Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magical-eyes píše:
A co tě nejvíc vyděsilo?
Ten naprosty nedostatek pokory a sebesoudnosti. Je to obraz spolecnosti, v zasade by to nemelo prekvapit. Ale desi me to.
@Jana525 píše:Čím se ta přijatelnost projevila?
Ja mu fandim, pro me prijatelny kandidat.
Připadá mi, že Janeček už stárne a je celkem ve vleku své ezokrálovny. Přece jen to poly-cosi dá zabrat i stárnoucímu miliardáři s AS.
Němcová je pro mě dáma a byla by dobrý prezident, ale pro většinu lidí nevolitelná (to, jak se vyjádřila o Z. u korunovačních klenotech jí body nenahnalo), bez vš je v kandidatuře handicap.
Kalousek by byl jen další stařec z minulosti, Klaus senior by byl bizár (i když on by se nechal „přemluvit“), Klaus junior -ten snad zmizel z politiky lépe než Houdini.
Měl by to být někdo nepravicový…
Petr Pavel je na mě ambiciózní ··· a bezpáteřní.
Osobně bych si přála, aby byla prezidentkou Dana Drábová. Ale ta do toho po té „aféře“ s kolizí funkce v kraji a SÚJB s Chovancem nepůjde…
@M.I.L.F. píše:
@řehořice proč by to měl být nekdo nepravicovy?!
protože podle výsledků voleb pravicový kandidát neuspěje v 2. kole proti AB. Prostě ty hlasy nejsou.
@řehořice píše:
protože podle výsledků voleb pravicový kandidát neuspěje v 2. kole proti AB. Prostě ty hlasy nejsou.
No ale v techto volbach zadna poradna pravicova strana nebyla podle me tak bych to takto nehodnotila…
Proto AB to bude mit tezke kazdy bohuzel.
Po odchodu Klause ml. Zadneho favorita nemam
@VitaminC píše:
@Královna Kosmíru Haha. Zemanova me dycinky dostala.
Mě zase Benešová… ta nemá konkurenci.. Zemanová je takovej král Kazisvěta.
@MartinaIrena píše:
Tipuji na vítěze Babiše.
No, výběr bude takovej, že to Babiš vyhraje. Ještě budeme koukat.
@Magical-eyes píše:
Na novinkách je teď přehled kandidátů… Začíná mi být úzko…
Hele mně upřímně ani ne. Prezident republiky není hybatelem republiky. A pohoršit si snad nemůžeme.
@MartinaIrena píše:
Hele mně upřímně ani ne. Prezident republiky není hybatelem republiky. A pohoršit si snad nemůžeme.
Přesně. Prezident je převážně diplomatická a reprezentativní figurka.
@MartinaIrena @Kelsey to sice jo, ale bylo by fajn tam mít fakt osobnost a ne to, co se teďka nabízí ![]()
@Magical-eyes píše:
@MartinaIrena @Kelsey to sice jo, ale bylo by fajn tam mít fakt osobnost a ne to, co se teďka nabízí
Ty si myslíš na koho? Já svůj návrh dala. Kdo by se mi líbil. Jestli vůbec kandidovat bude.