžasného? Je to baba jedovatá. Kalousek neeee! Petr Pavel také katastrofa. Asi ten Hilšer pro mě je přijatelný. A nemyslím si, že Babiš to má tak jistý.